Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mam třetí den zpoždění. 1.2. Poslední menstruace 14.2.-15.2. Pozitivní ovulační test. Termín MZ jsem měla mít 1.3. Jen jsem malilinkato zašpinila a stále nic. Dnes raní jsem si dělala namateat a něco trosku tam vidím, ale nevim zda to neni falešné. Vidíte tam neco?
@Pampulin No nevím, já tam nic moc nevidím. Podle mě by to mělo být viditelnější. Ale počkej ještě den, dva a udělej si test znovu.
@Pampulin mamatesty dělají duchy i netěhotným, kup raději jiný test. A pokud ovulace byla v půlce února, tak teď by měla čárka výraznější
Nevidím vůbec nic, pardon. Vždyť tohle nemá vůbec smysl - není lepší mít opravdu jistotu, než se spoléhat na fantazii? ![]()
Zkusila jsem upravit fotku, jen dát do černobílé, snad to jde už vidět. Jen je to mamatest a ty prý dělají duchy. Tohle je z ranního testování a snažila jsem ss pod rysku rovně, šikmé namočení mi dělaly falešné testy.
Čárku vidím, ale na třetí den po vynechání je dost slabá. Teď ti víc napoví jen další test třeba za dva dny. Buď bude sílit nebo může jít o biochemické těhotenství a menstruace přijde. Držím palce.
Za mě nejlepší a nejklidnější řešení je jít na krev a opakovat odběr po dvou dnech cca. A máš jistotu. Pokud první bude
Za mě nic. Tohle mamatest dělá naprosto běžně i když žena těhotná není. A nebo můžeš být těhotná, ale plod se nevyvíjí tak jak má. A brzo odejde s menstruací. Poslední možnost je, že ovulace proběhla později. A v tom případě si ještě hodně na začátku. A test bude sílit. Tak či tak nic jiného než počkat ti nezbyde. Pokud menstruaci do třech dní nedostaneš udělej si čtvrtý den ráno test znovu. Buď už tam bude jasnější čárka. A nebo nebude a pak je na místě se objednat ja vyvolávačku.
Řeknu to takhle, až tam bude reálná čárka, tak to poznáš i bez nasvecovani, negativu a nevim všech jakých triků. Kdyz se budeme držet faktu, tak na 3 dny zpoždění je čárka slabá a mamatesty tohle dělají běžně a nejedná se o těhotenství, ani o biochemické.