Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
velmi slabý duch může být ryska - čekala bych. Jinak třeba moje mamka semnou měla menstruaci až do 3měsíce. Dokonce semnou byla asistující sestra na RTG, protože si byla jistá, že není těhotná a ejhle byla.
Ale není to pravidelnost, možná tam bylo biochemické těhotenství… ![]()
To je opravdu malá pravděpodobnost těhotenství, spíš se tam snažíš vykoukat něco, co tam není nebo to bylo biochemko. S těmi mám bohatou zkušenost, ale vždy jsem u nich měla pozitivní test
Ahoj, prosím, napište, kdo měl podobnou zkušenost a opravdu byl těhotný. Celý měsíc jsem si myslela, že menstruace nepřijde, měla jsem i nějaké příznaky, vše bylo tak nějak “jinak” než každý měsíc, ale test byl negativní a menstruace nakonec přišla, i když trochu slabší a o 2 dny později. Proto jsem to už neřešila a řekli jsme si, že to zkusíme další měsíc. 5. den (jeden den po konci menstruaci) me však začalo být blbě od žaludku, několikrát denně s vždy jsem se musela hned najíst. Tak jsem si udělala ze srandy těhotenský test s ukázal se velmi slabý duch (na fotce vidět nejde ale je tam). Stalo se někomu něco podobného? Je možné, že bych opravdu mohla být těhotná? Je jasné že za 2 dny zkusím další test. Ještě dodám že mám cyklus nepravidelný - 30 až 35 dnů. Dekuji za vaše zkušenosti