Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčátka, pokud mohu, ráda se k vám přidám, objevili jsme také dvě čárky a to po našem 1. ivf, jsem teď v 6týdnu a nedočkavě odpočítávám dny do našeho prvního ultrazvuku, který budete 12. dubna, moc se těším, ale ještě víc bojím, aby vše dobře dopadlo. Jinak až na celkem velkou únavu a bolest v podbřišku se cítím dobře.
@Any83 vítáme tě, já také právě řeším kdy jít k mudr také se mi nechce ted mám strach, aby mě neprohlížel a miminku neublížil proto furt řeším jo nebo néééé, ale jsem také po zamklince tak nevím zavolám mudr a uvidím
@ninuska100 no prave, radsi
neva, ze nebude srdicko, hlavne at je zatim vsechno v poradku ![]()
@ninuska100 určitě se poraď s lékařem. Já bych nejraději šla na ultrazvuk hned, ale jisté je, že to je brzy, že by stejně nebylo nic vidět. Tak držím pěstičky.
Holky ja myslim, ze doktor snad vi, co si muze dovolit a jestli by vnitrnim utz ublizil, ne? ![]()
@lenty tak,že ti ho nedal sám od sebe, že? moc držím pěstě, aby bylo vše jak má!!!jo jsi ve 4tt to je ještě málo na nějaké závěry…to právě to proč tam nechci, že člověka akorát deptaj lékaři…embrio je asi vidět někdy potom 5tt jak sis spočítala ty týdny???to počítáš podle poslední menzes? jako já třeba to měla naposled 26.2.tak,že bych teoreticky měla být takyy 4tt, že? a nákej ten den..
@majabo ja jdu na prvni kontrolu pristi tyden, kdy budu v 6tt (5+5) ![]()
No holky, brnknu tam na konci týdne, a uvidím…já jsem stejně asi teprve ve 4tt tak, že počkám do pátku zavolám a zeptám se…
@lenty zadala jsem těhotenská kalkulačka, a hned první odkaz-maminkám. cz hezky to tu maj napsané zadej tam posl.ms a schválně co ti to písne