Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
25.3.13 17:23

@Honzuovka @mamka.92 já ty chlapy nechápu… kamarádka byla vdaná, měli dcerku, on ji¨í pořád opakoval, jak chce druhé, tak si ho udělali a on jí ve 4.měsíci zdrhnul za jinou… dězi nevídá, neplatí na ně, s tou holkou ted cekaji mimino, ona chlasta a huli,.. parada, ne? :zed: nastesti kamaradka se ma fajn, ma 2,5letou dceru a 6m chlapecka a ted si nasla pritele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
25.3.13 17:26

@janees tak to smekam :) ja mam bratra, kteremu bude letos 24 a vubec si ho nedokazu predstavit jako otce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
25.3.13 17:29
@mamka.92 píše:
@Honzuovka bouhžel budu sama, ten můj by byl nejradši kdybych šla na potrat jinak že odejde.

Ach jo, že tohle ti chlapy vůbec dokážou říct z úst :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
25.3.13 17:35

Ten můj díě hrozně chtěl, pak zdrhnul a když jsem mu napsala, že jsem těhu, tak se nehlásí. zmetek to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.13 17:36

@Honzuovka třeba mu to dojde a vrátí se…chlapi to dochází pomalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
25.3.13 17:39

Se to tady pěkně rozjíždí. jsem vás teď snad hodinu (s pauzama) dočítala. to mi nedělejte, jestli to bude takto každý den, tak nebudu stíhat nic jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
25.3.13 17:43

No buď mu to dojde nebo ne, chlapy jsou nečekané názory nu.. :roll: Co k tomu dodat, vlastně ani nevím co bych dělala kdyby se na mě můj vykašlal, jestli bych měla vůbec odvahu ho pak vzít zpět kdyby přišel… Já nevím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
25.3.13 17:54
@atominnka píše:
@magda82 Ahojky, vítej a gratuluju.. teď už to určitě vyjde :kytka:

děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
25.3.13 17:55

Tak jsem dnes byla u dr. na ultrazvuku, už podruhé, minulý týden říkal něco gs 7(podle mě to bude asi váček 7 mm ne?:D) a dneska sem koukla na tu obrazovku a nameril tam asi neco 1,23 cm, je to možný nebo sem koukala nekam nák špatně?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.13 17:57

@zdendik a doktor ti neříká co tam vidí?? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
25.3.13 17:57

@zdendik a ktery jsi tt? na netu se da najit vyvoj plodu, jak je ve kterem tydnu velky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
25.3.13 18:00

Tady jsou nejake odkazy, co se prave deje s nasim mimi :)
http://www.maminkam.cz/…den-po-tydnu
 http://www.babyweb.cz/…-po-tydnu-34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
25.3.13 18:16

@mamka.92 to me moooooc mrzi, je to peknej hajzl, jak muze byt nekdo tak sobeckej to nechapu :'( ale zase si na jednu stranu rikam, ze si vas stejne nezaslouzi rikas ze ignoruje tvoji dcerku a ze ti pripada jako by Ji nemel rad, tak co s takovym chlapem, kdyz vis, ze nema rad tvoji dcerku. Je to sobec, kterej by potreboval ukazal co proto. Ach jo, holky zivot neni lehkej, ale tohle je fakt hnusny. Neboj do cesty se ti postavi clovek, ktery si vas bude vazit a bude milovat vas tri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
25.3.13 18:31
@pita.klingerka píše:
@zdendik a doktor ti neříká co tam vidí?? 8o 8o 8o

no a ani moc ne, jen že vyrostlo že se minule bál že to bude špatný a ted už to prej vypadá dobře, za dva týdny jdu na ultrazvuk jestli už bude srdíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
25.3.13 18:33
@Mikejla_a píše:
@zdendik a ktery jsi tt? na netu se da najit vyvoj plodu, jak je ve kterem tydnu velky :)

podle posledni MS asi 7+1, ale musela sem mit ovulaci nejak dyl jelikoz i testy sem mela pozitivni az dyl po vynechani menstruace (zhruba tyden, tak nejak:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí