Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Alliana píše:
diky holky, zatim mi to nnejde nemyslet na to, ale casem to treba vzdam, nebo se upnu na jinou vec
Ono je to tezke na to nemyslet. Jen dej pozor aby se potom chlap necitil jak chovny, nebo nejaka spermobanka. To je pak uz problem, mam kamaradku ktere se to stalo a doted kdyz se ji proste moc chce a da to najevo tak ji jeji podezriva ze chce dalsi miminko ![]()
Jinak my jsme se snazili rok a pul a potom jak to ten druhy mesic po operaci vyslo, tak to ani nebylo moc cilene. Meli jsme sex proste pravidelne i ten prvni mesic…jenze to jsem asi jeste vevnitr nemela neco v poradku. V podstate jsme s tim ani nepocitali a podarilo se tak hlavne jak rikaji holky…hlavne klid a uzivat si to ![]()
Ahoj, my jsme se o malou snažili rok a půl. Měla jsem nějaké zdravotní problémy, navíc po vysazení antikoncepce jsem to nedostávala, takže injekce, pak nasadili hormony, z kterých mi bylo šíleně blbě, tak změna hormonů… a tady jsem se zasekla a řekla si, že do sebe nic cpát nebudu a že když to nejde, tak na to dlabeme. Naplánovali jsme si zimní dovču do Alp, zaplatili a těšili se tam… a za měsíc jsme to rušili, páč už jsme čekali mimčo, ani jsme to nečekali a už to vlastně v plánu nebylo
A to jsme tou dobou sexík provozovali tak 1× týdně!!! Nějak jsme byli unaveni tím snažením… fakt je to asi v hlavě, když jsme na to nemysleli, tak se zadařilo. Teď máme v plánu pořídit malé sourozence, tak jsem zvědavá, jak nám to půjde ![]()
My se kolem ovulky snažili taky každý den…asi deset dní v kuse
a povedlo se
…předtím to bylo co dva dny…u mě byl problém zase s ovulkou…v prvním měsíci léčby jsme se do toho opřeli
a cvrčka máme v bříšku ![]()
hvězdička25 píše:
My se kolem ovulky snažili taky každý den…asi deset dní v kusea povedlo se
…předtím to bylo co dva dny…u mě byl problém zase s ovulkou…v prvním měsíci léčby jsme se do toho opřeli
a cvrčka máme v bříšku
gratuluji, no uvidime.Ja prave nekde cetla to a nekdo ono, proto se ptam.Ale je to asi individualni.
Tak vam holky dekuji ![]()
Myslim že je to úplně jedno, musí prostě být ten správný čas. Při prvním těhu jsme se snažili 4 měsíce, když jsem přišla na to jak vypadá ovulace tak se povedlo
A to jsme se snažili asi obden. Při druhém jsme se opět snažili zhruba obden, a vím přesně že se to povedlo opět díky tomu že jsem poznala ovulku. Bohužel to skončilo špatně, tak jsem se na to vykašlala, že si dám měsíc pauzu, další cyklus jsme měli sex 2× a je z toho 15tt těhotenství ![]()
Monica0 píše:
Myslim že je to úplně jedno, musí prostě být ten správný čas. Při prvním těhu jsme se snažili 4 měsíce, když jsem přišla na to jak vypadá ovulace tak se povedloA to jsme se snažili asi obden. Při druhém jsme se opět snažili zhruba obden, a vím přesně že se to povedlo opět díky tomu že jsem poznala ovulku. Bohužel to skončilo špatně, tak jsem se na to vykašlala, že si dám měsíc pauzu, další cyklus jsme měli sex 2× a je z toho 15tt těhotenství
no teda, to gratuluju, ja neberu HA od listopadu a stale nic…jen jsem dneska kontrolovala cipek a vzdy se mi po ovulve vytahl a stvrdl a ted je furt zalezly a tezko nehmatatelny, tak nevim co se deje ![]()
Dokud se budete tulit, tak z toho mimino asi nebude - je potřeba si pořádně zašukat ![]()
RyBANA píše:
Dokud se budete tulit, tak z toho mimino asi nebude - je potřeba si pořádně zašukat
RyBANA píše:
Dokud se budete tulit, tak z toho mimino asi nebude - je potřeba si pořádně zašukat
RyBANA píše:
To tulení je takový zvláštní výraz, tady jsem ho četla prvně, jsem si říkala nejdřív, co zatím vězí
U nás taky používáme „sexovat“.
Haňulka žabulka píše:RyBANA píše:
Dokud se budete tulit, tak z toho mimino asi nebude - je potřeba si pořádně zašukatTo tulení je takový zvláštní výraz, tady jsem ho četla prvně, jsem si říkala nejdřív, co zatím vězí![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U nás taky používáme „sexovat“.
no ja prave taky, ale u nas holky furt „tuleni“ tak jsem to napsala a holky s toho tady maji show ![]()
Alliano nic si z toho nedělej, myslím že „tulení“ je pořád lepší než „zašukat“ a každá normální to pochopí bez nutnosti to tady takhle rozebírat.
Co se týká toho čípku tak je možný že čípek zůstane ještě chvíli nahoře nebo má teprve svůj „vrchol“ to je jen dobře ![]()
Monica0 píše:
Alliano nic si z toho nedělej, myslím že „tulení“ je pořád lepší než „zašukat“ a každá normální to pochopí bez nutnosti to tady takhle rozebírat.
Co se týká toho čípku tak je možný že čípek zůstane ještě chvíli nahoře nebo má teprve svůj „vrchol“ to je jen dobře
mas pravdu
pro me to zni lepe a kdyz to cetl muj pritel, tak to oslovil, ze to je baba „prase“ on je na to halkivej no
co se tyce cipku, tak uz jde pomalu dolu, se mi ulevilo, pac vzdycky to bylo hned po ovu a ted mu to trvalo ![]()
Ahojky. Mně jak se podařilo hormonama srovnat cyklus, tak jsem si počkala na plodný cca týden a v tom jsme zařádili 3× obden a podařilo se. Takže myslím, že obden v plodných dnech je super. Sice to nedopadlo, ale to už je něco jiného. A klidně na to mysli, jen se na to úplně neupínej a užívej si sexu. Já myslím, že není možné, aby člověk plánoval dítě a nemyslel na to. Nemá to na to vliv, jen je dobré brát sex pro potěšení a ne jen pro výrobu, ale myslet na to, že se může z toho stát prcek, je podle mě úplně normální. Navíc to nedávno někde řešila i nějaká psycholožka, která říkala, že to, jestli na to myslíš, nebo ne, nemá vliv na početí. Přeju ti hodně štěstí. Taky teď zase začínám, tak jsem zvědavá. Zatím cyklus a ovulace nic moc, po revizi.