Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
25.3.13 13:18

@Maky.C nazdááár :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
25.3.13 13:18

@Maky.C
Jéé tak bezva :kytka: No jsem zvědavá, až se dozvím termín :) Jak máš starou cácorku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
25.3.13 13:22

@atominnka Jéé ahoj :mavam: :srdce:. To je paráda viď, přejít společně ze snažilek do takovýho tématu ;)
@janees Já mám dvouletou…zrovna se vzteká že nechce spát po obědě :mrgreen: :mrgreen:. Ty ale budeš mít co dělat když jsi otěhotněla půl roku po porodu..To budou ještě dva v kočáru a dva na plínkách viď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
25.3.13 13:25
@atominnka
@janees alespoň ti odpadlo snažení a ty nervy kolem toho :lol:

Jasně to jo :) Já jsem v tomhle směru asi šťastnej člověk, protože budu mít dvě děti, aniž bych tušila, kdy mám ovulaci :mrgreen: Na první jsme čekali rok, to zas jo, ta nešla hned, ale já tou dobou žádný emimino neznala a nedělala jsem si z toho hlavu. Prostě jsme čekali a bylo. S doktorem jsme byli domluvený, že po roce případně uděláme nějaký kotroly, tak jsem se odmítla jakkoli zbytečně dopředu stresovat. A upřímně - na nějaký měření bazální teploty a dělání ovulačních testů jsem byla vždycky lenoch. :jazyk: Nakonec jsem otěhotněla asi dva týdny před plánovanou kontrolou na gyndě :dance: Jak se holky tady začínají opravdu doslova SNAŽIT hned od začátku pokusů o otěhotnění, to byla pro mě novinka až po porodu, kdy jsem se tu zaregistrovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 13:27

Všem moc gratuluji kdo našel // :hug: :hug: Holky, chci se zeptat, omezujete se nějak v pití kávy?? Já vypiju 2 hrnky denně, u malýho jsem ji pila celé těhu, ale jak to tak čtu všude, má se omezit kofein, ale to je jako se vším, že? :mrgreen: Já bych bez ní usla i za pochodu, zatím mi chutná..tak mám si dopřávat normálně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
25.3.13 13:27
@janees Já mám dvouletou…zrovna se vzteká že nechce spát po obědě :mrgreen: :mrgreen:. Ty ale budeš mít co dělat když jsi otěhotněla půl roku po porodu..To budou ještě dva v kočáru a dva na plínkách viď :mrgreen:

Jojo, to bude jízda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
25.3.13 13:28

Jsem dnes 4+2tt, tak nevim, jestli uz volat doktorovi, at me objedna dle uvazeni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437

@Maky.C
Jojo, to bude jízda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186

@Mikejla_a Já jsem dnes 4+6 a zatím se k tomu jaksi nemám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
25.3.13 13:29

@petulíína ja ji teda vysadila uplne, ale je fakt, ze na sobe citim dost unavu a nevim jak s ni bojovat, kdyz nesmim kofein :nevim: nebo jestli nemuze nijak zasadne ublizit, nevim, mam z toho obavu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
25.3.13 13:30

@petulíína ja bych prave chtela aspon symbolicko fotecku, at to muzu rict aspon rodicum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 13:30

@janees Kloubouk dolů, ale zase si spolu děti krásně vyhrají a budou blízko, akorát maminka bude mít co dělat..to jooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.3.13 13:32

@janees no, naše dcera je nečekaně, přes HA a přerušovaný sex :zed: na tohle těhu jsem čeklala půl roku, BT jsem měřila v listopadu, jelikož jsem měla cykly 42dní, taky abych věděla, kdy a jestli vůbec je ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
25.3.13 13:33
@baldurka píše:
@atominnka ..no nééé kdopak to tu není :mrgreen: nooo tak já taky našla //, 11.3. :lol: v březnu mají prý chlapi nejlepší spermie a je nejlepší měsíc na otěhotnění :) něco na tom bude, páč v naší skupině jsme za březen těhu 4 :dance:

Asi mas pravdu :-D vzdy tehotnim v breznu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.3.13 13:34
@petulíína píše:
Všem moc gratuluji kdo našel // :hug: :hug: Holky, chci se zeptat, omezujete se nějak v pití kávy?? Já vypiju 2 hrnky denně, u malýho jsem ji pila celé těhu, ale jak to tak čtu všude, má se omezit kofein, ale to je jako se vším, že? :mrgreen: Já bych bez ní usla i za pochodu, zatím mi chutná..tak mám si dopřávat normálně? :think:

Já jsem taky celkem vášnivý „kafař.“ Z mého super silného turka jsem přesídlila na jednu lžičku instatní kávy 2× denně… doufám, že je to v pohodě, ale taky si nejsem úplně jistá. Zeptám se zítra doktorky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí