Mám jet do nemocnice - bolest břicha 20tt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1096
2.6.11 20:38

mám jet do nemocnice?

Prosím, jsem ve 20.tta celý den mě bolí břicho…mám jet na gynekologii nebo na chirurgii nebo počkat do rána? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3636
2.6.11 20:40

a jak tě bolí břicho??? bolí to i když ležíš a jsi v klidu??? mě se to stává často, i křeče dostanu, ale je to jen z toho, jak se tělo chystá (napínají se vazy atd.) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735

Pro svůj klid si zajed, nech se zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891

jestli to fakt dost bolí, tak jeď, nic za to nedáš a budeš aspoň v klidu :palec: rozhodně lepší jet x zbytečně, než jednou něco zanedbat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
2.6.11 20:44

bolí to tako křeče při průjmu nebo tak nějak podobně…a pořád, takže asi pojedu.děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
2.6.11 20:45

i já bych jela, nehleď na to, jestli je to vhodné, či ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.6.11 20:45

Raději si tam zajeď, za to opravdu nic nedáš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
2.6.11 20:46
DianaAndílek píše:
Prosím, jsem ve 20.tta celý den mě bolí břicho…mám jet na gynekologii nebo na chirurgii nebo počkat do rána? :mavam:

Nepřehnala jsi to dneska nějak s něčím namáhavým? Pokud je to jen takový pocit jako namoženýho břicha, tak bych si zobla magnézko a šla spát. Pokud je ta bolest jiná, ostřejší, tak bych do té nemocnice možná jela… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
2.6.11 20:46

Mě bolelo břicho celé těhotenství,ale nikdy to nic nebylo.Ale určitě jeď,kouknou na tebe,udělají UTZ a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
2.6.11 20:47

tak pokud máš celý den křeče a nepolevuje to, tak mazej do porodky! Doufám, že budete v pořádku! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
2.6.11 21:12

Diano,jeť do nemocnice.Takhle po internetu se těžko posuzuje,co ti vlastně je a jak to bolí.Koukala jsem ,že jsi z HK.Tak tady jeť zrovna na gynekologii.Zazvoň na pohotovos a oni tě vyšetří a když by se jim to zdálo chirurgické,tak tě tam pošlou.Když jsi těhotná,tak v HK nemusíš chodit přez emergenci,ale zrovna na gyndu.Držím palce,ať je to jen planý poplach.Přinejhorším vyhodíš 90Kč za pohotovost,mám s tím zkušenost.Mel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
2.6.11 21:15

Tak jak píše melerovka, zbal si pár věcí, kdyby tě tam nechali a šupej do špitálu. Radši jednou zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.6.11 21:58
DianaAndílek píše:
Prosím, jsem ve 20.tta celý den mě bolí břicho…mám jet na gynekologii nebo na chirurgii nebo počkat do rána? :mavam:

ahoj jeť ,já měla podobný problém v těhu tak v 18tt,dva dny jsem to přecházela a pak jsem ležela v nemocnici- rozháněli mi porod - naštěstí se to povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
2.6.11 22:02

Držím pěsti at je všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.6.11 22:47
DianaAndílek píše:
bolí to tako křeče při průjmu nebo tak nějak podobně…a pořád, takže asi pojedu.děkuju

To bych tipovala na poslíčky, já je v tomhle týdnu už měla a nikam jsem nejela…
Teď jestli jsou to u tebe opravdu poslíčky - máš ty bolesti pravidelné? Jdou rozehnat třeba sprchou? Jsou krátké nebo třeba čtvrthodinová bolest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí