Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ano byla 14 dni a v pohode.
Edit. K tomu co pisi holky. Leteli jsme na last minute a byla jsem uplne v poradku.
Příspěvek upraven 19.05.19 v 19:50
Udělala bych si test a podle toho se rozhodla a případně dál plánovala. Já měla třeba cca od 8 do 13 tt brutální nevolnosti, že jsem ani práci nedávala. Takže z toho důvodu bych si v těhotenství neplánovala leteckou dovolenou nikam..
Já plánovala. První autem byla dokonce i zaplacená. A druhou letecky už jsem ani neřešila. Protože jsem nakonec skončila na PN. Takže určitě ti přeju, abys mohla jet. Ale pohlídala bych si případnou možnost storna atd
Tenhle průzkum je ti úplně k ničemu. Nevíš, jak na tom budeš. Za měsíc jsme měli vyrazit směr Sardinie a ejhle, krvacim a dovolenou rušíme, protože nevíme, co bude. Podle stavu buď pojedeme později, jinam nebo také nikam. Ale absolutně to neplánujíli, nemá to význam.
@Anonymní píše:
Tenhle průzkum je ti úplně k ničemu. Nevíš, jak na tom budeš. Za měsíc jsme měli vyrazit směr Sardinie a ejhle, krvacim a dovolenou rušíme, protože nevíme, co bude. Podle stavu buď pojedeme později, jinam nebo také nikam. Ale absolutně to neplánujíli, nemá to význam.
Jj, souhlasím. Já si ještě vyslechla v cestovce, že se jako můžu nechat uschopnit a nebo jet později atd. Takže, v příštím těhotenství určitě nebudu platit dovolenou,, kdybych věděla, že nejde zrušit.
Takhke dlouho dopredu bych nic moc radsi neplanovala a rozhodne neplatila. Taky se ti muze stat, ze budes desetkrat denne viset hlavou v zachode nebo mit nejake zdr komplikace. Kdyby ale bylo vsechno ok, tak bych na dovolenou k mori v klidne jela… Spis teda po Evrope. Do exotiky bych se asi bala zbytečného rizika nejakych nemoci…
Asi bych dopredu dovolenou neplanovala, nikdy nevis, jak ti bude a pak by bylo skoda prijit o vynalozene penize. Pokud ti bude dobre, muzete nekam letet na last minute. Exotiku bych nechala za rok az dva, az bude dite vetsi a muze byt treba u babicky.
Jela jsem v 6.mesici do Řecka. Neměla jsem sebemenší problém, ještě jsem s sebou měla 17 měsíční dceru
Jednou jsem při večeři slyšela od vedlejšího stolu důchodců, kteří si asi mysleli, že jim v cizině nikdo nerozumí, průpovídky na to, že si jedu těhotná a ještě s malým dítětem k moři ![]()
Ano, v počátku těhotenství jsem letěla. Pokud se cítíš dobře, nemáš potize a vyrazís do nějaké rozumné destinace, kde není problém s hygienou a zdravotní péči, nevidím v tom problém. ![]()
Já bych těhotná neletěla. V letadle jsi vystavená RTG záření (zvlášť pokud zmiňuješ exotickou dovolenou, kam se létá déle a ve větších výškách - tudíž je dávka RTG vyšší).
Na druhou stranu znám řadu holek, co těhotné letěly, i do exotických zemí a vše v pohodě. Ale i tak to můj názor nemění. Nejde o žádnou nutnou cestu a hezká a pohodová dovča se dá udělat i v Čechách a okolí.
Ahoj, chci se zeptat, jestli jste nektera letela tehotna k mori? Nevim jeste jestli jsem tehotna, netestovala jsem a bylo by to neplanovany, ale uz jsem ms mela mit a stale nic a s pritelem uz od ledna setrime na nejakou tu exotiku a jeli bysme srpen/zari. Tesime se na dovolenou strasne moc, ale tehotna bych se fakt bala a tak me zajima, jestli jste to zvladly, kde jste byly a jestli to bylo v pohode.