Těhotná? HCG 176 a tt duch

5.11.14 12:09

těhotná? HCG 176 a tt duch

Krásný den ženy,
mám dotaz ohledně těhu a doufám, že mi někdo poradí na čem jsem. Před 2 dny jsem dělala těhu test vždy mi vyšel slabě pozitivní (duch) dnes mi to nedalo a šla jsem na krev. HCG 176 pozitivní. Těhu můžu být cca 14 dní. Nezdají se vám hodnoty nízké? děkuji za každý příspěvek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
5.11.14 12:11

@wandilek z jedne hodnoty se nedozvis nic, musela bys jit na dalsi odber s odstupem par dni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
5.11.14 12:12

Udělej si digitální test.. ten ukáže i délku těhotenství :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
5.11.14 12:19

@wandilek
U prvního těhotenství jsem měla HCG 50 ve 4.tt . Teď tady běhá vedle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 12:20

Ahaaa? no já vůbec nevěděla že něco takového existuje. už jsem se objednala k doktorce, tak uvidím co tam, ale dnes na odběru (samoplátce) mi řekli, že tyto stovkové hodnoty bývají z části i mimoděložní. Tak teď nevím, co si myslet, proto po dlouhé době příspěvek a zrovna téma, které je tu už milionkrát, tak snad mě maminky neukamenují :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
5.11.14 12:23

@wandilek hcg ma stoupat ideálně jednou tolik za dva tři dny, nekde se píse, že může stoupnout „jen“ o sedesát procent, aby se jednalo o prosperující těhotenství. Takže doporučiji si zajít na odběr za dva nebo tři dny. Při takhle nízké hodnotě mudr na ultrazvuku nic neuvidí :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
5.11.14 12:24

@wandilek Já myslím, že není nízké…když si vzpomenu na sebe, k doktorovi jsem šla kolem pátého šestého týdne a bála jsem se, jestli bude HCG nad 1000, jinak by na ultrazvuku nic neviděl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
5.11.14 12:28

@wandilek těhotná jsi, negativní Hcg je do 5 jednotek. Zda se jedná o dobře prosperující těhotenství ti te´d nikdo neřekne. HcG by se mělo každé 2-3 dny zdvojnásobit. Tak si zajdi za 3 dny na další odběr. Napoví víc. Ale stejně ti nezbyde než trpělivě čekat, na první UZ, na srdeční akci v 7.tt (cca 5 týdnů od otěhotenění), na kritický 12.tt, kdy funkci plně přebírá placenta a po této hranici už 90% těhotenství dopadá dobře..a tak dále a dále.. A že jsi měla cca před 14ti dny styk ještě neznamená, že jsi otěhotněla před 14ti dny, klidně to mohlo být o několik dní poté. A to dělá na výši HcG hodně, není nic ztraceno. Držím palce, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.11.14 12:32

@wandilek Ja byla poprve na krvi asi po tydnu zpozdeni, cyklus 28dni..a HCG bylo 268, pak jsem sla jeste 2× a krasne rostlo…myslim, ze je to pekna hodnota, ale klidne si skoc na krev za dva dny znova a uvidis zda to roste..drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
5.11.14 12:32

@wandilek Myslím, že to je ok kdy měla být ms?
Já bych již na odběr nechodila a počkala bych na kontrolu pokud nemáš problémy zbytečně se budeš stresovat.
Z jedné hodnoty nic nepoznáš, ale myslím si, že to hcg neni nijak nizké.
Podle hcg podle mě mimoděložní nepoznáš může narůst i vysoko, proč mylíš, že by si měla mít mimoděložní?
Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
5.11.14 12:35

@wandilek
Já ti doporučuji objednat se normálně k Dr., na odběry bych se vykašlala a počkala na sono. Mně ho dělali pokaždé tak týden po vynechání a už byl vidět váček. Zbytečně se nestresuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
5.11.14 12:36

A jinak - ani u jednoho těhotenství mi Dr. nikdy krev na zjištění nebral, řešil to přes sono. Poprvé jsem si nechala vzít krev v práci jako bonus k pozitivnímu těhotenskému testu a to jen proto, že jsem si ráno krev nechala vzít a za hodinku jsem měla výsledek, jen pro zajímavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 12:37

No mě to nenapadlo s tím mimo, ale řekla mi to v laborce, že to tak většinou bývá, tk nevím. ms bych měla mít za cca 6 dnu, tak počkam do ní a potom už bude vše jasné. mám strašně smíšené pocity, doma mam rok a pul stareho prcka. toto mimi by bylo neplánované, druhé jsem chtěla až tak za 3 roky, ale pokud to bude už ted, tak to nějak zvládnu snad. :nevim: děkuji všem za vaše příspěvky i rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.11.14 12:40
@wandilek píše:
No mě to nenapadlo s tím mimo, ale řekla mi to v laborce, že to tak většinou bývá, tk nevím. ms bych měla mít za cca 6 dnu, tak počkam do ní a potom už bude vše jasné. mám strašně smíšené pocity, doma mam rok a pul stareho prcka. toto mimi by bylo neplánované, druhé jsem chtěla až tak za 3 roky, ale pokud to bude už ted, tak to nějak zvládnu snad. :nevim: děkuji všem za vaše příspěvky i rady :hug:

Jestli mas mit MS az za 6dni, tak by jsi mela az moc pekny hodnoty :D kdy jsi mela posledni MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
5.11.14 12:49

@wandilek Pokud máš ms mít až za 6 dní tak más opravdu vysoké hodnoty.
Ty máš jak dlouhý cyklus?
A proč testuješ tak brzy?
No já jsem se objednávala pár dní po vynechání a řekla mi sestra že se objednávám brzy já to vedela.
Objednala mě až na 9 týden aby bylo srdíčko a vše jisté já ale v 6 tt byla na pohotovosti a srdíčko již bilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí