Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tehotna Kate hodinu v mrazu
Ja jezdim s malou kazdy vikend na hory a mraz tam je peknej.Jsme tam treba cele odpoledne. Myslela jsem, ze jsem tehotna.Ne nemocna a nemohouci. Premyslim jestli mam jit zitra s kosem ![]()
@Cmochy ten film jsem viděla jednou a dlouho jsem na něj nezapomněla až časem se vytratil z mé mysli.. děkuji za osvěžení ![]()
A nebo, ze by zname osobnosti nesmeli na mraz?
a nam obycejnym smrtelnikum to nijak nevadi?
@Kajuli píše:
@tamata Promiň, absolutně OT, ale máš boží podpisJinak co se týče Kate, líbí se mi, že ze svého těhotenství (alespoň před bulvárem) nedělá nemoc. Tak by to mělo být
souhlasim, hlavne s tim podpisem tamaty
@Cmochy píše:
Joo, díkyVšude je přeSofinkováno a přeEmičkováno tak jsme nechtěli zapadnout do davu, páč by se to ve školce pletlo… naopak třeba Doubravka by byl druhej extrém
Kamča je takovej, pro nás, zlatej střed
![]()
mas neco proti Emickam???
@Taminka píše:
mas neco proti Emickam???
Vůbec ne! Znám jich asi 9 a všechno jsou to moc hodné holčičky
![]()
@Cmochy píše:
Vůbec ne! Znám jich asi 9 a všechno jsou to moc hodné holčičky![]()
no uz jsem se lekla, ze ti naplacam ![]()
Oni jsou zvykli, bezne nosi v zime zabky, kdyz uz je fakt tuho, tak sahnou po balerinkach, v minus dvaceti teda uz chodej v ponozkach.
@suik píše:
Oni jsou zvykli, bezne nosi v zime zabky, kdyz uz je fakt tuho, tak sahnou po balerinkach, v minus dvaceti teda uz chodej v ponozkach.
presne tak. Ja si pamatuji, jak jsem loni v unoru priletela do Londyna navlecena, na sobe spoustu obleceni a zenske tam v balerinkach a jarnich kabatcich a pod tim jen tricka..
@Taminka Spíš mě zaráží jak oblíkají děti. Já jsem tam letěla v březnu. Novorozencům nedávali čepičky, batolátka se tam plácala v moři a naše děti byly v plné polní
. A všechny tam nosí legíny-ať mají 50kg nebo 100kg
Příspěvek upraven 23.03.13 v 23:55
@Piuse no to jo…a k tem leginam, to znam z usa, bud leginy nebo teplaky ![]()
A co je na tom?
Vy snad tehotne nechodite/nechodily jste do mrazu?
Ja jsem podle titulku myslela, ze se koupala v Temzi, ale ona se prochazela pekne zabalena do kozisku…nehrozilo ji jine riziko, nez ze ukloune ![]()
Hihihi - vtipné, co všechno se tu dikutuje ![]()
Já byla v 7. měsíci na skaut. táboře, 14dní - wc=kadibudky, koupelna=voda v potoce, spaní=stan s podsadou, jídlo=co si uvaříme, v oddíle ve dne v noci na starsti 10dětí.. Je pravda, že nemrzlo - v noci bylo kolem 5°.. Ale i tak - nemyslím, že by to na Tonďovi zanechalo nasledky ![]()
Ti slavní jsou…no…vtipní…
![]()