Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chcem sa opytat,aky ste mali sex pocas tehotenstva..Myslim celkovo boli neake komplikacie?Vhodne polohy?Mali ste vobec chut? ![]()
Tak já sem byla asi výjimka, pže všude se píše, jak sou těhotný ženský náruživý…Já teda vůůůůbec ![]()
Ivko, pokud ti to doktor vylozene nezakazal, neni se ceho obavat, miminko je dobre chranene a sex absolutne nevadi. S chuti je to ruzne, nekdy je vetsi, jindy zase pod bodem mrazu. Je dulezite do niceho se nenutit, pak bude vsechno v poradku.
Já měla sex v těhotenství asi tak 3×.A ani od porodu na něj nemám chuť
Ale pokud nemáš problémy a chceš tak nevidím žádný problém.
Ahoj, ano, většina se sexem nemá problém a všude píší, že pokud nemáš potíže, tak do toho! Ale ty potíže bohužel poznáš až když je po… Já takhle začlala špinit 2× - nemusí jít ani o styk… děloha se při vyvrcholení stahuje (v době těhu překrvená a napjatá). U mě z toho byla vždy sraženina, protože praskla cévka a bylo to
když jsem volala do nemocnice, že po sexu špiním, tak mi vynadali za ten sex! Takže já raději své současné těhu sexem neohrožuji a musím přiznat, že moc závidím těhulím co si ho můžou bez potíží užívat, protože mě osobně strašně chybí!!! Většina tedy potíže nemá a myslím, že to bohužel nezjistíš dokud to nezkusíš… Pokud jsi potratila, nebo máš těhu vymodlené, tak bych se ho ovšem vzdala…
Tak my jsme spolu spai kazdy den druhe tehu,a prvni jsme spolu nespai jen kdyz jsem byla dvakrat v neocnici jinak taky kazdy den,bez komplikaci
Ivka44 píše:
Chcem sa opytat,aky ste mali sex pocas tehotenstva..Myslim celkovo boli neake komplikacie?Vhodne polohy?Mali ste vobec chut?
první 3 měsíce ani trochu, byla jsem unavená a pak jsem to chtěla vyloženě pořád!!! Až co mi narostlo bříško, tak moc ne, to už mi nebylo pohodlné. Ale taky sex byl, ale né moc často…
Angua píše:
Komplikací byl především ten balon mezi námi
Dobrý den chci se zeptat zda-li je sex bezpečny na začátku těhotenství když mě po sexu nic nebolí .děkuji
Komplikace pro mě je ta, že se mi sex teď během těhulkování trochu odzicil…a to mě dost mrzí
Ale snad se to změní ![]()
@gabi.design píše:
Tak první trimestr chuť nebyla vůbec. Byla jsem tak příšerně utahaná, že jsem přišla z práce a doslova sebou práskla do postele. Ale vz zájmu zachování partnerského života jsem se na to „vzmohla“ asi jednou do týdne. Pak se se 14.týdnem začala vracet chuť a my to najednou s hematomem měli zakázáno. Ten se naštěstí někdy v 16.týdnu vstřebal, takže od té doby zase plně sexuálně žijeme a sex byl asi 2krát do týdne. Jen s přibývajícím týdny je ten sex poněkud komický a z mé strany děsně neohrabaný, to obrovské břicho mi prostě překáží, přítelovi to vůbec nevadí, poslední dva týdny máme sex téměř denně. Čerpáme do zásoby v šestinedělí.
Ta poslední věta mě fakt dostala
![]()
Ahoja,
no já mám opačný problém. Chuť by byla, ale partner se se mnou tak možná pomazlí, popusuje, ale žádný sex už tak 2 týdny nebyl, možná déle.. Mám strach, že mu ten „stav“ nepřijde dvakrát sexy a ze zkušenosti vím, že pokud bych začla něco řešit, tak by ho to ještě víc odradilo.
Denně vypisuje, jak je šťastný a milující, volá, těšíme se na sebe. V lásce problém není, ale je možné, že mne teď bere jen jako „přenašečku dítěte“ a ne jako partnerku? Podotýkám, že jsem 16+3tt a chvíli potrvá, než nebudu 2 v 1
Co myslíte?