Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@smudlik.esta píše:
Spis se zeptám, mam jít zítra do nemocnice, nebo k dr co zastupuje mého gynekologa? Asi bych šla radši do té nemocnice, ten dr co je na zástup, tak není moc pečlivý a jsou na něj hodně stížnosti.
Nad čím váháš? Do nemocnice. ![]()
@smudlik.esta píše:
@klenice dneska se už nikam nedostanu:-( vedle ními spí malá, manžel je na služebce celý týden:-/ a na hlídání teď nikoho neseženu:-( až ráno:-/
Tohle nikdy nepochopím. Od rána ti je divně, večer v devět založíš diskuzi o tom, jestli máš je do nemocnice, když jsi těhotná(!) a tvrdne ti břicho(!), abys pak napsala, že se stejně nikam nedostaneš, protože ti vedle spí malá. ![]()
@hanka.br. Je jasný, že když mi bude nějak hůř, tak holt budu muset malou vzbudit, naložit do kočáru a pojede se na pohovost. Ale doufám, že to do rána nějak vydržím.
@smudlik.esta píše:
Prosím o radu.jsem v 20.tt, už delší dobu mi trvdne břicho, gynekolog o tom ví, napsal mi magnesium. Moc nepomáhá. Dneska je mi od rána divně, mám takový divný tlak v břiše, teď když jsem se zvedala z gauče, tak mi vlevo v břiše tak divně luplo a asi 3minuty to hrozne bolelo. Teď docela dobry, ale občas to cítím. Můj dr má dovolenou do konce prázdnin. Nevím zda mám jít zítra na pohotovost, nebo k dr co ho zastupuje. mam jít vůbec k dr?? Je to druhé těhotenství, u prvního jsem tohle nezažila.
Ano jeď a to okamžitě, já jsem 15 tt, jela jsem včera taky s bolestma, tvrdnutím..a nechali mě tu- vcestná placenta, magnezko kapačkách- pomáhá víc a klid ![]()
@enny3
To jsi mě nepotěšila:-/ no tak jdu vzbudit malou a půjdeme:-/
@smudlik.esta píše:
@enny3
To jsi mě nepotěšila:-/ no tak jdu vzbudit malou a půjdeme:-/
Nejdeš pěšky s kočárkem, že ne? Ať tě manžel vezme proboha autem..mně vynadali, že jsem šla až v 6 ráno a bolelo mě to od večera…
@enny3 bohužel budu muset:-/ manžel je na služební cestě:-/rodiče na dovolené, jedna kamarádka bez auta, druhá v práci:-/ ještě půjdu do sprchy a pomalu ji půjdu vzbudit.
@smudlik.esta píše:
@enny3 bohužel budu muset:-/ manžel je na služební cestě:-/rodiče na dovolené, jedna kamarádka bez auta, druhá v práci:-/ ještě půjdu do sprchy a pomalu ji půjdu vzbudit.
@smudlik.esta taky bych nejdriv zavolala… Anebo si vzala taxika, ale nesla bych teda urcite pesky s kocarkem. A co kdyz si te tam nechaji? Co mala? Pribuzne pobliz nemas?
Ježiš pěšky tam určitě nechoď, když budeš krvácet nebo se budou bolesti stupňovat, tak si zavolej sanitku..a zavolej na tu pohotovost, oni ti řeknou
držím palce ![]()
@terinka4444 píše:
Prosím tě a jeti tak moc špatně? Krvácíš? Cítíš bolesti? Zlusnejdříve vzít telefon, zavolat do nemocnice na gyndu na pohotovost, vylíčut jim to, včteně toho, že půjdeš pěšky s mrnětem, tam ti určitě poradí fundovaněji než my tady. Nejdřív zavolej do nemocnice na gyndu.
Přesně tak ![]()
@jája428 píše:
asi to nebude tak vazný, když stíhaš ještě řešit jméno
Jako já? Jo vypadá to, že to bude snad ok, uvidíme
jméno řeším, abych přišla na jiné myšlenky, ale jen v naší skupině..
Jedna paní co bydlí pod námi, tak pracuje na porodnici, přemýšlím zda zajít za ni? Ale je pozdě. Tak zavolám do nemocnice.
@jája428
Mluvila jsem po skypu s tchyni, zda by mala mohla na par dnu k nim. Bydlí od nás docela daleko. A
Tak jsme řešily..kdyby se v noci něco dělo, jestli jsou schopny přijet. Tak jsem u toho četla diskuze.
@hanka.br. píše:
Tohle nikdy nepochopím. Od rána ti je divně, večer v devět založíš diskuzi o tom, jestli máš je do nemocnice, když jsi těhotná(!) a tvrdne ti břicho(!), abys pak napsala, že se stejně nikam nedostaneš, protože ti vedle spí malá.