Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní- pevné nervy, je to srab, ale třebas je to chvilkové- je toho na něj třeba moc, že jsou hned 2
Držím place. Máš zázemí v rodičích??
Děkuji ale i kdyby se rozhodnul že nás chce nechci jeho po 4 letech vztahu mi řek že děti ani nechce vidět poznat a tak.. tak to se naedá prominout už nikdy! jinak mám tátu ten mi snad pomuže..
@Anonymní píše:
Jsem tu poprvé, nevím kam poslat a coomlouvám se
klikni na moji prezdivku.. vjede ti to na muj profil a popravu bude pridat o pratel a nebo poslat zpravu ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, omlouvám se pokut tato diskuse nepatří sem ale nevím kam jinam pro radu :/ jsem těhotná s dvojčatama v 14tt, a přítel se rozhodnut že mě opustí to se nedá sice nic dělat i když jsem to oplakala a pláču stále ale musím myslet na děti jsem mladá 20 nezkušená takže ani nevím jak zařídit alimenty? nebo co v rodném listě bude? nebo jaká je mateřská pro dvojčátka? Pomůže mi náká zkušená maminka kdy kde co zařídit? Předem Děkuji
Pokud otec dětí nebude ochoten zajít na matriku a nechat se zapsat do rodného listu, podáš na něj žalobu na určení otcovství. Následně můžeš (opět u soudu) žádat alimenty na dítě i na sebe + příspěvek na pořízení výbavičky pro děti.
Mateřská dovolená při narození dvojčat trvá 37 týdnů, částka je stejná, jako u jednoho dítěte.
@Anonymní píše:
Děkuji ale i kdyby se rozhodnul že nás chce nechci jeho po 4 letech vztahu mi řek že děti ani nechce vidět poznat a tak.. tak to se naedá prominout už nikdy! jinak mám tátu ten mi snad pomuže..
Doufám a věřím, že Ti tatínek pomůže. Chápu, že jsi zklamaná, naštvaná a bůhvíco ještě, ale možná líp, že odešel teď než až by se děti narodili, až by k němu měli nějaký vztah
budeš mít taky únorová miminka?!
Děkuji za radu, ale jen ta přectava je šílená tahat se po soudech.. a to mám zařídit až se narodí a nebo už ted? ![]()
Zklamaná sem strašně moc to bolí moc.. hlavně v doboru jak moc mě miluje že by mě neopustil a v uterý at se odstěhuju nic bolestivějšího jsem nezažila
jj únor ale jak řikal pan doktor buh ví jestli nevylezou dříve ven.. potřebovala bych tak obejmout ![]()
Chápu Tě zakladatelko, ač nejsem ve stejné situaci, kolikrát mi je taky smutno..hormony udělají taky svoje
zkus vyhledat nějakou odbornou pomoc, v této nelehké situaci. Bydlíš v podnájmu?? ![]()
V podnájmu zatim jo rozešel se semnou včera a jelikož to trvá než 4 roky zabalim tak tu budu až do středy, a odbornou pomoc zase si řikám nejsem určitě sama kdo je natom podobně.. i když to bolí hrozně a neumim si přectavit jak to budu zvládat opravdu ne
Děkuji, a ano je to srab a sobec žila jsem s člověkem o kterym jsem myslela že vim všecko ale když přišel s tímto spadla mi doslova ..huba.. na zem hlavně když tvrdí jak děti má rád ale jeho děti nechce ani vidět nikdy! ![]()
Ahoj, moc mě to mrzí, koukám na to jak z jara, co to s těma chlapama je. a jak jsi na tom finančně? Už ti holky přes soukromé zprávy poradily? Nepotřebovala bys třeba něco na miminka, nějaké oblečky třeba po naší malé?
Dobrý den, omlouvám se pokut tato diskuse nepatří sem ale nevím kam jinam pro radu :/ jsem těhotná s dvojčatama v 14tt, a přítel se rozhodnut že mě opustí to se nedá sice nic dělat i když jsem to oplakala a pláču stále ale musím myslet na děti jsem mladá 20 nezkušená takže ani nevím jak zařídit alimenty? nebo co v rodném listě bude? nebo jaká je mateřská pro dvojčátka? Pomůže mi náká zkušená maminka kdy kde co zařídit? Předem Děkuji