Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky?
Tak schválně, kolik nás tu v březnu našlo svoje //? ![]()
Já našla 19.3.
a pokud vše půjde dobře, bude to naše druhé mimi
@atominnka
PaRDON ZA OT!
Ježíš ty si našla v březnu //?
Se musím podívat do diskuse co je nového
. No huráááá konečně to vyšlo
.
Tak přeju hodně štěstí ať je vše jak má
![]()
@atominnka ..no nééé kdopak to tu není
nooo tak já taky našla //, 11.3.
v březnu mají prý chlapi nejlepší spermie a je nejlepší měsíc na otěhotnění
něco na tom bude, páč v naší skupině jsme za březen těhu 4 ![]()
@baldurka u nás ve skupině snažilek jsme za březen zatím 3, ale ještě se někdo chystá testovat ![]()
@IvkaH no konečně, po půl roce se povedlo
A pokud to vyjde, tak TP mi vychází kolem 27.11., kdy má malá narozky ![]()
Ahojkda ženy,
já si udělala testík ve čtvrtek, malej dušík, další v pátek lepší dušík…
A dnes už je to krásnej DUCH
tak budu doufat, že // budou víc a víc zářit…
Mi o miminko přišli před vánocema-zamlklé těhu, tak, že bych byla nesmírně štastná kdyby to ted vyšlo, říkáte, že březen je nejlepší pro početí? V pondělí mám dostat ms tak snad nedorazí a moje klíštátko se bude držet, aby ho ms neodplavila, ale těhu příznaky jsou tak snad bude vše jak má…
Ahoj holky, já zjistila nový očekávaný přírustek asi před 10 dny
Bylo to tedy pro nás trochu překvapení, protože máme doma holčičku teprve necelých 8 měsíců
No doktor na kontrole říkal, že ten den už jsem asi třetí, co jako my kojící mámy děláme, že si snad myslíme, že kojení je antokoncepce! No to jsme si samozřejmě nemysleli, ale tak na malou jsme čekali rok a teď přišla jen jedna menstruace půl roku po porodu a další už nedorazila. ![]()
Holky už je vám blbě?? Mně hrozně! Každý ráno zvracím. Taky jsem unavená a pořád jak praštěná palicí. Už aby byl první trimestr za mnou!
@janees ja sem asi divna, vubec nezvracim:-D jenom porad krkam a chvilema mi neni dobre ale nezvracela sem jeste ani jednou tak mam strach jestli je to normalni… ale unavena sem taky a mota se mi hlava:-)
Já našla // 18.3. a v prvním těhu jsem vůbec nezvracela tak doufám že to tak bude i teď. Večer vždycky usnu u filmu ![]()
Já našla // 18.3. a v prvním těhu jsem vůbec nezvracela tak doufám že to tak bude i teď. Večer vždycky usnu u filmu ![]()
@mamka.92 @janees @ninuska100 moc gratuluju ![]()
@zdendik taky jsem divná, není mi blbě
akorát mě pobolívá podbřišek a mám divný pocit v prsou
@janees Týýý brďo, to je hezký překvápko
Super profilovka, ten koník je nádhernej. Jezdíš? Jáí zrovna teď dorazila od koní domů ![]()
Ahojky no já našla 19.3 //zatím jen čárka sílí, 21.3 už je silnější, tak uvidím v úterý jestli bude úplná je to tam
pak jen záleží zda se udrží, první nedopadlo dobře.
Mimochodem zatím jen pobolívání bradavek.. a tak samo jak to má @janees
jen pokrkávání apod.. ![]()
Ahoj. Můžu se přidat? Mám tam dálnici jak sviňa
. Foto z dnešního rána. Jinak všem těhulkám gratuluji. Už to máte některá potvrzené od gyndaře?