Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pita.klingerka tk to rada slysim, protoze muj je uplne nateseny, ze chce jit se mnou ![]()
@Honzuovka píše:
@petulíína vzhledem k tomu, že mám nízký tlak a při těhu se mi to ještě zhoršilo, dr mi říkala, ať si kafčo klidně dám. Já teda dávám jedno denně. A malej je v pohodě, žádný následky nemá.
Právě, mě to taky u syna setřička říkala a je fakt, že když jsem ho před chvilkou vypila, je mi o hodně líp, předtím se mi motala hlava, takže pít ho budu ![]()
@Mikejla_a
já jsem se hned zeptala sestřičky ta mi řekla, že možnost je…a pak že se mám domluvit s doktorkou…a teď jsem se už rovnou zeptala, zda může přijít na každou kontrolu a ona že jasný, že ho nemám ani ohlašovat
![]()
@pita.klingerka super, tak treba bude takhle sdilny i muj doktor
zeptam se hned, jak tam budu volat na objednani se ![]()
@Honzuovka ..přesně tak jsem to měla s tím kouřením i já. Já byla schopná vyčadit krabku za 24 hod. šichtu, ale co jsem těhu, tak mi to v mozku jakoby přeplo. Chuť sice pořád mám, ale nejsem schopná už ani šlukovat, aby to do mě moc nešlo
takže moje poslední krabka byla spíš o žužlání
a teď už nějakých 14 dní nekouřím a nějak mi to ani nechybí ![]()
@baldurka Chválím
já jsem teda kouřila jen tak jednu dvě večer..nebo když se popíjelo, takže pro mě to nebylo tak hrozný s tím seknout úplně ![]()
@vendelin881 píše:
gratulacea byla jsi na uz?
Ano byla, bylo to ještě dost maličké hii, ale neřekl mi kolik to má :/
@pita.klingerka …děkuju
já moc sváteční nebyla, prostě klasická kuřačka a už přes 10 let. Bála jsem se jak to v těhu zvládnu, ale zároveň jsem byla přesvědčená, že hulit v těhu nebudu. A naštěstí to vyšlo, ani nejsem ve stresu, absťák nikde, prostě pohoda ![]()
Holky, všechny máte tatínky nebo už teď některá víte, že budete na mimi sama?
@Honzuovka ja tatinka mam
holky snad ho tady mate vsechny, nebo to je des zustat tahotna bez chlapa…ty chlapy v tomto nikdy nepochopim ![]()
@Honzuovka …já ho teda naštěstí mám a jsem za to šťastná. Manžílek už se strašně těší, přeje si dítě už nějakých 8 let, ale jeho poslední partnerka s kterou byl 8 let! mu na otázku kdy budou mít mimi řekla:" co? si na rození dětí najdi nějakou cikánku, já nechci" bylo jim v tý době oběma 34
no je to dobře, počkal si na mě a my máme stejný přestavy o rodině a životě ![]()
@baldurka neee ze bych to te slcne prala, ale aby jednou nebyla hoooodne sama a nestastna…
@Honzuovka bouhžel budu sama, ten můj by byl nejradši kdybych šla na potrat jinak že odejde.