Těhotná a špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.8.16 13:54

Těhotná a špinění

Ahoj holky, dle testu jsem těhu, menzes mám dostat za tři dny, ale včera jsem jednorázově zašpinila růžově a teď hnědě, docela se bojím, jelikož jsem o mimi v březnu přišla :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
6.8.16 13:56

Nemusí to nic být, Já špinila do 24tt. Vždy po prohlídce u dr, sexu, námaze a nebo v termínu MS. Příčinu mi nikdy nikdo neřekl, jinak bylo vše ukázkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.8.16 13:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dle testu jsem těhu, menzes mám dostat za tři dny, ale včera jsem jednorázově zašpinila růžově a teď hnědě, docela se bojím, jelikož jsem o mimi v březnu přišla :(

kolikátý týden jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.16 14:00
@atominnka píše:
kolikátý týden jsi?

No teď mám menzes teprve dostat takže jakoby třetí týden :(

• Citovat
  • Upravit
5251
6.8.16 14:08

To špinění může znamenat uhnizďování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.8.16 14:09
@Anonymní píše:
No teď mám menzes teprve dostat takže jakoby třetí týden :(

jééé tak to vůbec nehroť. Může to být uhnizďování nebo můžeš i dostat slabší menzes a být těhotná. A nebo to nemusí vyjít (ale nechce strašit), taky se mi to stalo, byla jsem těhotná a týdn po vynechání MS přišla. Stává se to
Budu držet palce, to bude nejspíš to zahnizďování, když už je to dneska hnědé, je to stará krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.16 14:10
@lokynka píše:
To špinění může znamenat uhnizďování

Já vim, ale špinila jsem 5 dpo pak 8 dpo 11 dpo jednorázově trochu a dnes 12 dpo :( to se uhnizďuje tak dlouho? Já myslela třeba dva dny :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.16 14:11
@atominnka píše:
jééé tak to vůbec nehroť. Může to být uhnizďování nebo můžeš i dostat slabší menzes a být těhotná. A nebo to nemusí vyjít (ale nechce strašit), taky se mi to stalo, byla jsem těhotná a týdn po vynechání MS přišla. Stává se to
Budu držet palce, to bude nejspíš to zahnizďování, když už je to dneska hnědé, je to stará krev

Já se právě bojim, když jsem o mimi přišla

• Citovat
  • Upravit
22614
6.8.16 14:14
@Anonymní píše:

jo, to chápu, taky jsem se bála. Ale tím strachem ničemu nepomůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
6.8.16 14:36
@Anonymní píše:

Hele s tim nic nenadelas… az 80% vzniklych tehotenstvi vubec nedopadne, proto se nema testovat pred zpozdenim MS, pokud nemusis ze zdr. duvodu. zazila jsem to nekolikrat plus jedno ZT navic. Nejde delat nic jineho nez cekat, zbytecne se nenervuj, tim tomu nepomuzes, spis naopak. Tak ver miminuku, ze tentokrat to zvladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
6.8.16 17:23
@Anonymní píše:

A co si tím pomůžeš, že se budeš bát? Testovat před MS je prostě nesmysl.
Musíš vyčkat a uvidíš.
Nikdo tady nemá křišťálovou kouli, aby Ti řekl, jak na tom jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.16 17:37

Ahoj, naprosto nehrotit, ale chápu, že máš strach, já jsem v prvním těhu několikrát i krvácela, teď v tomto jsem taky zašpinila. Zajít si k dr. pro utrogestan a do lékárny pro ascorutin (volně prodejný) dávkování a 2-2-2, jakmile ustane špinění, postupně vysazovat, taky to tak praktikuju a pak jen dr hlásím kdy a jak jsem špinila :) neboj se, kdybys potrácela, ponáš to, to je jak nezavřenej kohoutek…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky