Mám jet do nemocnice - bolest břicha 20tt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1008
25.8.14 21:13
@smudlik.esta píše:
Spis se zeptám, mam jít zítra do nemocnice, nebo k dr co zastupuje mého gynekologa? Asi bych šla radši do té nemocnice, ten dr co je na zástup, tak není moc pečlivý a jsou na něj hodně stížnosti.

Nad čím váháš? Do nemocnice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30383
25.8.14 21:14
@smudlik.esta píše:
@klenice dneska se už nikam nedostanu:-( vedle ními spí malá, manžel je na služebce celý týden:-/ a na hlídání teď nikoho neseženu:-( až ráno:-/

Tohle nikdy nepochopím. Od rána ti je divně, večer v devět založíš diskuzi o tom, jestli máš je do nemocnice, když jsi těhotná(!) a tvrdne ti břicho(!), abys pak napsala, že se stejně nikam nedostaneš, protože ti vedle spí malá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
25.8.14 21:20

@hanka.br. Je jasný, že když mi bude nějak hůř, tak holt budu muset malou vzbudit, naložit do kočáru a pojede se na pohovost. Ale doufám, že to do rána nějak vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.8.14 21:22
@smudlik.esta píše:
Prosím o radu.jsem v 20.tt, už delší dobu mi trvdne břicho, gynekolog o tom ví, napsal mi magnesium. Moc nepomáhá. Dneska je mi od rána divně, mám takový divný tlak v břiše, teď když jsem se zvedala z gauče, tak mi vlevo v břiše tak divně luplo a asi 3minuty to hrozne bolelo. Teď docela dobry, ale občas to cítím. Můj dr má dovolenou do konce prázdnin. Nevím zda mám jít zítra na pohotovost, nebo k dr co ho zastupuje. mam jít vůbec k dr?? Je to druhé těhotenství, u prvního jsem tohle nezažila.

Ano jeď a to okamžitě, já jsem 15 tt, jela jsem včera taky s bolestma, tvrdnutím..a nechali mě tu- vcestná placenta, magnezko kapačkách- pomáhá víc a klid :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
25.8.14 21:31

@enny3
To jsi mě nepotěšila:-/ no tak jdu vzbudit malou a půjdeme:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.8.14 21:51
@smudlik.esta píše:
@enny3
To jsi mě nepotěšila:-/ no tak jdu vzbudit malou a půjdeme:-/

Nejdeš pěšky s kočárkem, že ne? Ať tě manžel vezme proboha autem..mně vynadali, že jsem šla až v 6 ráno a bolelo mě to od večera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
25.8.14 21:52

@enny3 bohužel budu muset:-/ manžel je na služební cestě:-/rodiče na dovolené, jedna kamarádka bez auta, druhá v práci:-/ ještě půjdu do sprchy a pomalu ji půjdu vzbudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.8.14 21:59
Prosím tě a jeti tak moc špatně? Krvácíš? Cítíš bolesti? Zlusnejdříve vzít telefon, zavolat do nemocnice na gyndu na pohotovost, vylíčut jim to, včteně toho, že půjdeš pěšky s mrnětem, tam ti určitě poradí fundovaněji než my tady. Nejdřív zavolej do nemocnice na gyndu.
@smudlik.esta píše:
@enny3 bohužel budu muset:-/ manžel je na služební cestě:-/rodiče na dovolené, jedna kamarádka bez auta, druhá v práci:-/ ještě půjdu do sprchy a pomalu ji půjdu vzbudit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85238
25.8.14 22:03

@smudlik.esta taky bych nejdriv zavolala… Anebo si vzala taxika, ale nesla bych teda urcite pesky s kocarkem. A co kdyz si te tam nechaji? Co mala? Pribuzne pobliz nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672

Ježiš pěšky tam určitě nechoď, když budeš krvácet nebo se budou bolesti stupňovat, tak si zavolej sanitku..a zavolej na tu pohotovost, oni ti řeknou :hug: držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
@terinka4444 píše:
Prosím tě a jeti tak moc špatně? Krvácíš? Cítíš bolesti? Zlusnejdříve vzít telefon, zavolat do nemocnice na gyndu na pohotovost, vylíčut jim to, včteně toho, že půjdeš pěšky s mrnětem, tam ti určitě poradí fundovaněji než my tady. Nejdřív zavolej do nemocnice na gyndu.

Přesně tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.8.14 22:06
@jája428 píše:
asi to nebude tak vazný, když stíhaš ještě řešit jméno :think:

Jako já? Jo vypadá to, že to bude snad ok, uvidíme :hug: jméno řeším, abych přišla na jiné myšlenky, ale jen v naší skupině..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
25.8.14 22:07

Jedna paní co bydlí pod námi, tak pracuje na porodnici, přemýšlím zda zajít za ni? Ale je pozdě. Tak zavolám do nemocnice.
@jája428
Mluvila jsem po skypu s tchyni, zda by mala mohla na par dnu k nim. Bydlí od nás docela daleko. A
Tak jsme řešily..kdyby se v noci něco dělo, jestli jsou schopny přijet. Tak jsem u toho četla diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
25.8.14 22:12
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
25.8.14 22:16
@hanka.br.
@hanka.br. píše:
Tohle nikdy nepochopím. Od rána ti je divně, večer v devět založíš diskuzi o tom, jestli máš je do nemocnice, když jsi těhotná(!) a tvrdne ti břicho(!), abys pak napsala, že se stejně nikam nedostaneš, protože ti vedle spí malá. :nevim:
:roll: :roll: taky nechápu a včerejší diskuze kdy se někdo ve 38 týdnu ptal zda má jet do nemocnice když krvácí jasně červenou krví nebudu ani komentovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí