Kašel v 2. měsíci těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
2.6.11 20:12

kašel v 2.měsíci těhot.

ahojte, mám už třetí den dusivý kašel,doktorka mi řekla, že mám nějakou virozu a v lékarně mi na to dali nějaké přirodní tabletky ISLA CASSIS, máte s tím někdo zkušenosti? Opravdu to můžu v tak brzkém těhotenství? Děkuji za rady:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
283
2.6.11 20:18
simas píše:
ahojte, mám už třetí den dusivý kašel,doktorka mi řekla, že mám nějakou virozu a v lékarně mi na to dali nějaké přirodní tabletky ISLA CASSIS, máte s tím někdo zkušenosti? Opravdu to můžu v tak brzkém těhotenství? Děkuji za rady:-)

Ahoj Simas :-) , přečti si leták, tak by mělo být napsáno, pokud jsou v těhu zakázané. Ale vzhleem k tomu, že se jedná o přírodní tabletky a předepsala ti je sama Dr, i když věděla, že jsi těhu, tak bych se vůbec nebála :palec: .

a Dr. jsi říkala o tom, že jsi těhotná? Pokud ti to předepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.6.11 20:20
simas píše:

Ahoj Simas :-) , přečti si leták, tak by mělo být napsáno, pokud jsou v těhu zakázané. Ale vzhleem k tomu, že se jedná o přírodní tabletky a předepsala ti je sama Dr, i když věděla, že jsi těhu, tak bych se vůbec nebála :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.6.11 20:28

A v popisu produktu píšou, že jde čistě o přírodní preparát a je určen i dětem, tak pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
2.6.11 21:17
soslik píše:
A v popisu produktu píšou, že jde čistě o přírodní preparát a je určen i dětem, tak pohoda :palec:

ale neznamená, že co je vhodné pro děti, je vhodné i pro těhotné…!!! 8-o

zkus babskou radu - mě to fungovalo, jen to hrozně smrdí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na jemno nakrájejte cibuli, zalijte ji medem a nechte několik hodin louhovat. Šťávu, která takto vznikne užívejte po lžičkách než kašel odezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
2.6.11 21:28

Stodal je na všechen kašel a je i pro těhotné. Jen nevím jesti je vhodný i v 1.trimestru.
Mně na dusivý kašel pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
2.6.11 21:38

ja mela straslivej kasel ve 3.mesici. Dle dr. jsem mohla bud Stodal nebo jitrocelovy sirup (pozor, nektery jsou v alkoholu).. Tak jsem jedla Stodal ale myslim, ze nejvic mi pomohl cibulovy sirup, ktery tu uz zaznel…
Ale je to fakt hnus - ja na to potrebovala jeste dalsi osobu, ktera by mi otevrela tu sklenici, nabrala to na lzici a ja se zacpanym nosem to spolkla :lol: JInak bych :poblion:
At ti je brzo lip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.6.11 21:55

Děkuji za rady holky, tak já radši zkusím tu cibuli, nechci zbytečně riskovat a při nejhorším se jen po :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.6.11 21:57

jojo, doktorka ví že jsem těhu a řikala, že v tak brzkém těhu nic moc není, dala mi ACC long, ale ten mi v lekarně zakázala, tak nevím taky komu věřit, jestli vubec někomu, nechci něco pokazit, mohlo by mě to pěkně mrzet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
2.6.11 22:23

Ja to co mi obvodacka poradila konzultovala s gynekolozkou. To acc se nemuze. Zkus bud ten stodal nebo cibuli. A ja jeste pila slezovej caj. Ale myslim ze me vyle ila ta cibule.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
2.6.11 23:50
simas píše:

Nejsou to takový fialový rybízový cucací pastilky? Měla jsem to taky v těhotenství. Je to naprosto neškodný a taky to vůbec ale vůbec nepomáhá, jen se to lepí na zuby :lol: Taky spíš doporučuji cibulovej sirup, není to tak děsný, navíc je levnější a podle mě daleko účinnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí