Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hele, taky to doma ještě nechci říkat, ale přestala jsem kouřit a čekám, kdy si toho někdo všimne. Chtěla jsem ještě tak měsíc počkat, ale to mi asi nevyjde. Tak si oběd nedávej a něco si vymysli, třeba že jsi chytila běhavku nebo něco
@Pumpkin01 píše:
@Honzuovka Ahá, tak já nevím teda. Pro mě je spíš trošku problém to, že já (i ve svých 32 letech) mám šílené privilegium a chodím papat obídky k mamince a tatínkovi (páč stavíme domeček hned vedle našich a bydlíme v bytě v jejich domě než se přestěhujeme) a my chceme ještě počkat, než jim to řeknem (ještě cca 3 týdny - páč má taťulda svátek, tak jako dárek), tak se obávám, že kdyby byli dnes na oběd jatýrka, tak nevim, co s tím teda.
klidně bych si je dala
já jsem teď o víkendu měla polévku s játrovými knedlíčky…to je skoro to samé…
@Honzuovka píše:
Hele, taky to doma ještě nechci říkat, ale přestala jsem kouřit a čekám, kdy si toho někdo všimne. Chtěla jsem ještě tak měsíc počkat, ale to mi asi nevyjde. Tak si oběd nedávej a něco si vymysli, třeba že jsi chytila běhavku nebo něco
to si ještě nikdo nevšiml že nekouříš?
jak je to dlouho co jsi přestala?
Mamka se ptala, já jí řekla, že zrovna nemám prachy, že čekám na rodičák, tak nebudu za cíga utrácet. Mamka mi to pochválila a byl klid.
@vendelin881 To je vlastně taky pravda, s těma knedlíčkama. No, ještě se na to dnes zeptám doktorky. Já se budu nejspíš řídit heslem „všeho s mírou,“ jak si říkala. ![]()
@atominnka jj, termín jsem měla na 22.11. což jsem se narodila i já. Jenže malá si postavila hlavu, prostě chtěla mít svoje datum a neslavit narozky ve stejný den jako její máma. ![]()
Ahoj holky, taky se hlásím do klubu březnových //
Já objevila // 12. 3. Na první kontrolu jdu ááááž 15. 4. Takže si ještě počkám, všem těhulkám móc gratuluji ![]()
@Vandulle Ahoj, veliká gratulace. Vidíš to, jsi mi připomněla, že bych si měla zavolat na gyndu ![]()
@Honzuovka píše:
Mamka se ptala, já jí řekla, že zrovna nemám prachy, že čekám na rodičák, tak nebudu za cíga utrácet. Mamka mi to pochválila a byl klid.
Tak to jsi udělala mazaně ![]()
Jo a jinak k věku, já sem tady asi nejmladší..:D bude mi 20, příteli bylo 23 ![]()
Já byla v 7 tt, když jsem měla 14 dní před 18.narozeninama. Teď mi je 21.Už podruhé jsem otěhotněla v zimním období.