Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No jesi to muze byt caz tehotenstvi normalni? Prujem a křeče. Ja to nejspis spatne napsala omlouvam se. Uz o jedno miminko sem přišla o druhy bych fakt uz prijit nechtela..
No jesi to muze byt caz tehotenstvi normalni? Prujem a křeče. Ja to nejspis spatne napsala omlouvam se. Uz o jedno miminko sem přišla o druhy bych fakt uz prijit nechtela..
Nespolupracuje semnou vubec telefon tak jesi je normalni mit v tehotenstvi prujem a krece
Křeče můžou být v pořádku, ale taky počátek konce, to ti tu nikdo nepředpovíme… Takhle brzy je to celé nejisté, můžeš bohužel jen doufat. ![]()
Dokonce sem si delala iještě ten digitalni test tam me vyslo ze sem tehotna 2az tri tydny
Dobre tak mockrat dekuji snad to bude v poradku nekdo prave rika ze je to normalni tak uvidim pristi tyden
Uz krece presli asi sem blba protoze semto se blbec poradne nenajedla a, dva dny sem bylaa na diete pondeli 4 kvetna
To je pravda no prinejhorsim pujdu od dva dny driv k doktorovi
@Anonymní píše:
To je pravda no prinejhorsim pujdu od dva dny driv k doktorovi
Proč držíš dietu, když jsi těhotná? Chodit dřív nemá smysl, nic neuvidí.
Ahoj maminky, dělala sem si pred nekolika tydnama tehotensky test ten me vyselto. negativní pak sem sisla dalsi tyden delala 6 testu a kazdy vysel ze sem tehotna.. tak sem si zasla doktorovi delal mi ultrazvuk ale neco tam slo videt ale nemohl urcit presne co tak mi bral krev za 4 dny sem sla opet k doktorovi z krve mi vyslo ze sem tehotna delal mi dalsi ultrazvuk a uz tam sloje videt trosku vic ze tam nejspis miminko je tak mi nejak uz gratuloval ale ze to nechame za tyden abych doslamohla ale mam křeče a prujem sem mela dva dny.. tedkom nic akorat krece mam furtfurt.. ma strach jak k nemu pujdi ze tehotna nejsu ale. menstruaci sem nedostala mam asi 20 den zpozdeni. Ale proc by me z krve vyslo ze tehotna sem prizaky na tehotenstvi mam dekuji za odpovedi.