Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pita.klingerka píše:
Ahoj holky taky jsem březnová objevitelka //dneska jsem byla u doktorky tak jsme 5+2
další kontrola 15.4. už se nemůžeme dočkat
supeeeer…gratuluji ![]()
@ninuska100 no ja mela asi od 5DPO paleni a brneni bradavek, litala jsem curat a asi dvakrat me bolela hlava, pak jeste takove vic mokro v kalhotkach. Toho 21. jsem ducha objevila 2 dny pred MS a dne suz mam slusne carecky, ale testovaci jeste neni uplne stejne silna jako kontrolni.
@ninuska100 píše:
@petulíína tak,že víš jak se cítím, tak to gratuluji, že už máš jistotu:)tak, že ty moje duchové můžou být v pohodě? Tak jsem si říkala, že co bych chtěla taky, když jsem testovala 4dny před oček. ms…tak, že zítra už by to mohlo být lepší, vid? a kdy půjdeš k mudr, prej se dávaj nějaké léky na udržení, a kdy jsi měla zm? já byla na revizi 7.12.2012,nikdo mi neřekl proč se to stalo, a přitom mám krásnou zdravou holčičku neměla jsem žádné problémy a ted tohle
Vím přesně jak se cítíš, neboj..prožívám to samé
Já právě vím, že jsem měla ovulku trochu později, takže jsem cca 15DPO, záleží kdy jsi měla ovulaci, od toho se pak odvíjí ten test, kolik jsi cca dní po oplodnění? Pokud je tam dušík viditelnej, tak naděje je veliká, já třeba byla v den MS 9 DPO a na testu něco miniaturního bylo, ale to jsem nebrala v potaz, za další den už to bylo vidět líp
Fakt se dávají léky na udržení ikdyž to bylo ZT? Já ho měla až v 11týdnu před 7měsíci
Asi zítra přímo doktorovi zavolám a uvidím co mi řekne
Já už mám právě taky syna a u toho vše v pořádku a druhý jsem měla ZT, taky nevím proč, ale prej se to prostě stane, tak doufám, že do třetice všeho dobrého ![]()
@Mikejla_a píše:
@ninuska100 no ja mela asi od 5DPO paleni a brneni bradavek, litala jsem curat a asi dvakrat me bolela hlava, pak jeste takove vic mokro v kalhotkach. Toho 21. jsem ducha objevila 2 dny pred MS a dne suz mam slusne carecky, ale testovaci jeste neni uplne stejne silna jako kontrolni.
A kolik jsi dnes cca DPO? Já 15DPO a čárečky mám taky slušný, ale né pořád tmavou jako kontrolní ![]()
@petulíína já měla ovulku asi 11.2.tak možná proto mám jen ducha…Ale podbřišek mě pobolívá tak snad to nedostanu, musíme doufat, že vše bude ok, musí…A tentokrát, že budeme mít zdravé miminko…Hlavně mám strach, aby mrcha červená mi to mé štěstí nevzala, ale tak snad né…'Ovu jsem měla v podstatě před pár dny tak snad se mímo udrží…potom zákroku už nám strach zůstane až do porodu ![]()
@petulíína já nevím kdy přesně se podařilo ale pokud bych počítala den ovulky tak jsem cca 14den
@petulíína Peti ja jsem 14DPO, ovulku jsem mela presne pred 14 dny a taky jeste nemam tu carecku uplne tmavou, ale vsechno bude ![]()
Ja jsem teda poprve tehotna a vubec tomu nemuzu uverit
v sobotu kdy mela prijit MS jsem se taky obavala, jeste ted se trochu bojim, ale snazim si to nepripoustet
je to prca to nedostat a ted mit jak dlouho od cervene klid ![]()
@Mikejla_a jak to, že jsi 4+2 a 14DPO a já 4+5 a 21DPO?
V tom mám bordel, já a počty, sakryš ![]()
@Mikejla_a si vem, že já měla klid 9měs těhu a pak 15měs po porodu… jaaaaaj to byla paráda ![]()
@atominnka protoze kazdy ma jinak dlouhy cyklus a jindy ovulku…ja mam cykly presne 28 dni a ovu byla az 17DC ![]()
@Mikejla_a no to joooo, ale stejně je to divný, já mívala ovu 20DC, tenhle cyklus už 13DC(4.3.) a LF jsem mívala 12dní… se mi to azase celý rozházelo.. no co, důkežitý jsou ty //
![]()
@atominnka tak vidis, to vychazi o ty 4 dny, co jsme mely ovulku
protoze pred tremi dny, kdy jsi byla 4+2 jako ja, tak jsi byla 18DPO a to vychazi, ze jsi mela ovu o 4 dny driv nez ja, ktera jsem 4+2 14DPO ![]()
@atominnka a jinak ovulka muze byt kazdy mesic jindy
ja merila dva ckyl bazalku a mela jsem ji zhruba stejny den ![]()