Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3186
25.3.13 13:35

@Mikejla_a No právě, dnes jsem teda extrémě unavená a bez kávy nevím jak to dám..jak jsem psala u syna jsem ji pila celé těhu až do konce, tak jako obvykle silnou i počet a všechno v úplném pořádku, říkali mi všichni, když ti chutná, ta ji pij a je fakt, že jsem to neřešila..Já mám i hodně nízký tlak a co si pamatuji na gyndě, tak mi sestřička říkala u syna, že jinak si tlak nezvednu, takže jakmile jsem šla na kontrolu, vypila jsem kávu a měla tlak ukázkovej :mrgreen: Já si říkám, to by se nesmělo vůůbec nic, takže to asi nebudu řešit stejně jako u syna, prostě si dám a bude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 13:37
@Pumpkin01 píše:
Já jsem taky celkem vášnivý „kafař.“ Z mého super silného turka jsem přesídlila na jednu lžičku instatní kávy 2× denně… doufám, že je to v pohodě, ale taky si nejsem úplně jistá. Zeptám se zítra doktorky..

Jojo zeptej se zítra a napiš :D Já kafe miluju, takže myslím, že se ho nedokážu vzdát, pokud mě nepřestane chutnat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.3.13 13:37

@petulíína Vidíš, to je fakt. Já mám vlastně taky nižší tlak… tak jsem klidná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
25.3.13 13:38

@petulíína taky mam nizky tlak :( no ja ani neresim jestli mi chutna, ale spis, ze asi neni dobre fazolku dopovat kofeinem :D at pak nemam hyperaktivni deti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.3.13 13:38

@petulíína Jak já ti rozumím! Kafe je můj neoblíbenější nápoj :mrgreen:. Zeptám se a dám vědět, co ona na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
25.3.13 13:41

@Pumpkin01 dekujem, to jsem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
25.3.13 13:42

Taky jsem byla silna kafarka 4 Kay denne do toho 2 redbully a ted co jsem tehu mi kafe vubec nechutna, tak jak jsem nemela rada caje, tak ted je piju po litrech :) redbully jsem samozrejme prestala pit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 13:44
@Mikejla_a píše:
@petulíína taky mam nizky tlak :( no ja ani neresim jestli mi chutna, ale spis, ze asi neni dobre fazolku dopovat kofeinem :D at pak nemam hyperaktivni deti :mrgreen:

Hele s tou hyperaktivitou apitím kávy :mrgreen: Tohle na to vůbec nemá vliv, já si to taky říkala a malej je od malinka kliďas, spával mi 8hodin v kočáře..právě se říká, že jakmile piješ v těhu kávu, tak je to pravý opak a u syna to teda sedí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.3.13 13:44

@Pumpkin01 @petulíína holky, kafíčko bych si klidně dala a naprosto bez obav. Jenom se musí s mírou, myslím, že jedno dvě děnne mimču neublíží.. Já teda kafe teď nepiju, protože mě po něm bolí žaludek, ale u malé jsem ho pila, v prvních 9tt i 3-4denně, jeikož jsem o malé nevěděla, byla jsem v práci a vstávala jsem brzo, tak aby mě něco nakoplo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 13:45

@Pumpkin01 OK zeptej, já se pak schválně zeptám taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651

V cem je tedy muj velky problem je koureni, proste mi ani v jednom tehu neprestalo chutnat :,( takze jsem desna mama a prokourila obe tehu a ted to treti asi taky, ale chlapaci jsou zdravi, tak mam aspon jednu vymluvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
@agabuska píše:
Taky jsem byla silna kafarka 4 Kay denne do toho 2 redbully a ted co jsem tehu mi kafe vubec nechutna, tak jak jsem nemela rada caje, tak ted je piju po litrech :) redbully jsem samozrejme prestala pit

jezis redbull, nedelej mi chutě mňam!!! To jsem si nedala už asi rok a půl a další minimálně dva roky si nedám, vzhledem k tomu, že jsem v kuse furt těhotná nebo kojím :mrgreen: nebo obojí… :mrgreen:
Holky mě už je z těch nealko nápojů blivno, jsem se těšila na změnu a ono nic. Ach jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
25.3.13 13:46
@petulíína píše:
@Mikejla_a Já jsem dnes 4+6 a zatím se k tomu jaksi nemám :mrgreen: :mrgreen:

já jsem 4+5 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 13:46
@atominnka píše:
@Pumpkin01 @petulíína holky, kafíčko bych si klidně dala a naprosto bez obav. Jenom se musí s mírou, myslím, že jedno dvě děnne mimču neublíží.. Já teda kafe teď nepiju, protože mě po něm bolí žaludek, ale u malé jsem ho pila, v prvních 9tt i 3-4denně, jeikož jsem o malé nevěděla, byla jsem v práci a vstávala jsem brzo, tak aby mě něco nakoplo ;)

Noooooo to jsme potřebovali slyšet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 13:47
@vendelin881 píše:
já jsem 4+5 :-)

Já se teď divila, že jsme všichni tak nějak podobně s těma týdnama :mrgreen: Taky aby ne, když se ta diskuze jmenuje březen a // :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí