Těhotná k moři letadlem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.5.19 19:17

Těhotná k moři letadlem

Ahoj, chci se zeptat, jestli jste nektera letela tehotna k mori? Nevim jeste jestli jsem tehotna, netestovala jsem a bylo by to neplanovany, ale uz jsem ms mela mit a stale nic a s pritelem uz od ledna setrime na nejakou tu exotiku a jeli bysme srpen/zari. Tesime se na dovolenou strasne moc, ale tehotna bych se fakt bala a tak me zajima, jestli jste to zvladly, kde jste byly a jestli to bylo v pohode. :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
19.5.19 19:29

Ano byla 14 dni a v pohode.

Edit. K tomu co pisi holky. Leteli jsme na last minute a byla jsem uplne v poradku.

Příspěvek upraven 19.05.19 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
19.5.19 19:41

Udělala bych si test a podle toho se rozhodla a případně dál plánovala. Já měla třeba cca od 8 do 13 tt brutální nevolnosti, že jsem ani práci nedávala. Takže z toho důvodu bych si v těhotenství neplánovala leteckou dovolenou nikam..

• Citovat
  • Upravit
602
19.5.19 19:42

Neletěla bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.5.19 19:44

Já plánovala. První autem byla dokonce i zaplacená. A druhou letecky už jsem ani neřešila. Protože jsem nakonec skončila na PN. Takže určitě ti přeju, abys mohla jet. Ale pohlídala bych si případnou možnost storna atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.19 19:47

Tenhle průzkum je ti úplně k ničemu. Nevíš, jak na tom budeš. Za měsíc jsme měli vyrazit směr Sardinie a ejhle, krvacim a dovolenou rušíme, protože nevíme, co bude. Podle stavu buď pojedeme později, jinam nebo také nikam. Ale absolutně to neplánujíli, nemá to význam.

• Citovat
  • Upravit
21091
19.5.19 19:55
@Anonymní píše:
Tenhle průzkum je ti úplně k ničemu. Nevíš, jak na tom budeš. Za měsíc jsme měli vyrazit směr Sardinie a ejhle, krvacim a dovolenou rušíme, protože nevíme, co bude. Podle stavu buď pojedeme později, jinam nebo také nikam. Ale absolutně to neplánujíli, nemá to význam.

Jj, souhlasím. Já si ještě vyslechla v cestovce, že se jako můžu nechat uschopnit a nebo jet později atd. Takže, v příštím těhotenství určitě nebudu platit dovolenou,, kdybych věděla, že nejde zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
19.5.19 19:58

Takhke dlouho dopredu bych nic moc radsi neplanovala a rozhodne neplatila. Taky se ti muze stat, ze budes desetkrat denne viset hlavou v zachode nebo mit nejake zdr komplikace. Kdyby ale bylo vsechno ok, tak bych na dovolenou k mori v klidne jela… Spis teda po Evrope. Do exotiky bych se asi bala zbytečného rizika nejakych nemoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
19.5.19 19:58

Ano letěla jsem ve 13 týdnu těhotná do Egypta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
19.5.19 19:59

Asi bych dopredu dovolenou neplanovala, nikdy nevis, jak ti bude a pak by bylo skoda prijit o vynalozene penize. Pokud ti bude dobre, muzete nekam letet na last minute. Exotiku bych nechala za rok az dva, az bude dite vetsi a muze byt treba u babicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
19.5.19 21:35

Jela jsem v 6.mesici do Řecka. Neměla jsem sebemenší problém, ještě jsem s sebou měla 17 měsíční dceru :) Jednou jsem při večeři slyšela od vedlejšího stolu důchodců, kteří si asi mysleli, že jim v cizině nikdo nerozumí, průpovídky na to, že si jedu těhotná a ještě s malým dítětem k moři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
20.5.19 02:23

Ano, v počátku těhotenství jsem letěla. Pokud se cítíš dobře, nemáš potize a vyrazís do nějaké rozumné destinace, kde není problém s hygienou a zdravotní péči, nevidím v tom problém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
20.5.19 09:38

Já bych těhotná neletěla. V letadle jsi vystavená RTG záření (zvlášť pokud zmiňuješ exotickou dovolenou, kam se létá déle a ve větších výškách - tudíž je dávka RTG vyšší).
Na druhou stranu znám řadu holek, co těhotné letěly, i do exotických zemí a vše v pohodě. Ale i tak to můj názor nemění. Nejde o žádnou nutnou cestu a hezká a pohodová dovča se dá udělat i v Čechách a okolí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix