Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím, jsem ve 20.tta celý den mě bolí břicho…mám jet na gynekologii nebo na chirurgii nebo počkat do rána? ![]()
a jak tě bolí břicho??? bolí to i když ležíš a jsi v klidu??? mě se to stává často, i křeče dostanu, ale je to jen z toho, jak se tělo chystá (napínají se vazy atd.) ![]()
jestli to fakt dost bolí, tak jeď, nic za to nedáš a budeš aspoň v klidu
rozhodně lepší jet x zbytečně, než jednou něco zanedbat ![]()
bolí to tako křeče při průjmu nebo tak nějak podobně…a pořád, takže asi pojedu.děkuju
DianaAndílek píše:
Prosím, jsem ve 20.tta celý den mě bolí břicho…mám jet na gynekologii nebo na chirurgii nebo počkat do rána?
Nepřehnala jsi to dneska nějak s něčím namáhavým? Pokud je to jen takový pocit jako namoženýho břicha, tak bych si zobla magnézko a šla spát. Pokud je ta bolest jiná, ostřejší, tak bych do té nemocnice možná jela… ![]()
Mě bolelo břicho celé těhotenství,ale nikdy to nic nebylo.Ale určitě jeď,kouknou na tebe,udělají UTZ a budeš mít klid.
tak pokud máš celý den křeče a nepolevuje to, tak mazej do porodky! Doufám, že budete v pořádku!
![]()
Diano,jeť do nemocnice.Takhle po internetu se těžko posuzuje,co ti vlastně je a jak to bolí.Koukala jsem ,že jsi z HK.Tak tady jeť zrovna na gynekologii.Zazvoň na pohotovos a oni tě vyšetří a když by se jim to zdálo chirurgické,tak tě tam pošlou.Když jsi těhotná,tak v HK nemusíš chodit přez emergenci,ale zrovna na gyndu.Držím palce,ať je to jen planý poplach.Přinejhorším vyhodíš 90Kč za pohotovost,mám s tím zkušenost.Mel
Tak jak píše melerovka, zbal si pár věcí, kdyby tě tam nechali a šupej do špitálu. Radši jednou zbytečně.
DianaAndílek píše:
Prosím, jsem ve 20.tta celý den mě bolí břicho…mám jet na gynekologii nebo na chirurgii nebo počkat do rána?
ahoj jeť ,já měla podobný problém v těhu tak v 18tt,dva dny jsem to přecházela a pak jsem ležela v nemocnici- rozháněli mi porod - naštěstí se to povedlo
DianaAndílek píše:
bolí to tako křeče při průjmu nebo tak nějak podobně…a pořád, takže asi pojedu.děkuju
To bych tipovala na poslíčky, já je v tomhle týdnu už měla a nikam jsem nejela…
Teď jestli jsou to u tebe opravdu poslíčky - máš ty bolesti pravidelné? Jdou rozehnat třeba sprchou? Jsou krátké nebo třeba čtvrthodinová bolest?