Mám jet do nemocnice - bolest břicha 20tt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
3.6.11 09:33

ahojky, tak jak jsi dopadla? vse ok? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
3.6.11 21:09

začala jsem se malinko otevírat, takže musím ležet :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.6.11 21:12

jezisi, cim to je? :cry: tak at to dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.6.11 08:41

asi to můj čípek nezvládá, loni v červenci jsem podstoupila upt ve 24.tt a rodila jsem 4 dny a půl roku na to otěhotněla…to mi bylo řečeno, že jiný důvod nevidí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.6.11 09:51

ja jen doufam, ze se citis lip a zvladnes to!!! dej nozky nahoru a lez, kam by jsi stejne sla v tom vedru :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.6.11 10:33

jj bolesti přestaly, beru magnezko a ležím, jen terorista mě pořád tahá ven, ale už přesedlal na babičku a ta musí chudák s ním do bazénu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
15.7.12 16:19

Ahoj, psala jsem i do jiné diskuze, tak doufám, že moc neotravuju. Ve čtvrtek mě pustili z nemocnice, měla jsem podezření na slepák. Ten se nepotvrdil a gynekologicky jsem byla úplně v pořádku. Od pátku mě ale chytly bolesti v podbřišku, jakoby ty co bývaj při MS, a občas mě to bolí až v zádech. Mám to párkrát (tak 3-4×) za den. Pak to přejde a je vše ok. Několik dní jsem si zaváděla Macmiror a tak jsem si kontrolovala čípek, někdy je měkký, někdy úplně tuhý (mění se to i několikrát za den). Zítra jdu na kontrolu na gyndu, tak se dozvím víc. Doufám jen, že je to od rostoucí dělohy. Teď mi bříško roste ze dne na den a také mám přepážku, takže se děloha mnohem víc namáhá. Jinak pohyby cítím. Snad mě uklidníte :nevim:

• Citovat
  • Upravit
663
15.7.12 16:28

@posibilities Ahoj, a bříško Ti přitom netvrdne?
Uvidíš do zítřka, to už je krátká doba. Každopádně si ale myslím, že na čípek nesahat, nechat v klidu! Můžeš si to tam pěkně rozdráždit a navíc nejsi doktor, tak aby ses zbytečně neznervózňovala, jestli je vše tak, jak má být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
15.7.12 16:34

@kac11 Bříško mi občas tvrdne, ale tak v období od 15. do 17. týdne (teď jsem 19.tt) mi tvrdlo mnohem víc, teď už je to lepší. Beru 3×2 tablety magnézka denně. Já vím že si na ten čípek sahat nemám, jen mě to vždy tak uklidní když vím že je ok. Snad se zítra dozvím víc. Vím že mě doktorka upozorňovala že s tou přepážkou můžu mít větší bolesti a tak, tak doufám, že je to jen od toho a že ji jinak vše v pořádku. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
14856
15.7.12 16:36

@posibilities to muze byt cokoliv…me treba rozdrazdilo brisko zanet mocaku, ktery bych normalne nepoznala. Ale to jsem ho mela tvrdy a bylo to docela casty.

kolikaty jsi tyden? To co popisujes taky vypada na posliky.

ja mela bolesti jako pri ms asi kolem 18. tydne, ale ne moc casto, PA se tvarila ze to neni tak uplne bezne a dala mi na to nejaka homeopatika, nerikala, ale co to je, behem par dnu to ale bylo pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.7.12 16:38

Ta prepazka se mi zda pravdepodobna, obzvlast kdyz doktorka mluvila o vetsich bolestech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
15.7.12 16:38

Tak určitě doktorka ví co a jak; myslím, že pokud jsi byla ve čt gynekologicky v pořádku a teď to tvrdnutí není bůhvíjaké, tak to bude ok; tak dej vědět, budu na Tebe myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
15.7.12 16:40

@suik Ahoj, mám obdobné problémy - tvrdnutí břicha cca od 16.tt, tak mě docela zajímají ta homeopatika. Nevzpomeneš si? Mně shodou okolností dala taky PA, jmenovaly se Magnesia phosphorica, pomohly na chvíli a pak už moc ne :(, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.7.12 16:42

@kac11 je to bryophyllum od Welledy, takovy prasek, ale nevim jestli je v cr k dostani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
15.7.12 16:44

Děkuji holky, trochu jste mě uklidnily. Jsem teď 19.tt, taky jsem si říkala jestli to nejsou poslíčci, ale není na ně brzo? i když jsem četla že u někoho se objevují už od 6.tt 8o Zítra jdu na gyndu hned ráno, tak snad bude vše v pořádku. O té bolestivější děloze dr. mluvila protože mi roste jen pravá půlka, druhá je přetlačená úplně na levo a neroste, takže ta děloha má větší práci v růstu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky