Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Maky.C
Jéé tak bezva
No jsem zvědavá, až se dozvím termín
Jak máš starou cácorku?
@atominnka Jéé ahoj
. To je paráda viď, přejít společně ze snažilek do takovýho tématu ![]()
@janees Já mám dvouletou…zrovna se vzteká že nechce spát po obědě
. Ty ale budeš mít co dělat když jsi otěhotněla půl roku po porodu..To budou ještě dva v kočáru a dva na plínkách viď ![]()
@janees alespoň ti odpadlo snažení a ty nervy kolem toho
Jasně to jo
Já jsem v tomhle směru asi šťastnej člověk, protože budu mít dvě děti, aniž bych tušila, kdy mám ovulaci
Na první jsme čekali rok, to zas jo, ta nešla hned, ale já tou dobou žádný emimino neznala a nedělala jsem si z toho hlavu. Prostě jsme čekali a bylo. S doktorem jsme byli domluvený, že po roce případně uděláme nějaký kotroly, tak jsem se odmítla jakkoli zbytečně dopředu stresovat. A upřímně - na nějaký měření bazální teploty a dělání ovulačních testů jsem byla vždycky lenoch.
Nakonec jsem otěhotněla asi dva týdny před plánovanou kontrolou na gyndě
Jak se holky tady začínají opravdu doslova SNAŽIT hned od začátku pokusů o otěhotnění, to byla pro mě novinka až po porodu, kdy jsem se tu zaregistrovala ![]()
Všem moc gratuluji kdo našel //
Holky, chci se zeptat, omezujete se nějak v pití kávy?? Já vypiju 2 hrnky denně, u malýho jsem ji pila celé těhu, ale jak to tak čtu všude, má se omezit kofein, ale to je jako se vším, že?
Já bych bez ní usla i za pochodu, zatím mi chutná..tak mám si dopřávat normálně? ![]()
@janees Já mám dvouletou…zrovna se vzteká že nechce spát po obědě![]()
. Ty ale budeš mít co dělat když jsi otěhotněla půl roku po porodu..To budou ještě dva v kočáru a dva na plínkách viď
Jojo, to bude jízda
![]()
Jsem dnes 4+2tt, tak nevim, jestli uz volat doktorovi, at me objedna dle uvazeni ![]()
@petulíína ja ji teda vysadila uplne, ale je fakt, ze na sobe citim dost unavu a nevim jak s ni bojovat, kdyz nesmim kofein
nebo jestli nemuze nijak zasadne ublizit, nevim, mam z toho obavu..
@petulíína ja bych prave chtela aspon symbolicko fotecku, at to muzu rict aspon rodicum ![]()
@janees Kloubouk dolů, ale zase si spolu děti krásně vyhrají a budou blízko, akorát maminka bude mít co dělat..to jooo ![]()
@janees no, naše dcera je nečekaně, přes HA a přerušovaný sex
na tohle těhu jsem čeklala půl roku, BT jsem měřila v listopadu, jelikož jsem měla cykly 42dní, taky abych věděla, kdy a jestli vůbec je ovulace
@baldurka píše:
@atominnka ..no nééé kdopak to tu nenínooo tak já taky našla //, 11.3.
v březnu mají prý chlapi nejlepší spermie a je nejlepší měsíc na otěhotnění
něco na tom bude, páč v naší skupině jsme za březen těhu 4
Asi mas pravdu
vzdy tehotnim v breznu ![]()
@petulíína píše:
Všem moc gratuluji kdo našel //![]()
Holky, chci se zeptat, omezujete se nějak v pití kávy?? Já vypiju 2 hrnky denně, u malýho jsem ji pila celé těhu, ale jak to tak čtu všude, má se omezit kofein, ale to je jako se vším, že?
Já bych bez ní usla i za pochodu, zatím mi chutná..tak mám si dopřávat normálně?
Já jsem taky celkem vášnivý „kafař.“ Z mého super silného turka jsem přesídlila na jednu lžičku instatní kávy 2× denně… doufám, že je to v pohodě, ale taky si nejsem úplně jistá. Zeptám se zítra doktorky..