Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ninuska100 píše:
@petulíína já měla ovulku asi 11.2.tak možná proto mám jen ducha…Ale podbřišek mě pobolívá tak snad to nedostanu, musíme doufat, že vše bude ok, musí…A tentokrát, že budeme mít zdravé miminko…Hlavně mám strach, aby mrcha červená mi to mé štěstí nevzala, ale tak snad né…'Ovu jsem měla v podstatě před pár dny tak snad se mímo udrží…potom zákroku už nám strach zůstane až do porodu
Taže jsi dnes cca 14DPO, že? Každé stoupá HCG jinak, nebo jsi mohla otěhotnět později, nemáš fotečku, že by jsi sem hodila?
Mě bolel podbřišek taky, říkala jsem si, že to musím dostat určitě, chodila jsem se pořád kontrolovat a jak mi jakoby měla skončit MS, tak už mě nebolí, sem tam jen nějaký píchnutí..určitě nepřijde neboj, já byla taky nervní jak něco, teď jen čekám na tu dálnici pořádnou
No starchovat se začneme jakmile najdeme // a v našem případě úplně, ale neboj, to bude určitě dobré tentokrát
![]()
Holky, do kdy může mít člověk strach, aby nedorazila ms, myslíte, že po týdnu nebo dřív je vyhráno???Já teda nikdy neměla spoždění tak si říkám snad ta mrcha nedorazí
@Mikejla_a píše:
@petulíína Peti ja jsem 14DPO, ovulku jsem mela presne pred 14 dny a taky jeste nemam tu carecku uplne tmavou, ale vsechno bude
Tak to jsme o jeden den, tak to jsem klidná já myslela, že už tam musí být dálnice jak hrom
Nebo spíš, už bych ji ta chtěla mít ![]()
@ninuska100 ja myslim, ze se to neda vseobecne rict, ale pokud ma zenska pravidelny cyklus, tak uz je to po par dnech jasne ![]()
@Mikejla_a píše:
@petulíína tak kaficko mi zatim chutna
Mě takyyyyyyyy..už ho mám skoro vybumbaný ![]()
@petulíína taky me to nejdriv znepokojovalo, ale zas se uklidnuju tim, ze kdyz netmavne carka rychlosti blesku, tak tam bude snad jen jedno mimi
mame z obou stran dvojcata a ja z toho mam bobky a pri dvojcatech leti hcg nahoru mnohem rycjleji, myslim ![]()
@petulíína hmmm,. v létě jsem dostala MS, byla jsem 5+0
ale to jsem měla na testu jen pidi ducha, takže se neboj ![]()
@petulíína jo,jo asi 14den jsem…tak si říkám, že to bude snad ok, tentokrát musí…ale ten strach je děsnej kdyby mě alespon nebolel podbřišek, kéž by, bych si oddechla…snad mi hcg stoupne
a ty jak ti je? cejtíš něco?
@ninuska100 ty ja si myslim, ze ten podbrisek je normalni, prece jen se tam neco deje
me bolel taky pred tim, nez jsem to mela dostat, nekdy i dost neprijemne dloubnuti
se to tam chysta a roztahuje, takze kliiid ![]()
@Mikejla_a můj dr na těhu přišel náhodou při prohlídce, v tu dobu jsme se nesnažili, byla jsem 4+5, 4+6 ráno jsem si dělala test a byl jen pidi duch a pak došla mrcha. zpožděmní jsem neřešila, měla jsem cykly po vysazení HA rozhozené
@Mikejla_a myslíš tak díky za podporu
jsi hodná tak snad to bude v poho…
@ninuska100 klíííííd podbřišek a vaječníky jsou ok, mně třeba2dny nebolel a dneska pořád tlačí, teď jsem se natáhla k repráku a v právém vaječníku mě dloublo až hrůza ![]()
@Mikejla_a píše:
@petulíína taky me to nejdriv znepokojovalo, ale zas se uklidnuju tim, ze kdyz netmavne carka rychlosti blesku, tak tam bude snad jen jedno mimimame z obou stran dvojcata a ja z toho mam bobky a pri dvojcatech leti hcg nahoru mnohem rycjleji, myslim
No taky mě to napadlo, že když hned nemám dálnice snad je tam jen jedno
Taky mám z jedné ztrany dvojčata
Je fakt, že jsem četla že třeba kolem 15DPO se to hcg malino zastaví, že ta čárka netmavne, až třeba po 3 dnech zase, nevím co je na tom pravdy a taky jsem četla, že né každý test má stejně barviva a my pozorujeme čárky den co den a nevidíme pak ten rozdíl
![]()
Me taky nekdy hodne zaboli, kdyz si lehnu na zada a natahnu nohy…tak neprijemne ostre pichne ![]()