Bílá testovací čárka

1368
26.10.14 20:40

bílá testovací čárka

Ahojte holky tak sem opět nevydržela a dnes sem si udělala test mamatest10 jsem cca 10-11dpo. asi už mě hrabe ale nechápu to…ale po zaschnutí se mě objevila normální kontrolní růžová a testovací bíla- (našedlá) :nevim: taky jsem jen tak zkusila ovu test a ten byl jasně pozitivní. :nevim: přitom ovu jsem už měla..já jsem z teho jelen :nevim: nevíte čím to může být nebo co to může znamenat.???děkuji za odpovědi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?

Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1139
26.10.14 20:41

@diiss ze by byla ovu posunuta. Taky jsem to tak mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
26.10.14 20:44

Tak u mamatestu to byl neplatný test, musí se objevit růžová testovací čárka a ne bílá a ten pozitivní ovu test byc tipovala na zpožděnou ovulaci..víš jistě, že už jsi ovu měla?

• Citovat
  • Upravit
3144
26.10.14 20:44

@diiss Mela jsem neco podobneho jako ty a byla jsem tehotna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
26.10.14 20:45

Ne neplatný ale negativní výsledek testu :lol:

• Citovat
  • Upravit
1368
26.10.14 20:48

:D já jsem na ten ovu test právě hleděla..přitom ovu jsem měla 15.10.2014 test byl jasně pozitivní 3 dny :lol: cca po 6-7 dnech mě začali slabě bolet prsa, ale od včerejška nejen že bolí ale i na dotek jako by palí šílené..před ms mě též bolely, ale takto divně opravdu nee navic je mam nateklé- pocit jako by se mě měly roztrhnout :lol: :lol: :lol: v podbřišku celkem tlak. Možná si jen vše vsugerovávám, ale nechápu tu našedlou čárku na TT. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
26.10.14 20:49

Tak předpokládám že ano měla jsem 3 dny po sobě pozitivní ovu test :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
26.10.14 20:50

Kéž by s přitelem se snažíme od března tohoto roku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
26.10.14 20:56
@Eny.x píše:
@diiss Mela jsem neco podobneho jako ty a byla jsem tehotna ;)

kéž byy moc by jsme si to přáli :srdce: ale už tomu ani moc nevěřím že by se to povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
26.10.14 20:58
@JayLee píše:
pokud mas ovutest pozitivni a jses před ms, tak jses tehotna :kytka: u nas ve skupine se testuje vesinou v první rade ovu testem a pak az tehutestem :lol: pak odpadne loveni duchu :mrgreen: a u me to taky sedelo - den před ms ovu test jasne pozitivni a na tehutestu lehce duch a bylo to tehu :pankac:
:D já jsem na ten ovu test právě hleděla..přitom ovu jsem měla 15.10.2014 test byl jasně pozitivní 3 dny :lol: cca po 6–7 dnech mě začali slabě bolet prsa, ale od včerejška nejen že bolí ale i na dotek jako by palí šílené..před ms mě též bolely, ale takto divně opravdu nee navic je mam nateklé- pocit jako by se mě měly roztrhnout :lol: :lol: :lol: v podbřišku celkem tlak. Možná si jen vše vsugerovávám, ale nechápu tu našedlou čárku na TT. :nevim: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85911
26.10.14 21:01

@diiss kup si jinou znacku a otestuj znovu. Ja mela tri dny pred MS pozitivni ovu test, udelala jsem si ten den pozdeji i tehotensky a byl pozitivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
26.10.14 21:05

Dej sem fotku toho těhotenského testu, podíváme se :kytka: A i ten ovulační :mrgreen: Někdo tvrdí, že je pozitivní, ale přitom pozitivní není… U mě je před MS TÉMĚŘ pozitivní vždy :cert: Samozřejmě ti moc přeju, aby to bylo těhotenství :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.14 21:09

Já mám problém ten že na pátečním těhu testu jsem měla hned jen jednu čárku (MS už má zpoždění 10 dní), test jsem nechala v koupelně, šla do práce, a odpoledne jsem na něj koukala a čárky tam byli dvě :lol: - ta první ale ne úplná taková poloviční, od shora jakoby duch a dolů se to zvýrazňovalo. A pořád nevím na čem jsem :lol:

Další test jsem doma neměla, a odjela jsem na víkend pryč, bez možnosti nákupu dalšího testu, takže čekám až na středu kdy si koupím nový. Ale nervy pracujou :)

Bylo by to hodně neplánované :)

• Citovat
  • Upravit
1368
26.10.14 22:01

Po zaschnutí..bohužel ten těhu test vyfotit nějak nejde…nebo tam ta našedlá čárka vůbec vidět nejde :nevim: zkusím to vyfotit zítra na denním světle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
26.10.14 22:04
@JayLee píše:
jj foto sem :palec:

je tu(ovu test)po zaschnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek