Tulení každý den?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3557
2.6.11 15:58

tuleni kazdy den?

ahoj tehulky, chci se jen zeptat zda jste se tulily casto nebo co dva dny nez jste otehotnely, my se snazime kazdy den co nastanou plodne dny, ale tento mesic jsem to dala ob den, tak se ptam, zdali je to dobre na oplodneni nebo by jsme mely mene casto.dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
2.6.11 16:08

No, nám otěhotnět nešlo dlouho…až jeden měsíc jsme nějak neměli chuť, a to hupsli na to jen 3× …a zadařilo se… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

důležité je „vypnout“ hlavu…ale to se lehce řekne a hůř dělá

tak držím palec, myslím, že obden je v pohodě, šance určitě je… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
2.6.11 16:10

Na oplodneni je dobre mit kolem dnu ovulky sex kazdy, nebo kazdy druhy den. Spermie vydrzi, to se neboj. Nejlip jeste dva tri dny pred ovulaci zacit…spermie se uvnitr udrzi dyl, tak at maji cas dojit az tam kam maji…zni to komplikovane, ve skutenosti je to uplne jednoduche:)

Nam se to nedarilo rok a pul, nevedeli jsme proc ale pak prisla operace vajecniku, prvni cyklus, a pri druhem se to povedlo. Sexovali jsme dva dny pred ovulkou, od toho dne kazdy den jednou a zustavala jsem dlouho lezet na boku. Potom nektere maminy rikaji ze pomaha zastrkavani spermii dovnitr prstem, nebo kdyz udelas svicku aby to lepe steklo…ja nevim. My jsme vynechali polohu na konicka aby nehrozilo ze to prece jenom vyjde ven a pri styku jsem mela pod bedrama polstar navic a bylo to v pohode:) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
2.6.11 16:13

Ahoj, taky jsme to nejdřív řešili a sexovali ideálně obden a nevyšlo to, další měsíc jsme byli nemocný a vůbec nebyla síla ani nálada a sexovali jsme tak maximálně 4× a vyšlo to, sama jsem se pak divila, ale příroda si to prostě zařídila. Takže hlavně žádný stres a nemyslet na to:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
2.6.11 16:16

hele to bude různý, u prvního jsme měli sex málo, tak 1× za 3dny, a vyšlo to, u druhýho jsme sexovali každý den i 2× a taky to vyšlo. a to první je kluk a to druhý bude holka, takže bajky o tom, jak dlouho vydrží spermie a kdy je lepší mít sex na holku a kdy na kluka, jsou sice hezký, ale pravidlem nejsou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
2.6.11 16:17

diky holky, zatim mi to nnejde nemyslet na to, ale casem to treba vzdam, nebo se upnu na jinou vec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
2.6.11 16:20

ne, my jsme se netulili, ale měli jsme sex. A rozhodně ne každý den, tím se pravděpodobnost otěhotnění nezvýší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.6.11 16:23

Příspěvek upraven 08.08.15 v 16:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
2.6.11 16:27

Měla jsem i trefy jednou za měsíc a otěhu a i situace, kdy jsem se snažila obden a prd.
Takže se to nedá říct… Ale obden je to OK, spermie vydrží dlouho. A taky je dobrý nedělat sex jen cíleně, ale i pro potěšení, ať se tělo uvolní a jde pak otěhu hned… Všechno je to v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.6.11 17:24
:palec:
ynax píše:
ne, my jsme se netulili, ale měli jsme sex. A rozhodně ne každý den, tím se pravděpodobnost otěhotnění nezvýší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
2.6.11 17:39

Ahoj,

my jsme nemohli otehotnet asi 2 roky a potom sel manzel na operaci, nemohli jsme asi mesic a kdyz jsme to zkusili potom, tak to vyslo asi na druhy pokus.

Kamaradka zase rikala, ze kdyz se snazili, tak jim to neslo, jeli kazdy sam na dovolenou na 14 dni a kdyz se vratili, tak na to skocili a ona otehotnela…

takze obcas pomuze i urcity druh abstinence a teseni se…

Je to tezko rict, ale ja jsem za to odpocinout si od sebe, treba na dovolene a pak se to urcite podari, protoze se budete oba tesit na sex spolu a nebudete myslet na miminko… :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
2868
2.6.11 18:14

Ahojky tak u nás při prvním těhu jsme se snažili tak pul rok nic a pak jsme na to přestali myslet a byla jsem těhu ale nedopadlo to dobře.a ted jsem vypočítávala ovulku a sexovali v ty dny každý den z toho 2 dny 2× rano a večer.vyloženě jsme na to mysleli řešili a povedlo se. :mrgreen: hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
2.6.11 18:20

diky holky, tak uvidime, vsak casu dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
2.6.11 18:26
ynax píše:
:palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
2.6.11 19:10
Alliana píše:
ahoj tehulky, chci se jen zeptat zda jste se tulily casto nebo co dva dny nez jste otehotnely, my se snazime kazdy den co nastanou plodne dny, ale tento mesic jsem to dala ob den, tak se ptam, zdali je to dobre na oplodneni nebo by jsme mely mene casto.dekuji

mno vzhledem k tomu, že máme obě děti počaté při přítelově celozávodních dovolených tak asi to bylo dost často :lol: jindy krom těch dovolených to nikdy nevyšlo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky