Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak tak…blbnem vsechny
holky davam fotku mych testu, ten spodni je z dneska ![]()
@ninuska100 píše:
@petulíínato já mu říkala, že si ted dáme pauzu se…
a ono ejhle včera mě dostal na lopatky, já blbka povolila
a neměla jsem tak snad to neva hodně holek říká, že se to nemá..
Ale můůůže, já třeba nechci, že mám strach a je to takový divnější, ale vůbec to nevadí, to řekne každý gynekolog, pokud nemáš rizikový
Já povolím, ale až se mi bude chtít ![]()
Dneska se přítel ptal na omezení…samozřejmě dr. hned došlo na co naráží
Není žádný omezení, když se budu cítit dobře…ale teda nic divokého
![]()
Jak jjsem objevila // tak se bál, aby mi nějak neublížíl tak teď to má z úst dr. že můžeme
![]()
@petulíína muj chlap uz po tydennim pustu taky „otravuje“, tak dnes se tomu asi nevyhnu ![]()
@atominnka píše:
@petulíína hoď foto, tak sem hodím, až nabiju foťák
Hodím, akorát mě foták vůbec nezaostřuje a to mám 8.0 Mpix
Zkusím to nějak upravit na PC, ale moc tomu nedávám ![]()
@pita.klingerka a tys byla na te rvni prohlidce s pritelem? muj chce jit s emnou, ale prej tam chlapi nechodi tak brzo, ze se dela vaginalni utz a kdeso cosi…
@pita.klingerka píše:
Dneska se přítel ptal na omezení…samozřejmě dr. hned došlo na co narážíNení žádný omezení, když se budu cítit dobře…ale teda nic divokého
![]()
Jak jjsem objevila // tak se bál, aby mi nějak neublížíl tak teď to má z úst dr. že můžeme![]()
![]()
Chlapy no
Doktor řekne, omezení žádné a pro ně prostě žádné
Ale můj manžel se bojí, jen pohladí bříško nebo po té blbé zkušenosti se ZT je opatrnej a myslím, že aby na mě vůbec vlezl
![]()
@Mikejla_a jj byl se mnou…šla jsem do ordinace sama a doktorka se mě hned zeptala jestli se nechce přijít podívat tatínek…
tak jsem řekla, že jsem se na to chtěla zeptat a ona že jasně že by u toho tatínkové měli být i když to bude maličký. Já mám fakt skvělou doktorku ![]()
Ano utz je vaginálně páč přes bříško nepůjde ještě nic vidět. Ale i to mu dopředu sdělila..všechno mu vysvětlila, fakt to bylo krásný ![]()
@petulíína to chápu, že je opatrný. Chlapi jsou v tomhle o dost citlivější mě přijde ![]()
Ale dneska se tomu má drahá polovička nevyhne
![]()
My ted moc nesexujem, bolí mě přitom čípek ![]()
Ale jinak myslím, že se sexem nic nezkazí, pokud je vše OK, tak se udrží - já tahala až do 10tt v práci i 30kilo, stres jako prase, denní režim hrůza a stravování šílené, sexovali jsme dooost divoce
Pokud se udržet nemá, tak se neudrží, ani kdybys jen ležela ![]()
Můj se mnou na UTZ nebpůjde, ani u malé nebyl na žádném UTZ. SIce by chtěl, ale má blbou pracovní dobu a dovču si kvůli UTZ přece nebude brát
Jinak myslím, že ten vaginální není překážka né? Když si chlap udělal dítě, tak „ji“ přece taky viděl, že? ![]()
@petulíína vzhledem k tomu, že mám nízký tlak a při těhu se mi to ještě zhoršilo, dr mi říkala, ať si kafčo klidně dám. Já teda dávám jedno denně. A malej je v pohodě, žádný následky nemá.
@agabuska píše:
V cem je tedy muj velky problem je koureni, proste mi ani v jednom tehu neprestalo chutnattakze jsem desna mama a prokourila obe tehu a ted to treti asi taky, ale chlapaci jsou zdravi, tak mam aspon jednu vymluvu
já teda dokouřila krabičku a další si už nekoupila a i tak mě u těch posledních cigaret bolelo svědomí a vždycky jsem si hladila bříško a říkala prďolovi, že se mu omlouvám, že jen tu krabičku a pak mu dám pokoj ![]()
Ták tady je to foto, ty světlejší modré jsou mamatesty25, ty tmavší jsmou cemio10 ![]()
@pita.klingerka píše:
@petulíína to chápu, že je opatrný. Chlapi jsou v tomhle o dost citlivější mě přijde
Ale dneska se tomu má drahá polovička nevyhne![]()
![]()
Jojo to jsou, opatrnější ![]()
@atominnka píše:
My ted moc nesexujem, bolí mě přitom čípek
Ale jinak myslím, že se sexem nic nezkazí, pokud je vše OK, tak se udrží - já tahala až do 10tt v práci i 30kilo, stres jako prase, denní režim hrůza a stravování šílené, sexovali jsme dooost divocePokud se udržet nemá, tak se neudrží, ani kdybys jen ležela
Můj se mnou na UTZ nebpůjde, ani u malé nebyl na žádném UTZ. SIce by chtěl, ale má blbou pracovní dobu a dovču si kvůli UTZ přece nebude brát
Jinak myslím, že ten vaginální není překážka né? Když si chlap udělal dítě, tak „ji“ přece taky viděl, že?
U mě byl manžel na genetickým ultrazvuku, ale hned zezačátku nevím, asi bych nechtěla nevím..přitom,,ji" viděl X krát, ale přece jen by čučel co mi to tam strká
Nééé, to já radši sama, pak přes bříško je to epčííííí ![]()