Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtela bych začít testovat kdy u mě probíhá ovulace, premyslim o nějakých spolehlivých testech, myslite ze digitální ovulacni testy clearblue jsou s jistějším výsledkem než ty klasicke?
Máte zkušenost s Clearblue Ovulační digitální test?
Přidejte zkušenost s Clearblue Ovulačn...Ahoj, já už nevím jaký jsem měla, ale koupila jsem si takovou jakoby rtěnku u které se olízla čočka, pak se to po zaschnutí prosvítilo a viděla jsi podle struktury výsledek a fakt to fungovalo, ale já jsem měřila i bazální teplotu.
@quanavera nevím jestli jistější, ale určitě se mnohem snadněji odečítá výsledek. Člověk nemusí uvažovat, jestli je testovací čárka silnější než kontrolní. Má jasnou odpověď - pozitivní, negativní v podobě smajlíka nebo prázdného kolečka
Holky, jen dotaz to je na opakované použití nebo jednorázový?
Pro mne to byvalo lepsi, protoze jsem nikdy nemela jasnou druhou carku. Ale je to dost drahy, lepsi +- vedet kdy ovulace je treba podle bazalky. Jsou jednorazove u testu je nekolik tycinek a kazda je na jedno pouziti
@LenkaN26 ten digitální kousek je jeden a dá se použít víckrát, tyčinka je na jedno použití
Takze ja testuji s Clearyblue, s temy novymi fialovymi (na zaklade dvou hormonu - Lh a Estrogenu), u nas jiny ovu testy neprodavaji ale jsou drahy, 10 ticinek na jednoraz pouziti 1400 kc. tento cyklus jsem merila. SMAILIK BYL 8 dc vecer a byl az do soboty 10 dc - podle ticinek co vytahnes po pouziti se to take sleduje. Me se smailik ukazal den po prvnim ovu hlenu, podle tycinek ale ale ovulace probehla v SOBOTU vecer, v noci. V nedeli byl uz negativni
Příspěvek upraven 31.10.14 v 12:17
Prvni ovulacni hlen (trval az do SO/NE) se objevil 7 DC a to Clearblue ukazal negativitu (prazdne kolecko)
ty testy nahore jsou moje a dole priklad z internetu (tzn ze pozitivni byl v SO 10 dc v 16 h - dopol negativni jeste)
Příspěvek upraven 31.10.14 v 12:17
A tady jsou VSECHNY (pozitivni je 10 dc vecer - vpravo LH a vlevo Estrogen)
Takze pocitam ze OVU byla v nedeli 11 DC (ackoli smailik byl uz ve CTV 8 DC) a pondeli 12 DC pocitam jako 1 dpo