13Dpo už šílím

1368
28.10.14 20:07

13Dpo už šílím

Ahoj holky ptám se..mám 3 dny před MS..na TT testu od včera šíleně mikro duch který snád lze najít jen pečlivým studování a podlupou:-)))) to samé i dnes..TT dr max.10..myslíte že je ještě možnost že se druhá čárka vybarví…příznaky zatím- pálení prsou a bolení na dotek -sem tam píchnutí v podbřišku hlavně taký divný pocit a tlak…(unava a neustále navštěvuji wc na malou :D :D jsem s toho blázen..děkuji za radu..strácím už náděj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
28.10.14 20:08

Nevsugerovala jsi si to všechno? :roll:

Kdyby jsi netestovala jak šílená tak brzy, nemusela jsi mít takovej stres… :roll:

• Citovat
  • Upravit
7065
28.10.14 20:11

Každopádně bych radila hod se di „klidu“ nesleduj se, protoze jinak budeš objevovat takove příznaky, ktere by jsi normálne nevypozorovala.
a vyckej.Ti je jedine co ti mužů poradit. Pak už jedině jít na krev jako samoplátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
28.10.14 20:13

Prestan vysilovat… nebo se behem tehotenstvi a po zbytek zivota prcka zblaznis… ono to je porad neco… na priznaky je dle meho brzy, tuplem, kdyz mas tak malo hormonu, ze ho neukaze ani test… bohuzel je psychika mocna a dokaze vsugerovat divy… a z ceho ztracis nadej simte? dyt jeste ani nemas termin MS… ja mela pozitivni test az pet dni po vynechani…

kazdopadne moc drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
28.10.14 20:19

@soney no že to zase tenhle měsíc nevýjde jako ty předešlé :D ale tak trochec jsem se dala do klidu když čtu že jsi měla TT pozitivní až 5 po vynechání…no ale děkuji..tak budu čekat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
28.10.14 20:24

@diiss Ahoj, já měla u obou těhotenství ještě den před MS negativní test (ani mikro duch pod lupou) a až tak den dva po vynechání tam byl mikro duch, sílilo to pak den ode dne. Pokud jsi mikro ducha našla, pak naděje je. Možná se setkáš s reakcemi, že co jako, tak to nevyjde, sugerace, trpělivost, ale myslím, že většina ví, jak je těžké vydržet a neztrácet naději. Přeji moc, ať to vyjde :hug:
*vsugerace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
28.10.14 20:28

@mischelinka jéé děkuji za povzbuzení…jsi hodná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
28.10.14 21:14

@diiss to je psychika.. Zkusila bych test za 2-3 dny, pokud máš na testu teď ducha tak do těch 3 dnů by se měl vybarvit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí