Sex v průběhu těhotenství

24
2.6.11 14:18

Sex pocas tehotenstva

Chcem sa opytat,aky ste mali sex pocas tehotenstva..Myslim celkovo boli neake komplikacie?Vhodne polohy?Mali ste vobec chut? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
2.6.11 14:23

Komplikací byl především ten balon mezi námi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
2.6.11 14:25

Tak já sem byla asi výjimka, pže všude se píše, jak sou těhotný ženský náruživý…Já teda vůůůůbec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
2.6.11 14:25

Ivko, pokud ti to doktor vylozene nezakazal, neni se ceho obavat, miminko je dobre chranene a sex absolutne nevadi. S chuti je to ruzne, nekdy je vetsi, jindy zase pod bodem mrazu. Je dulezite do niceho se nenutit, pak bude vsechno v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
2.6.11 14:36

Já měla sex v těhotenství asi tak 3×.A ani od porodu na něj nemám chuť :nevim: Ale pokud nemáš problémy a chceš tak nevidím žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
2.6.11 14:38

Ahoj, ano, většina se sexem nemá problém a všude píší, že pokud nemáš potíže, tak do toho! Ale ty potíže bohužel poznáš až když je po… Já takhle začlala špinit 2× - nemusí jít ani o styk… děloha se při vyvrcholení stahuje (v době těhu překrvená a napjatá). U mě z toho byla vždy sraženina, protože praskla cévka a bylo to :-( když jsem volala do nemocnice, že po sexu špiním, tak mi vynadali za ten sex! Takže já raději své současné těhu sexem neohrožuji a musím přiznat, že moc závidím těhulím co si ho můžou bez potíží užívat, protože mě osobně strašně chybí!!! Většina tedy potíže nemá a myslím, že to bohužel nezjistíš dokud to nezkusíš… Pokud jsi potratila, nebo máš těhu vymodlené, tak bych se ho ovšem vzdala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.6.11 15:07

Tak my jsme spolu spai kazdy den druhe tehu,a prvni jsme spolu nespai jen kdyz jsem byla dvakrat v neocnici jinak taky kazdy den,bez komplikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.6.11 16:21

Příspěvek upraven 08.08.15 v 16:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.6.11 22:18
Ivka44 píše:
Chcem sa opytat,aky ste mali sex pocas tehotenstva..Myslim celkovo boli neake komplikacie?Vhodne polohy?Mali ste vobec chut? :think:

první 3 měsíce ani trochu, byla jsem unavená a pak jsem to chtěla vyloženě pořád!!! Až co mi narostlo bříško, tak moc ne, to už mi nebylo pohodlné. Ale taky sex byl, ale né moc často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.6.11 22:25
Angua píše:
Komplikací byl především ten balon mezi námi :lol:
:lol: tak tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.4.12 14:30

dotaz

Dobrý den chci se zeptat zda-li je sex bezpečny na začátku těhotenství když mě po sexu nic nebolí .děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinased29
2.4.12 14:31

Pokud nemáš žádné problémy, tak je to v pohodě ;)

• Citovat
  • Upravit
5850
2.4.12 15:52

Komplikace pro mě je ta, že se mi sex teď během těhulkování trochu odzicil…a to mě dost mrzí :nevim: Ale snad se to změní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
2.4.12 15:56
@gabi.design píše:
Tak první trimestr chuť nebyla vůbec. Byla jsem tak příšerně utahaná, že jsem přišla z práce a doslova sebou práskla do postele. Ale vz zájmu zachování partnerského života jsem se na to „vzmohla“ asi jednou do týdne. Pak se se 14.týdnem začala vracet chuť a my to najednou s hematomem měli zakázáno. Ten se naštěstí někdy v 16.týdnu vstřebal, takže od té doby zase plně sexuálně žijeme a sex byl asi 2krát do týdne. Jen s přibývajícím týdny je ten sex poněkud komický a z mé strany děsně neohrabaný, to obrovské břicho mi prostě překáží, přítelovi to vůbec nevadí, poslední dva týdny máme sex téměř denně. Čerpáme do zásoby v šestinedělí. :mrgreen:

Ta poslední věta mě fakt dostala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
2.4.12 21:38

Ahoja,
no já mám opačný problém. Chuť by byla, ale partner se se mnou tak možná pomazlí, popusuje, ale žádný sex už tak 2 týdny nebyl, možná déle.. Mám strach, že mu ten „stav“ nepřijde dvakrát sexy a ze zkušenosti vím, že pokud bych začla něco řešit, tak by ho to ještě víc odradilo.
Denně vypisuje, jak je šťastný a milující, volá, těšíme se na sebe. V lásce problém není, ale je možné, že mne teď bere jen jako „přenašečku dítěte“ a ne jako partnerku? Podotýkám, že jsem 16+3tt a chvíli potrvá, než nebudu 2 v 1 :-( Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí