Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kac11 je to bryophyllum od Welledy, takovy prasek, ale nevim jestli je v cr k dostani ![]()
Děkuji holky, trochu jste mě uklidnily. Jsem teď 19.tt, taky jsem si říkala jestli to nejsou poslíčci, ale není na ně brzo? i když jsem četla že u někoho se objevují už od 6.tt
Zítra jdu na gyndu hned ráno, tak snad bude vše v pořádku. O té bolestivější děloze dr. mluvila protože mi roste jen pravá půlka, druhá je přetlačená úplně na levo a neroste, takže ta děloha má větší práci v růstu..
@posibilities no na zacatku to je prave jak roste deloha, takhle uprostred moc prave nevim…mozna taky jak roste ![]()
Díky, díky…Welleda je i v ČR, ne? Ale nevím, co tu má za výrobky. Tobě to dávala PA v zahraničí?
@suik píše:
@kac11 je to bryophyllum od Welledy, takovy prasek, ale nevim jestli je v cr k dostani
@posibilities Co jsem hledala na netu, tak právě v období 19tt se hodně natahují ty vazy, já to asi měla taky dle toho jejich popisu - popisovali to jako píchání, hlavně po bocích podbřišku a myslím že víc na pravé straně…
@suik Mě zas bylo řečeno že v období kolem 20.tt je ten růst takový nejnáročnější a že právě v tomto období se tyto bolesti nejvíc vyskytují. Ale uvidím zítra, moje dr.je pečlivá tak se nebojím, že by něco zanedbala. Děkuju holky.
@kac11 jj o těch vazech vím, to mě třeba píchne při nějakém prudším pohybu nebo tak.. toto je taková tupá bolest, jako před Ms…
Prosím o radu.jsem v 20.tt, už delší dobu mi utřeme břicho, gynekolog o tom ví, napsal mi magnesium. Moc nepomáhá. Dneska je mi od rána divně, mám takový divný tlak v břiše, teď když jsem se zvedala z gauče, tak mi vlevo v břiše tak divně luplo a asi 3minuty to hrozne bolelo. Teď docela dobry, ale občas to cítím. Můj dr má dovolenou do konce prázdnin. Nevím zda mám jít zítra na pohotovost, nebo k dr co ho zastupuje. mam jít vůbec k dr?? Je to druhé těhotenství, u prvního jsem tohle nezažila.
Prosím o radu.jsem v 20.tt, už delší dobu mi trvdne břicho, gynekolog o tom ví, napsal mi magnesium. Moc nepomáhá. Dneska je mi od rána divně, mám takový divný tlak v břiše, teď když jsem se zvedala z gauče, tak mi vlevo v břiše tak divně luplo a asi 3minuty to hrozne bolelo. Teď docela dobry, ale občas to cítím. Můj dr má dovolenou do konce prázdnin. Nevím zda mám jít zítra na pohotovost, nebo k dr co ho zastupuje. mam jít vůbec k dr?? Je to druhé těhotenství, u prvního jsem tohle nezažila.
@smudlik.esta raději 3× zbytečně než 1× pozdě
Jela bych klidně i teď na pohotovost!
Myslím si, že ti každý poradí stejně a to tak, že bych jela hned do porodnice zkontrolovat mimčo i tebe. Lepší jet xkrát zbytečně než riskovat nějaký problém.
@klenice dneska se už nikam nedostanu:-( vedle ními spí malá, manžel je na služebce celý týden:-/ a na hlídání teď nikoho neseženu:-( až ráno:-/
Spis se zeptám, mam jít zítra do nemocnice, nebo k dr co zastupuje mého gynekologa? Asi bych šla radši do té nemocnice, ten dr co je na zástup, tak není moc pečlivý a jsou na něj hodně stížnosti.
@smudlik.esta Tak se hlídej a kdyby něco, klidně si zavolej v noci rychlou.
Ja to mela cele tehu a lezela v nem trikrat kuli tvrdnuti, mala je nakonec driv..nenechavej to a navstiv mudr co nejdrive