Těhotná a sama - jak dál?

Anonymní
27.8.12 20:51

Těhotná a sama jak dál?

Dobrý den, omlouvám se pokut tato diskuse nepatří sem ale nevím kam jinam pro radu :/ jsem těhotná s dvojčatama v 14tt, a přítel se rozhodnut že mě opustí to se nedá sice nic dělat i když jsem to oplakala a pláču stále ale musím myslet na děti jsem mladá 20 nezkušená takže ani nevím jak zařídit alimenty? nebo co v rodném listě bude? nebo jaká je mateřská pro dvojčátka? Pomůže mi náká zkušená maminka kdy kde co zařídit? Předem Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4572
27.8.12 20:52

Posli mi soukroumou zpravu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
27.8.12 20:55

Anonymní- pevné nervy, je to srab, ale třebas je to chvilkové- je toho na něj třeba moc, že jsou hned 2 :nevim: Držím place. Máš zázemí v rodičích??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.12 20:56

Jsem tu poprvé, nevím kam poslat a co :( omlouvám se :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.12 20:58

LN

Děkuji ale i kdyby se rozhodnul že nás chce nechci jeho po 4 letech vztahu mi řek že děti ani nechce vidět poznat a tak.. tak to se naedá prominout už nikdy! jinak mám tátu ten mi snad pomuže..

• Citovat
  • Upravit
4572
27.8.12 20:58
@Anonymní píše:
Jsem tu poprvé, nevím kam poslat a co :( omlouvám se :(

klikni na moji prezdivku.. vjede ti to na muj profil a popravu bude pridat o pratel a nebo poslat zpravu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
27.8.12 21:03
@Anonymní píše:
Dobrý den, omlouvám se pokut tato diskuse nepatří sem ale nevím kam jinam pro radu :/ jsem těhotná s dvojčatama v 14tt, a přítel se rozhodnut že mě opustí to se nedá sice nic dělat i když jsem to oplakala a pláču stále ale musím myslet na děti jsem mladá 20 nezkušená takže ani nevím jak zařídit alimenty? nebo co v rodném listě bude? nebo jaká je mateřská pro dvojčátka? Pomůže mi náká zkušená maminka kdy kde co zařídit? Předem Děkuji

Pokud otec dětí nebude ochoten zajít na matriku a nechat se zapsat do rodného listu, podáš na něj žalobu na určení otcovství. Následně můžeš (opět u soudu) žádat alimenty na dítě i na sebe + příspěvek na pořízení výbavičky pro děti.

Mateřská dovolená při narození dvojčat trvá 37 týdnů, částka je stejná, jako u jednoho dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
27.8.12 21:06
@Anonymní píše:
Děkuji ale i kdyby se rozhodnul že nás chce nechci jeho po 4 letech vztahu mi řek že děti ani nechce vidět poznat a tak.. tak to se naedá prominout už nikdy! jinak mám tátu ten mi snad pomuže..

Doufám a věřím, že Ti tatínek pomůže. Chápu, že jsi zklamaná, naštvaná a bůhvíco ještě, ale možná líp, že odešel teď než až by se děti narodili, až by k němu měli nějaký vztah :srdce: budeš mít taky únorová miminka?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.12 21:07

Elke

Děkuji za radu, ale jen ta přectava je šílená tahat se po soudech.. a to mám zařídit až se narodí a nebo už ted? :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.12 21:11

LN

Zklamaná sem strašně moc to bolí moc.. hlavně v doboru jak moc mě miluje že by mě neopustil a v uterý at se odstěhuju nic bolestivějšího jsem nezažila :,( :,( :,( jj únor ale jak řikal pan doktor buh ví jestli nevylezou dříve ven.. potřebovala bych tak obejmout :,(

• Citovat
  • Upravit
2331
27.8.12 21:15

Chápu Tě zakladatelko, ač nejsem ve stejné situaci, kolikrát mi je taky smutno..hormony udělají taky svoje :zed: zkus vyhledat nějakou odbornou pomoc, v této nelehké situaci. Bydlíš v podnájmu?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 21:17

To mi je moc líto, držím palce…
Jj je to srab!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.12 21:22

LN

V podnájmu zatim jo rozešel se semnou včera a jelikož to trvá než 4 roky zabalim tak tu budu až do středy, a odbornou pomoc zase si řikám nejsem určitě sama kdo je natom podobně.. i když to bolí hrozně a neumim si přectavit jak to budu zvládat opravdu ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.12 21:23

princeznickabrno

Děkuji, a ano je to srab a sobec žila jsem s člověkem o kterym jsem myslela že vim všecko ale když přišel s tímto spadla mi doslova ..huba.. na zem hlavně když tvrdí jak děti má rád ale jeho děti nechce ani vidět nikdy! :,(

• Citovat
  • Upravit
69235
27.8.12 21:25

Ahoj, moc mě to mrzí, koukám na to jak z jara, co to s těma chlapama je. a jak jsi na tom finančně? Už ti holky přes soukromé zprávy poradily? Nepotřebovala bys třeba něco na miminka, nějaké oblečky třeba po naší malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí