Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojte, mám už třetí den dusivý kašel,doktorka mi řekla, že mám nějakou virozu a v lékarně mi na to dali nějaké přirodní tabletky ISLA CASSIS, máte s tím někdo zkušenosti? Opravdu to můžu v tak brzkém těhotenství? Děkuji za rady:-)
simas píše:
ahojte, mám už třetí den dusivý kašel,doktorka mi řekla, že mám nějakou virozu a v lékarně mi na to dali nějaké přirodní tabletky ISLA CASSIS, máte s tím někdo zkušenosti? Opravdu to můžu v tak brzkém těhotenství? Děkuji za rady:-)
Ahoj Simas
, přečti si leták, tak by mělo být napsáno, pokud jsou v těhu zakázané. Ale vzhleem k tomu, že se jedná o přírodní tabletky a předepsala ti je sama Dr, i když věděla, že jsi těhu, tak bych se vůbec nebála
.
a Dr. jsi říkala o tom, že jsi těhotná? Pokud ti to předepsala
simas píše:
Ahoj Simas
, přečti si leták, tak by mělo být napsáno, pokud jsou v těhu zakázané. Ale vzhleem k tomu, že se jedná o přírodní tabletky a předepsala ti je sama Dr, i když věděla, že jsi těhu, tak bych se vůbec nebála
.
A v popisu produktu píšou, že jde čistě o přírodní preparát a je určen i dětem, tak pohoda ![]()
soslik píše:
A v popisu produktu píšou, že jde čistě o přírodní preparát a je určen i dětem, tak pohoda
ale neznamená, že co je vhodné pro děti, je vhodné i pro těhotné…!!! ![]()
zkus babskou radu - mě to fungovalo, jen to hrozně smrdí
![]()
Na jemno nakrájejte cibuli, zalijte ji medem a nechte několik hodin louhovat. Šťávu, která takto vznikne užívejte po lžičkách než kašel odezní.
Stodal je na všechen kašel a je i pro těhotné. Jen nevím jesti je vhodný i v 1.trimestru.
Mně na dusivý kašel pomohl.
ja mela straslivej kasel ve 3.mesici. Dle dr. jsem mohla bud Stodal nebo jitrocelovy sirup (pozor, nektery jsou v alkoholu).. Tak jsem jedla Stodal ale myslim, ze nejvic mi pomohl cibulovy sirup, ktery tu uz zaznel…
Ale je to fakt hnus - ja na to potrebovala jeste dalsi osobu, ktera by mi otevrela tu sklenici, nabrala to na lzici a ja se zacpanym nosem to spolkla
JInak bych ![]()
At ti je brzo lip!
Děkuji za rady holky, tak já radši zkusím tu cibuli, nechci zbytečně riskovat a při nejhorším se jen po ![]()
jojo, doktorka ví že jsem těhu a řikala, že v tak brzkém těhu nic moc není, dala mi ACC long, ale ten mi v lekarně zakázala, tak nevím taky komu věřit, jestli vubec někomu, nechci něco pokazit, mohlo by mě to pěkně mrzet ![]()
Ja to co mi obvodacka poradila konzultovala s gynekolozkou. To acc se nemuze. Zkus bud ten stodal nebo cibuli. A ja jeste pila slezovej caj. Ale myslim ze me vyle ila ta cibule.. ![]()
simas píše:
Nejsou to takový fialový rybízový cucací pastilky? Měla jsem to taky v těhotenství. Je to naprosto neškodný a taky to vůbec ale vůbec nepomáhá, jen se to lepí na zuby
Taky spíš doporučuji cibulovej sirup, není to tak děsný, navíc je levnější a podle mě daleko účinnější.