Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12337
25.3.13 15:19

Tak tak…blbnem vsechny :) holky davam fotku mych testu, ten spodni je z dneska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 15:20
@ninuska100 píše:
@petulíína :)))))))))))))))to já mu říkala, že si ted dáme pauzu se… :hug: a ono ejhle včera mě dostal na lopatky, já blbka povolila :zed: a neměla jsem tak snad to neva hodně holek říká, že se to nemá..

Ale můůůže, já třeba nechci, že mám strach a je to takový divnější, ale vůbec to nevadí, to řekne každý gynekolog, pokud nemáš rizikový :pankac: Já povolím, ale až se mi bude chtít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.13 15:23

Dneska se přítel ptal na omezení…samozřejmě dr. hned došlo na co naráží :D Není žádný omezení, když se budu cítit dobře…ale teda nic divokého :pankac: :pankac:
Jak jjsem objevila // tak se bál, aby mi nějak neublížíl tak teď to má z úst dr. že můžeme :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
25.3.13 15:23

@petulíína muj chlap uz po tydennim pustu taky „otravuje“, tak dnes se tomu asi nevyhnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 15:24
@atominnka píše:
@petulíína hoď foto, tak sem hodím, až nabiju foťák

Hodím, akorát mě foták vůbec nezaostřuje a to mám 8.0 Mpix :zed: :zed: Zkusím to nějak upravit na PC, ale moc tomu nedávám :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
25.3.13 15:24

@pita.klingerka a tys byla na te rvni prohlidce s pritelem? muj chce jit s emnou, ale prej tam chlapi nechodi tak brzo, ze se dela vaginalni utz a kdeso cosi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 15:25
@pita.klingerka píše:
Dneska se přítel ptal na omezení…samozřejmě dr. hned došlo na co naráží :D Není žádný omezení, když se budu cítit dobře…ale teda nic divokého :pankac: :pankac:
Jak jjsem objevila // tak se bál, aby mi nějak neublížíl tak teď to má z úst dr. že můžeme :hug: :hug: :hug:

Chlapy no :mrgreen: Doktor řekne, omezení žádné a pro ně prostě žádné :mrgreen: Ale můj manžel se bojí, jen pohladí bříško nebo po té blbé zkušenosti se ZT je opatrnej a myslím, že aby na mě vůbec vlezl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.13 15:27

@Mikejla_a jj byl se mnou…šla jsem do ordinace sama a doktorka se mě hned zeptala jestli se nechce přijít podívat tatínek… :pankac: tak jsem řekla, že jsem se na to chtěla zeptat a ona že jasně že by u toho tatínkové měli být i když to bude maličký. Já mám fakt skvělou doktorku :dance:
Ano utz je vaginálně páč přes bříško nepůjde ještě nic vidět. Ale i to mu dopředu sdělila..všechno mu vysvětlila, fakt to bylo krásný :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.13 15:27

@petulíína to chápu, že je opatrný. Chlapi jsou v tomhle o dost citlivější mě přijde :-)
Ale dneska se tomu má drahá polovička nevyhne :cert: :cert: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.3.13 15:33

My ted moc nesexujem, bolí mě přitom čípek :roll:
Ale jinak myslím, že se sexem nic nezkazí, pokud je vše OK, tak se udrží - já tahala až do 10tt v práci i 30kilo, stres jako prase, denní režim hrůza a stravování šílené, sexovali jsme dooost divoce :mrgreen: Pokud se udržet nemá, tak se neudrží, ani kdybys jen ležela ;)

Můj se mnou na UTZ nebpůjde, ani u malé nebyl na žádném UTZ. SIce by chtěl, ale má blbou pracovní dobu a dovču si kvůli UTZ přece nebude brát :lol: Jinak myslím, že ten vaginální není překážka né? Když si chlap udělal dítě, tak „ji“ přece taky viděl, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
25.3.13 15:37

@petulíína vzhledem k tomu, že mám nízký tlak a při těhu se mi to ještě zhoršilo, dr mi říkala, ať si kafčo klidně dám. Já teda dávám jedno denně. A malej je v pohodě, žádný následky nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
25.3.13 15:41
@agabuska píše:
V cem je tedy muj velky problem je koureni, proste mi ani v jednom tehu neprestalo chutnat :,( takze jsem desna mama a prokourila obe tehu a ted to treti asi taky, ale chlapaci jsou zdravi, tak mam aspon jednu vymluvu

já teda dokouřila krabičku a další si už nekoupila a i tak mě u těch posledních cigaret bolelo svědomí a vždycky jsem si hladila bříško a říkala prďolovi, že se mu omlouvám, že jen tu krabičku a pak mu dám pokoj :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.3.13 15:41

Ták tady je to foto, ty světlejší modré jsou mamatesty25, ty tmavší jsmou cemio10 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 15:42
@pita.klingerka píše:
@petulíína to chápu, že je opatrný. Chlapi jsou v tomhle o dost citlivější mě přijde :-)
Ale dneska se tomu má drahá polovička nevyhne :cert: :cert: :dance:

Jojo to jsou, opatrnější :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 15:44
@atominnka píše:
My ted moc nesexujem, bolí mě přitom čípek :roll:
Ale jinak myslím, že se sexem nic nezkazí, pokud je vše OK, tak se udrží - já tahala až do 10tt v práci i 30kilo, stres jako prase, denní režim hrůza a stravování šílené, sexovali jsme dooost divoce :mrgreen: Pokud se udržet nemá, tak se neudrží, ani kdybys jen ležela ;)Můj se mnou na UTZ nebpůjde, ani u malé nebyl na žádném UTZ. SIce by chtěl, ale má blbou pracovní dobu a dovču si kvůli UTZ přece nebude brát :lol: Jinak myslím, že ten vaginální není překážka né? Když si chlap udělal dítě, tak „ji“ přece taky viděl, že? :lol:

U mě byl manžel na genetickým ultrazvuku, ale hned zezačátku nevím, asi bych nechtěla nevím..přitom,,ji" viděl X krát, ale přece jen by čučel co mi to tam strká :mrgreen: Nééé, to já radši sama, pak přes bříško je to epčííííí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí