Těhotná? HCG 176 a tt duch

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8020
5.11.14 12:49
@Hanka79 píše:
Jestli mas mit MS az za 6dni, tak by jsi mela az moc pekny hodnoty :D kdy jsi mela posledni MS?

taky si říkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
5.11.14 12:50

@wandilek kdy jsi mela posledni MS a jak dlouhe mivas cykly? Ny gynde Ti tak brzo nepomuzou, protoze nic neuvidi. Muzes zkusit digitalni test Clearblue, ukazuje i tydny. Ja bych osobne na HCG ani nechodila, nic Ti to nerekne, maximalne se za dva dny dozvis, ze roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 12:59

No poslední ms byla 8.10. a poslední sex 21.10. a test jsem si ted udelala, protoze mi zaclo byt strasne zle a proste nejak jsem to cítila, ze se neco deje. vim je jeste brzo, ale u prvniho prdoska jsem to poznala taktez cca 10dni po otehotnení. koupim si ten digi test a uvidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.11.14 13:09

@wandilek Tak tehotna jsi o tom neni pochyb :) a cykly mas dlouhe jak? jinak jestli jsme meli v rijnu sex i driv nez toho 21ho, tak bych se priklanela spis k tomu, ze tam jsi otehotnela :)preci jenom vajicko nejakou dobu putuje do delohy atd. atd. :) nebo tam jsou dve?! ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 13:12

@Hanka79 Hani jen to ne, to bych asi nepřežila :) cykly jak kdy ale vetsinou 5-7 dni. ja to prave vubec nesleduji, ani nejaké ovulacní dny, kdykoliv jsem si delala ovu test vysel neg., tak jsem si myslela, ze jsem asi bez ovulek :) práve co se tyce toho milovaní, tak ten sexik od ms byl toho 21. a pak 24. takže jindy asi nee ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.11.14 13:15

@wandilek No nikdy nevis :-D no ja nemyslim jak mas dlouhou MS, ale cyklus, tzn. kolik dni mas od prvni MS do dalsi? :) Jinak kdyz jindy sex nebyl tak nebyl no :D tak pak je to asi jasny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
5.11.14 13:15

@wandilek cyklem se mysli cas od zacatku MS do dalsi MS, prumerne byva 28 dni. Ty jsi asi napsala delku MS. Ja bych ted na gyndu nechodila, proc, pockej aspon tyden a nech se objednat za dva tydny na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 13:18

Jezis holky aspon to vidite, tele jako rampa :zed:, no vetsinou dostanu ms 13.den v mesici, pokazde presne na den jako bych mela antikoncepci, ale min mesíc to bylo jinak 8. tak ted ani nvm kdy ji mam cekat, ale od porodu ditete vzdy toho 13.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.11.14 13:22

@wandilek V pohode, no tak uvidis, nezbyde tedka nez cekat, ale jestli jdes k doktorce nejak tedka brzy, tak tam stejne nic jeste neuvidi, max ti muze napsat papir na krev, at to uz neplatis a skocis si tam treba pristi tyden znova at vidis zda hcg roste :)Bych sla k doktorce, treba tak za tri tydny az nejdriv :) ikdyz vim, ze to cekani je hrozny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 13:26

@Hanka79 asi ano, asi to tak udělám, to bude nejrozumnější ;) To čekání mě asi zabije :-D ale tak dřív nevykoumám nic. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
5.11.14 15:28

Ahoj holky, tak já jsem měla 24.den cyklu hcg cca 600 a 29.den cyklu 2089. U každého je to asi opravdu úplně jinak. K doktorovi si určitě skoč pro tu žádanku, ať zbytečně nevyhazuješ penízky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 17:26

Doktorka me objednala na konec listopadu, že zrovna zkusí i ultrazvuk. tak dam potom vedet co a jak :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.11.14 18:00
@wandilek píše:
Doktorka me objednala na konec listopadu, že zrovna zkusí i ultrazvuk. tak dam potom vedet co a jak :) :kytka:

Tak to je uz docela dobry datum, konec listopadu…tak pak dej vedet :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.14 18:01

V centrech asistovane reprodukce považuji hodnoty nad 100 jako prosperující tehu. Ja mam dnes hcg 302 a na mamatestu je čárka hoooodne světla! Žáky bych čekala, ze to bude vypadat jinak!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.14 18:03

Jo a pokud mas hodnotu takovou v podstate v době očekávané MS, ja měla poslední MS 9.10. Tak bud uplne v klidu :) termin porodu cca 17.7. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex