Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím 🤗
6.3. mi vyšel test takhle krásně a během pár sekund. Dnes (z odpoledni moči) mi vyšel negativní, vím že musí být ranní moč ale zkusila jsem to. Je tam možnost těhotenství?
Prosím hnusné komentáře si nechte
@Teranonym pokud je dnes negativni, tak to bohuzel bylo nejspis biochemko.
Odpoledni moc sice neni tak koncentrovana jako ranni, ale pokud jsi pred 2 dny mela carku jako na fotce, dnes bys uz mela silnou carku i z odpoledniho.
Myslím, že hladina hcg neklesá tak rychle a test není tak citlivý, aby to zaznamenal v horizontu 24 hodin. Udělej si zítra ráno jiný test.
@Teranonym píše: Více
vyfocený test je neplatný, ten vyhoď, je rozmáčený
Jak už bylo zmíněno. Tohle je úplně rozmočený test a neplatný. Nedá se to považovat za pozitivní a tudíž ani za biochemické.
… a kup jinou značku než Mamatest, není moc spolehlivý. A jeď podle návodu. Větší namáčení nepomůže k lepšímu výsledku, koncentrovanější moč ano. Jestli jsi testovací nováček, tak bacha, ať koupíš ty nejcitlivější (citlivost 10).
MS má přijít kdy? Pokud už vynechala a dnes byl negativní, zkusila bych další zopakovat v úterý-středu. Pokud člověk nehoní duchy tři dny před MS, tak se to na pohodu ukáže i z odpolední moči.
Tak pokud měla dnes dorazit a test negativní, počkala bych do úterka-středy a pokud stále nedorazí, test zopakovala.