Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@petulíína ja dnes testovala po 2 dnech a je tam videt uz vetsi rozdil…ted budu testovat mozna az ve ctvrtek
mam posledni test, uz asi vic kupovat nebudu ![]()
@ninuska100 píše:
@petulíína jo,jo asi 14den jsem…tak si říkám, že to bude snad ok, tentokrát musí…ale ten strach je děsnej kdyby mě alespon nebolel podbřišek, kéž by, bych si oddechla…snad mi hcg stoupnea ty jak ti je? cejtíš něco?
Cítila jsem ten podbřišek úplně stejně, všechno to tam pracuje, aspoň já jsem se tak uklidňovala a miminko si dělá místečko
No já už na sobě pociťuju něco jako velká únava, prsa mě bolí hlavně večer jak hrom a chuťě na salámky a párky ![]()
Holky, vy ale píšete, že vás tam občas píchne a nebo zabolí, ale mě to bolí skoro pořád:(((v tom je ten problém, přestane to jen, když jsem třeba v klidu ale i ted, když se dím tak to bolí, není to zas tak hrozná bolest je to něco jako před ms…všem vám moc přeji, aby vaše dálnice byli co nejkrásnější holky sice dvojčata by byl mazec ale klidně i to bych brala hlavně už né další potrat
to nééééééé…Mě totiž taky takhle bolelo břicho a nakonec se jednalo o zamlklinku tak snad to bude tentokrát v poho…a včera večer holky jak mě bolelo neskutečně v kříži i v posteli to pokračovalo:(
@Mikejla_a píše:
Me taky nekdy hodne zaboli, kdyz si lehnu na zada a natahnu nohy…tak neprijemne ostre pichne
Tak to mívám taky, to jsou vazy který se napínají a holky, píchá vás třeba víc na jedné straně? Mě dnes píchalo ráno nalevo, odpoledne zase napravo
Ale spíše to víc cítím vlevo ![]()
@petulíína to já třeba, ikdyž prudce vztanu tak mě tam zabolí-píchne…
@ninuska100 píše:
Holky, vy ale píšete, že vás tam občas píchne a nebo zabolí, ale mě to bolí skoro pořád:(((v tom je ten problém, přestane to jen, když jsem třeba v klidu ale i ted, když se dím tak to bolí, není to zas tak hrozná bolest je to něco jako před ms…všem vám moc přeji, aby vaše dálnice byli co nejkrásnější holky sice dvojčata by byl mazec ale klidně i to bych brala hlavně už né další potratto nééééééé…Mě totiž taky takhle bolelo břicho a nakonec se jednalo o zamlklinku tak snad to bude tentokrát v poho…a včera večer holky jak mě bolelo neskutečně v kříži i v posteli to pokračovalo:(
Hele klid, ještě před týdnem jsem tohle řešila úplně stejně jako ty, pořád mě bolel podbřišek, prostě v kuse, bylo to v době MS a tu ty máš jakoby dnes, takže čekej že tě to bude ještě bolet cca 4 dny..opravdu jsem to měla stejný, byla jsem jak na trní, že to dostanu a najednou to přestalo ze dne na den
V zádech mě taky strašně bolelo, ale i to s tou bolestí v podbřišku přestalo..víš co, ono se ti může zdát že tě bolí podbřišek, ale můžou to být záda, z těch zad to střílí do podbřišku, takhle to bývá taky, upneš se na jednu bolest, jako třeba podbřišek a přitom to jsou třeba ty záda..píšeš to jako bych to psala já minulý týden ![]()
@Mikejla_a píše:
@petulíína ja dnes testovala po 2 dnech a je tam videt uz vetsi rozdil…ted budu testovat mozna az ve ctvrtekmam posledni test, uz asi vic kupovat nebudu
No já testuju děnně
Už to, že mě to baví, ale pak řeším, jestli je to tmavší nebo ne, ale když přiložím test dnešní k tomu před 3 dny, tak to je velký rozdíl ![]()
@petulíína mě píchá víc napravo ![]()
@ninuska100 jo to mám dneska celý den, když vstamnu, tak mě tam rejpne.. nebooooj, taky mě minulý týden bolelo břicho a záda dost a pořád, pak 2dny nic a ted zas… to je tak, nemůže to bolet pořád a pořád stejně ![]()
Me treba boli v krizi, kdyz lezim na brichu a mam ty zada jakoby prohle. Ale holky, neresme bolesti a pichani, nebo si to jeste privolame
Ninusko mysli pozitivne a vubec si nepripoustej myslenky, ze by to nevyslo. MUSI TO VYJIT!!! ![]()
@petulíína já ti strašně moc děkuji co jsi těd napsala, uklidnila jsi mě-díky moc
tak sama, když jsi prožila to co mám ted já tak se zdá, že to tak asi opravdu má být, omlouvám se, že jsem takovej poděs, ale ten potrat tohle udělal-bohužel, proto jsem takovej plašan ale tohle mi moc pomohlo
tak si zase písnem, mě přijede chlap a jedem na nákup tak já se opět ozvu ![]()
Koukám, že to máme s tím pícháním všichni stejně
Ještě že do mě,,nepíchá" chlap, to bych nedala
![]()
@petulíína
to já mu říkala, že si ted dáme pauzu se…
a ono ejhle včera mě dostal na lopatky, já blbka povolila
a neměla jsem tak snad to neva hodně holek říká, že se to nemá..
@ninuska100 píše:
@petulíína já ti strašně moc děkuji co jsi těd napsala, uklidnila jsi mě-díky moctak sama, když jsi prožila to co mám ted já tak se zdá, že to tak asi opravdu má být, omlouvám se, že jsem takovej poděs, ale ten potrat tohle udělal-bohužel, proto jsem takovej plašan ale tohle mi moc pomohlo
tak si zase písnem, mě přijede chlap a jedem na nákup tak já se opět ozvu
Jsem ráda, že jsem tě trochu uklidnila, ono je to i hodně o tom soustředění na tu bolest, že se pořád pozorujeme a to taky není dobře
Já už jsem teď klidnější než ten minulý týden, jen proto, že mě to už nebolí, takže vím, jak se cítíš, neboj i z té ztránky ZT a té bolesti..zkus na to přestat myslet a uvidíš, že to budee lepší, ale vím, že je to těžké
Každá musíme překonat ty těžký začátky a pak už bude snad líp
Tak dobře nakupte ![]()