Dítě k přímé adopci prosinec leden

25.5.25 17:24

Dítě k přímé adopci prosinec leden

Hezký den.Tady se jmenuji Zuzka, pro mé bezpečí i nenarozeného miminka. Hledám miminku rodinu která by mu dala lásku. Vzhledem k tomu, že hodně lidí bere jako samozřejmost Jen Tak super. Není to můj případ. Jedno dítě už mám, rádi bychom se přestěhovali do většího. Penize nechci, nicméně prosinec/leden přijde na svět mimi… KRITIKY A PODOBNÉ…IGNORUJI. Nebojte nechci s mou ratolesti (nechci jmenovat) pronájem rodinného domu ale normální 2+1.Což jsou dva nájmy, realitka, plus ještě dva nájmy než budu moci chodit do práce. Kdo umí počítat ví, že o peníze mi nejde. Klidně mě můžete ukamenovat ale píšu jak se věci mají… Kontaktujte mě prosím do soukromé zprávy Děkuji.

Příspěvek upraven 25.05.25 v 18:10

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
9059
25.5.25 17:30

Vyměníš dítě za pět nájmů? V téhle zemi je prodej dětí nezákoný ty skote!

• načítám...
40428
25.5.25 17:35
@Serpentini píše: Více

Lepší vyměnit dítě za pár nájmů než si ho nechat a doma mu ubližovat a týrat ho. :nevim:

Je fajn, že si zakl. uvědomuje svoje limity, další dítě nechce, někdo bude za Miminko rád.

• načítám...
25.5.25 17:40
@free333 píše: Více

Druhé si už nemohu dovolit. Svému narozenému dítěti chci dát vše potřebné, dvě bych finančně nezvládla, věřím, že bude mít někdo radost…Děkuji Vám Zuzka

• načítám...
407
25.5.25 17:45
@free333 píše: Více

Další dítě doma nechce. Tak snad ji ty prodané nebudou co rok dotovat život.

• načítám...
33784
25.5.25 18:01
@Manzelepromimi píše: Více

Cože? Jako že nabízíš mimino za bydlení? Tak dej dítě do babyboxu když pro něj nemáš podmínky, a nehraj si tady na samaritánku které fakt nejde o peníze.

• načítám...
2589
25.5.25 18:08

No dobrý no.. prodám dítě. Je ti jasné, že tvou starší dceru může napadnout, kdy prodáš i ji, když jsi tohohle schopná?

• načítám...
6626
25.5.25 18:28

Tak se holky zklidníme. Do zakladatelky není potřeba kopat. Nešla na potrat, udělala to, co se ve většině diskuzí místo potratu navrhuje - dá dítě k adopci. Náhradní matka má právo na úhradu nákladů spojených s těhotenstvím a porodem, zakladatelka nepožaduje nic navíc. Doma bude tři měsíce, to je příjem odpovídající tomu, co chce. Jednu rodinu udělá sakra šťastnou, tak kde je problém. A babybox? Proč? Tam jde dítě nejdřív k pěstounům, tady půjde rovnou do rodiny, co pro to dítě chtít víc?
@Manzelepromimi Nehledej rodinu tady, obrať se na OSPOD, oni ti pomůžou najít prověřenou rodinu a celým procesem vás provedou.

• načítám...
16347
25.5.25 18:29
:think: 8o
  • načítám...
7211
25.5.25 20:00

@Janli no ale je rozdíl mezi klasickou adopcí a přímou adopcí. Přímá adopce je, pokud vím, stále nelegální v ČR.
Takže OSPOD s tím nepomůže. Ten řeší klasické adopce, tedy dítě porodí, předá OSPODU ale za 6 týdnů bude muset jít podepsat že je dítě právně volné - dle práva má 6 týdnů na to si to rozmyslet proto nejde aby dítě bylo hned volné. Jiný postup nejde.
U přímé adopce se do rodného listu zapíše adoptivní otec, pak se matka právně vzdá dítěte a dítě adoptuje adoptivní matka. Ale to jenom na dohodě, neexistuje na to právní rámec. A většinou je to za úplatu.

Pokud vím tak s přímou adopcí může pomoct fond ohrožených dětí (Klokánek). Ale tam nemám úplně čerstvé informace.

• načítám...
6626
25.5.25 20:18
@Aletheia píše: Více

Na přímé adopci není nelegální nic, zákon ji nezakazuje. A pokud vím, tak s tím ospod je schopen pomoci.

• načítám...
9042
25.5.25 20:33

Tak evidentně je v tíživé situaci. Kontaktuj OSPOD. Oni budou vědět, kde najít vhodnou rodinu k přímé adopci.
Nechtěj nájmy. Ale kompenzaci na výživné pro sebe. Co ušetříš na stravném, tak si odložit na ten nájem někde.

• načítám...
5965
25.5.25 20:56

Nekritizuji, to říkám na úvod. Ale jdeš do hrozného rizika, že se ti přihlásí nějací zmet.ci, co budou dítěti ubližovat. Pořádně si ty lidi prověř, pokud nechceš jít přes pomoc OSPODu.

• načítám...
2607
25.5.25 21:38

Prosinec nebo leden? To jsi to těhotenství zjistila dneska.? Ono muže byt nakonec všechno úplně jinak. Casu mas dost

• načítám...
26.5.25 06:19
@Jemako píše: Více

Hezký den, to sice mám ale na potrat nepůjdu. Nechat zabít dítě je lehké, porodit mnohem těžší.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100