Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ninuska100 píše:
@vendelin881 jo tak, že už jsi tam byla? A kdy na kolikátém tt? Já uvidím pokud budu v poho bez komplikací zkusím vydržet, ještě mě napadlo třeba po velikonocích zavolat jen musdr a zeptat se jestli mám počkat nebo jestli mi nedá léky na udržení, já měla zamklinku 7.12.revizi tak ví co to je-9tt tak, že ten strach je taky ale snažím se ho nepřipouštět
jj, byla jsem tam včera a na další mám jít 2.4. protože doktor říkal, že vidí srdíčko, ale musel mi hodně zmáčknout břicho a tak říkal, že 2.4 to už bude krásně viditelné, ale že by za to dal ruku do ohně, že ho vidí… ![]()
@mirka86 píše:
Ahoj holky taky bych se ráda přidala, dnes jsem 5+5,od doktora ještě nepotvrzené, jedu až 2.4. Musím ale říct, že se bojím zaradovat, jsme po zamlklem těhu na začatku 4.měsíce, takže strach obrovský. Nejradši bych měla už listopad
Ahojky a taky tě vítám
Já jsem na tom stejně jako ty, taky se moc bojím nebo jsem měla taky ZT na začátku 12týdne
Vidîm, že nás je tu hodně, co si tím prošli, ale nezbývá než věřit, že to dobré bude. Já si nějak strach připouštět nechci, ale někdy to nejde
Držím nám všem pěstičky ![]()
@mirka86 píše:
Holky a papate nějake vitaminky? ja jedu femiobion 800 už asi 4 měsice, doporučil mi mudr.,moje tělo si neumi naštěpit listovku
Já taky papám femibion 800,ale od doby co jsem zjistila // nebo jsem to vysadila předtim, tak snad to tak stačí ![]()
@petulíína máš pravdu, jakmile to jednou nedopadne dobře, tak se ten strach hluboko zakousne a nepustí…
Já se chystám k doktorce až tak za 2-3 týdny, manžel mě tam žene hned, tak jsem se mu snažila vysvětlit, že stejně teď nic neuvidí ![]()
@mirka86 píše:
Ještě bych potřebovala poradit, měla bych jít na tetanovku a mam strach, i z jehly i z toho aby to nějak neubližilo prckovi, hodně jsem přečetla na netu, někdo píše že radši ne, někdo že to nevadí, tak ja vubec nevím
jinak mne je 27 a tatkovi bude zanedlouho 28
Já u syna měla jit taky na tetanovku, ale nemohla nebo jsem otěhodněla, pak nemůžeš ani když kojiš, prostě až po kojeni, takže na tetanovku bych v žádným připadě nešla, mě by to doktor tenkrát ani nepichl v těhu,,takže být tebou fakt to neriskuji ![]()
No a abych se tedy ve zkratce představila - je mi 27, manželovi 26, děti nemáme (jenom pár zvířátek
) Včera mi skončila mateřská, rodila jsem v prosinci mrtvou holčičku, a včera jsem taky našla na testíku krásnou dálnici. Ještě před tím jsem měla ZT zjištěné v 11.tt. No a pro zajímavost - holčička se měla jmenovat Barborka a teď mi termín vychází na 4.12…
@Dastula1 píše:
@petulíína máš pravdu, jakmile to jednou nedopadne dobře, tak se ten strach hluboko zakousne a nepustí…
Já se chystám k doktorce až tak za 2-3 týdny, manžel mě tam žene hned, tak jsem se mu snažila vysvětlit, že stejně teď nic neuvidí
Přesně tak, je to normální se bát, tomu prostě neporučíme
No manžel se mě taky ptal, kdy jdu tak jsem řekla tak za 14dní, nebo chci aby šlo něco vidět, ale možná pujdu už koncem přištího týdne nebo to je moc dlouhé
Pořád ani nemám na na to zavolat na gyndu
Já jsem dnes 5+1 a ty?
@Dastula1 píše:
No a abych se tedy ve zkratce představila - je mi 27, manželovi 26, děti nemáme (jenom pár zvířátek) Včera mi skončila mateřská, rodila jsem v prosinci mrtvou holčičku, a včera jsem taky našla na testíku krásnou dálnici. Ještě před tím jsem měla ZT zjištěné v 11.tt. No a pro zajímavost - holčička se měla jmenovat Barborka a teď mi termín vychází na 4.12…
Panebože, nevim co na to napsat
Osud ti teda nadělil, chudino, ale teď už ti dá zdravé miminko
Je to strašný, čim si někdy musi člověk projit
Taky jsem měla ZT na začátku 12týdne, je to 7měsiců. Jinak gratuluji ke // ![]()
@petulíína děkuji!
Já jsem ráda, že se nám to povedlo tak rychle, protože jediný, co mi pomáhalo se s tím vyrovnat, byla myšlenka na další mimi.
@petulíína já jsem dneska teprve 4 +0 - úplný začátek
Ale prostě věřím tomu, že teď už to vyjde ![]()
Ahoj holky, muzu se pridat? nebyvam moc casto na emimi, neni casek, mame doma skoro dvouletaka
ale pred par dny jsem nasla // a dneska pekne vyraznou, takze asi mame zadelano na druhatko ![]()
@zdendik píše:
Tak jak tak koukam holky, tak sem z nas všech tady tehotna asi nejdyl ne? Posledni MS 3.2…:-)
Kdepak, já 23.1. héč
nepravidelný cyklus při kojení no… jak říkám, já na ni furt čekala a ona nikde… ![]()
@vendelin881 no paráááááda, takže taky brzké srdíčko
gratuluji ![]()
@Honzuovka prosím? A za co tolik nadávek? Nechápu, proč bys měla působit rozvod rodičů a likvidovat malýmu život? Sourozencem? ![]()
@ninuska100 Já tě chápu, sice budeš mít jistotu, že tam prcek je, ale třeba ještě nebude
a ty budeš do další návštěvy stresovat, jestli pak už bude. Jen ještě počkej, taky ještě počkám. ![]()
@Dastula1 to mě moc mrzí
budu moc držet palkce, aby to teď už bylo OK ![]()
@xlin Vítěm tě a moc gratuluji
![]()
@Dastula1 píše:
@petulíína já jsem dneska teprve 4 +0 - úplný začátekAle prostě věřím tomu, že teď už to vyjde
Jojo uplný začátek, ale tentokrat vše dobře dopadne
Právě, mě taky pomáhalo na to jedině dalši mimi, je fakt, že už jsem si řikala, tak ani ten 7měs. to nevyjde a ono joo
Jakže jsem moc ráda ![]()
@Dastula1 bože můj…to je hrozné…držím pěsti, ať to nynější těhotenství je v úplném pořádku ![]()