Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12337
26.3.13 17:03

@ninuska100 nevadi, jen nekomu, kdo testuje moc brzo, to nemusi nic ukazat, protoze je to mensi citlivost :) tobe to uz muze byt jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
26.3.13 17:05

@petulíína fakt dušíka jsem měla v neděli, byli tam // ale druhá opravdu slaboučká, pak včera jsem netestovala a dnes hezké // myslím, že tokové jaké mají být, holky ikdyby tam byli dvojčátka beru :)sice by to byl mazec ale pořád lepší než další zklamání a bolest :| zítra zkusím ještě, protože mám doma ještě dva testíky tak co stím jiného, uvidím jestli sílej nebo né…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.3.13 17:05

@ninuska100 nééééééééé, to je jen že je tam // vidět až od vyšší konce¨ntrace hCG, mě to zmátlo, když jsem si dělala v úterý 10tku a ve středu 25, tak na tý 25 byl jen duch ;) Ale ty máš na 25 dálnici, tak to neřeš :mrgreen: :hug: Jediný, co mi na tom vadí, že už i výrobci těch testů lžou, to měš sere neskutečně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
26.3.13 17:08

@atominnka tak,že ta 25je citlivější chápu to dobře, že ukazuje //až, když je hcg vysoké???Fíha to mi řekni, předtím jsem měla jiné testy nějaké gold myslím ty mi ukazovali dušíky a tenhle // jak jste viděli a přitom by mě měl asi taky ukazovat ducha:))))no snad jen budu doufat, že je vše jak má být.)ale máš pravdu proč to proboha dělaj magoři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
26.3.13 17:09

@ninuska100 ne citlivejsi je 10, protoze ukazuje ducha uz pri nizcim HCG :) 25 ukazuje, az je HCG priblizne tech 25…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
26.3.13 17:24

Ahojte, tak ja sa k vám predbežne pridávam, aj keď to ešte od DR potvrdené nemám. :) no, meškalo mi to asi piaty deň dnes, keď som si urobila test. Prikladám foto. Robila som Gravitest 10, je tam písané že veľmi vysoká citlivosť. Posúďte samé :mavam: :kytka: O dva dni pridám ďalšiu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.3.13 17:26
@Mikejla_a píše:
@ninuska100 ne citlivejsi je 10, protoze ukazuje ducha uz pri nizcim HCG :) 25 ukazuje, az je HCG priblizne tech 25…

přesně tak

@Sebinah Ahoj, tak jsi nakonec přišla? Vítej a ještě jednou gratuluji. Je nás tu ještě několik, které to nemáme potvrzené od dr, já jdu taky až příští týden(jestli vůbec) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
26.3.13 17:27

@Sebinah to je jsnacka :) gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
26.3.13 17:30

Já se taky potřebuju někomu pochlubit :oops: (jinak to chceme zatím utajit). Ms jsem čekala středa - pátek, ale jelikož už je mi víc než týden špatně a děsně mě bolí prsa, tak jsem to nevydržela a ráno testovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
26.3.13 17:32

@Dastula1 krasne dalnice, gratuluju!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
26.3.13 17:33

@ninuska100 právě že 10 by měla být citlivější - reaguje už na 10mlU/ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.3.13 17:40

@Dastula1 paráda, gratuluju :kytka:

@gala-dali gratulace :kytka:

U nás to ví jen muž a kamarádka a pak holčina, u které jezdím na koni, měli jsme jen 30.3. na celodenní akci s koňma, ale to vynechám, tak jsem jí musela říct proč nepojedu, když jsem se táááák tešila :mrgreen: rodině to řekneme, až bude :srdce:, ostatním známý až někdy dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
26.3.13 17:44

U nás jen já a muž, a teď to tu troubím do éteru :mrgreen: sporty zatím nevynechávám, u prvního to šlo v pohodě, tak uvidím jak to bude…jen jsem se vykecala ze sauny, že mám nějakýho střevního moribulduse :D

@atominnka píše:
@Dastula1 paráda, gratuluju :kytka:

@gala-dali gratulace :kytka:

U nás to ví jen muž a kamarádka a pak holčina, u které jezdím na koni, měli jsme jen 30.3. na celodenní akci s koňma, ale to vynechám, tak jsem jí musela říct proč nepojedu, když jsem se táááák tešila :mrgreen: rodině to řekneme, až bude :srdce:, ostatním známý až někdy dýl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
26.3.13 17:54

No u nás už to dvakrát nedopadlo dobře, tak s tím taky tentokrát chceme počkat, ale máme teď naplánovaných spoustu oslav, takže budu muset vymyslet nějakou výmluvu :think: Nejhorší je, že já neumím lhát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
26.3.13 17:59
@Dastula1 píše:
No u nás už to dvakrát nedopadlo dobře, tak s tím taky tentokrát chceme počkat, ale máme teď naplánovaných spoustu oslav, takže budu muset vymyslet nějakou výmluvu :think: Nejhorší je, že já neumím lhát…

Já se u prvního vymlouvala na ATB-zánět močáku, většinou nikoho nezajímali podrobnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí