Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@petulíína @atominnka holky dnes 14DPO, ono já ještě ani jakoby pořádně nemám zpoždění, měla jsem to NEdostat včera nebo dnes jak přišlo to zakrvácení. Musím tedy říct, že mě to hrozně vystrašilo. V létě jsem o jedno mimi přišla a nechci aby se to opakovalo. Od toho večera zatím bez krvácení, tak doufám, že to tak zůstane a že hcg poroste. Jen ještě dr říkal, že sliznice v děloze je vysoká.
@atominnka Holky a kde to je prelepene? to jsou smejdi
v jinem tematu si je kocka koupila desitkove, tak uz jsem ji varovala…to je des! ty desitkove maji byt tmave dobre, ze?
@Mikejla_a ty desítkové jsou užší a tmavě zelené, tyhle 25 jsou modré a širší. No je to přelepené uvnitř v krabičce, jak jsou ty 2 pytlíčky s testy, tak na každém to obalu testu je bílá nálepka. Já jsem kupovala pak cemio testy, tam jsou 3 ![]()
@Mikejla_a anobo možné tmavě modré, ted nevím.. prostě byly tmavší a užší než ty 25
@atominnka jj jasne, tak kazdopadne diky za info, holky
ja uz to teda snad potrebovat nebudu, ale holkam to musim rict.
@petulíína dvojčata???:)))))víš, že mě tohle napadlo také, cháááááááááá
dušíka jsem měla v neděli, včera jsem netestovala a dnes // ![]()
Holky, co to tu píšete o těch testech???Já mám totiž taky sáčky přelepené uvnitř co to znamená???že jsou nějaké špatné? já taky koupila test jako růžovej mama10 tak ted jste mě dostali, jak to myslíte to 25???
@ninuska100 no, ze to nejsou 10, ale 25 v krabicce desitek
ale ty mas carku uz na tech 25, takze si s tim nelam hlavinku ![]()
@ninuska100 píše:
@petulíína dvojčata???:)))))víš, že mě tohle napadlo také, cháááááááááádušíka jsem měla v neděli, včera jsem netestovala a dnes //
Právě, to ti krásně zesílilo, ale podle toho, čemu jsi řekla dušík
Některý holky píšou dušíka a měli tam regulérní čárku, akorát slabší
Pokud jsi měla jen fakt ducha v něděli a dnes dálnice na 25-tce, tak to ti narostlo nějak fakt moooooc
![]()
@lenty píše:
@petulíína @atominnka holky dnes 14DPO, ono já ještě ani jakoby pořádně nemám zpoždění, měla jsem to NEdostat včera nebo dnes jak přišlo to zakrvácení. Musím tedy říct, že mě to hrozně vystrašilo. V létě jsem o jedno mimi přišla a nechci aby se to opakovalo. Od toho večera zatím bez krvácení, tak doufám, že to tak zůstane a že hcg poroste. Jen ještě dr říkal, že sliznice v děloze je vysoká.
Tak to špinění je pak jasný, to jsi měla místo MS, hodně holek to mívá, takže pokud to nemáš dál, tak bych to neřešila ![]()
@petulíína píše:
Tak to špinění je pak jasný, to jsi měla místo MS, hodně holek to mívá, takže pokud to nemáš dál, tak bych to neřešila
dál to nemám, jen takovej malej hněd flíček na intimce, tak to tak snad i zůstane a hcg poskočí nahoru
@ninuska100 uvnitř jsou přelepené, jsou to mamatesty 25., které se prodávají jako 10, proto jsou přelepené. Když to sloupneš, popisek se liší ![]()