Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@petulíína přesně tak ![]()
@mammy
pokud to přestalo a už to bude v klidu, m tak bych asi nešla
![]()
@mammy píše:
No já začla dnes taky špinit, mám z toho blbej pocit, na toaletáku krev a pak nic, přestalo to. Co vy, šly byste raději na kontrolu hned nebo čekaly co z toho?
já určitě ano
@Sima.jij0001 píše:
Ahojky, tak jsem ve 4 TT, za měsíc mám kontrolu
gratulace
a byla jsi na uz?
Tak mě doktor sdělil, že podle menstruce by to bylo už 8+6 ale protože kojím, tak je cyklus nepravidelný, bůhví kdy jsem ovulovala, tak podle ultrazvuku odpovídá asi 6.,7. týdnu, uvidíme časem. To jsem oproti vám napřed co holky
asi to je tím kojením, pořád jsem si říkala, že nemůžu čekat pravidelnej cyklus půl roku po porodu, prostě jsem tu menstruaci pořád nějak očekávala ![]()
@mammy ja Bych nesla pry je to normalni to pry proto ze vajicko se uhnizduje v prokrveny deloze a sliznici, je toho Plno na netu. Zkus si najit tehotenstvi tyden po tydnu. Ale kazdy je jiny a je Jen na tvem zvazeni. I kdyz pujdes nic tim nezkazis a budes aspon klidnejsi ze je vsechno v poradku. ( neboj bude to vsechno ok ) pekne si uzivej tehu
@Sima.jij0001 super tak, že jsi už byla na gyndě???A kdy jsi měla posl.ms mohla bych být na tom podobně jako ty, protože já měla posl.ms 26.2. mi začla…a co na gyndě říkali?
Ahoj, já jsem na diskuzi úplně poprvé. S manžou jsme zkoušeli, i když ne úplně intenzivně, asi rok… a 16.3. jsme našla 2 čárky!!! Manžel doslova skákal radostí.
K doktorce jdu zítra, tak jsem zvědavá a doufám, že vše probíhá, tak jak má. Legrační je, že jsem byla v únoru na prev. prohlídce a doktorka mi řekla, at na to vlítnem ten večer (dejte si pár deci
), protože jsem měla ovulovat (dle UTZ) a tak trochu tomu pořád nemůžu věřit, že to vlastně ten večer vyšlo… Měla jsem při další MS přijít na krev na hormony, ale doktorka mi říkala, že to určo nebude potřeba, že se to určitě povede… nechápu, vážně to předpověděla… ale je fakt, že jsem odtamtud odcházela šíleně pozitivně naladěná… Strašně se těším, až to řekneme rodině, ale chceme ještě pár týdnů počkat… Přeji všem moc štěstí a nám to všem dobře dopadne!!
@agabuska já právě toto u prvního těhotenství nezažila, takže sem se celkem lekla. Nakonec sem se rozhodla, že nikam nepojedu, pošlu si chlapa pro ascorutin, polehávám i když s naším malým to moc nejde.
Zítra si zavolám ke své doktorce, jestli by na mě nemrkla. Sice malinko špiním, ale snad to bude dobré.
Ahoj holky, muzu se pridat?
nasla jsem dve carky ve ctvrtek 21.3.
tak pokud vse dobre pujde, tak budem mit krasne Jezisky ![]()
@mammy bude to dobre uvidis. A co je to ten ascorutin? Jestli se muzu zeptat. Pekne odpocivej co to jde ![]()
@Pumpkin01 píše:
Ahoj, já jsem na diskuzi úplně poprvé. S manžou jsme zkoušeli, i když ne úplně intenzivně, asi rok… a 16.3. jsme našla 2 čárky!!! Manžel doslova skákal radostí.K doktorce jdu zítra, tak jsem zvědavá a doufám, že vše probíhá, tak jak má. Legrační je, že jsem byla v únoru na prev. prohlídce a doktorka mi řekla, at na to vlítnem ten večer (dejte si pár deci
), protože jsem měla ovulovat (dle UTZ) a tak trochu tomu pořád nemůžu věřit, že to vlastně ten večer vyšlo… Měla jsem při další MS přijít na krev na hormony, ale doktorka mi říkala, že to určo nebude potřeba, že se to určitě povede… nechápu, vážně to předpověděla… ale je fakt, že jsem odtamtud odcházela šíleně pozitivně naladěná… Strašně se těším, až to řekneme rodině, ale chceme ještě pár týdnů počkat… Přeji všem moc štěstí a nám to všem dobře dopadne!!
Moc vám oběma gratuluju
![]()
@janees alespoň ti odpadlo snažení a ty nervy kolem toho ![]()