Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky tak sem opět nevydržela a dnes sem si udělala test mamatest10 jsem cca 10-11dpo. asi už mě hrabe ale nechápu to…ale po zaschnutí se mě objevila normální kontrolní růžová a testovací bíla- (našedlá)
taky jsem jen tak zkusila ovu test a ten byl jasně pozitivní.
přitom ovu jsem už měla..já jsem z teho jelen
nevíte čím to může být nebo co to může znamenat.???děkuji za odpovědi ![]()
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...Tak u mamatestu to byl neplatný test, musí se objevit růžová testovací čárka a ne bílá a ten pozitivní ovu test byc tipovala na zpožděnou ovulaci..víš jistě, že už jsi ovu měla?
@diiss Mela jsem neco podobneho jako ty a byla jsem tehotna ![]()
já jsem na ten ovu test právě hleděla..přitom ovu jsem měla 15.10.2014 test byl jasně pozitivní 3 dny
cca po 6-7 dnech mě začali slabě bolet prsa, ale od včerejška nejen že bolí ale i na dotek jako by palí šílené..před ms mě též bolely, ale takto divně opravdu nee navic je mam nateklé- pocit jako by se mě měly roztrhnout
v podbřišku celkem tlak. Možná si jen vše vsugerovávám, ale nechápu tu našedlou čárku na TT.
![]()
Tak předpokládám že ano měla jsem 3 dny po sobě pozitivní ovu test ![]()
@Eny.x píše:
@diiss Mela jsem neco podobneho jako ty a byla jsem tehotna
kéž byy moc by jsme si to přáli
ale už tomu ani moc nevěřím že by se to povedlo
@JayLee píše:
pokud mas ovutest pozitivni a jses před ms, tak jses tehotnau nas ve skupine se testuje vesinou v první rade ovu testem a pak az tehutestem
pak odpadne loveni duchu
a u me to taky sedelo - den před ms ovu test jasne pozitivni a na tehutestu lehce duch a bylo to tehu
@diiss kup si jinou znacku a otestuj znovu. Ja mela tri dny pred MS pozitivni ovu test, udelala jsem si ten den pozdeji i tehotensky a byl pozitivni
Dej sem fotku toho těhotenského testu, podíváme se
A i ten ovulační
Někdo tvrdí, že je pozitivní, ale přitom pozitivní není… U mě je před MS TÉMĚŘ pozitivní vždy
Samozřejmě ti moc přeju, aby to bylo těhotenství ![]()
Já mám problém ten že na pátečním těhu testu jsem měla hned jen jednu čárku (MS už má zpoždění 10 dní), test jsem nechala v koupelně, šla do práce, a odpoledne jsem na něj koukala a čárky tam byli dvě
- ta první ale ne úplná taková poloviční, od shora jakoby duch a dolů se to zvýrazňovalo. A pořád nevím na čem jsem ![]()
Další test jsem doma neměla, a odjela jsem na víkend pryč, bez možnosti nákupu dalšího testu, takže čekám až na středu kdy si koupím nový. Ale nervy pracujou ![]()
Bylo by to hodně neplánované ![]()
Po zaschnutí..bohužel ten těhu test vyfotit nějak nejde…nebo tam ta našedlá čárka vůbec vidět nejde
zkusím to vyfotit zítra na denním světle