Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, vy teda jedete…10 stránek od toho, co jsem tu byla včera ![]()
abych doplnila anketu, tak já letos začátkem roku 30, manžela čeká za chvíli 34. jsem ráda, že to zvládnem během té mé třicítky - to byla taková pomyslná hranice pro mě.
jinak šťastní manželé letos čtyři roky spolu, ale dohromady už 13 let. před časem jsme utekli z města z velkého bytu do ještě většího baráku na pidi vesničce. práce tu máme kupu, tak se nenudíme a teď nám k tomu konečně přibyde další zábava.
manžel má pořád z mimča trošku strach, ale těší se. říkal, že neví hlavně, jak bude zvládat výchovu, tak jsem mu říkala, že když bude dělat to, co já, tak bude v pohodě ![]()
když byla řeč o výtoku, tak já ode dneška taky hlásím. mám to celý život a libovala jsem si, že to vypadá, že v těhu budu mít pokoj a dnes dorazil. ale zatím jen lehce a oproti normálce je to zatím pohoda, takže pro mě žádný stres.
co se tlaků a bolestí v podbříšku týče, tak je to jak na hjoupačce. chvíli vůbec nic, chvíli něco přijde, ale nemám z toho špatné pocity. kontrola u dr. mě čeká až příští středu, tak uvidím, co se dozvím.
Ahoj holky taky bych se ráda přidala, dnes jsem 5+5,od doktora ještě nepotvrzené, jedu až 2.4. Musím ale říct, že se bojím zaradovat, jsme po zamlklem těhu na začatku 4.měsíce, takže strach obrovský. Nejradši bych měla už listopad ![]()
@mirka86 ahojk, vítej
gratuluju a pevně doufám, že teď už to bude dobré ![]()
Holky a papate nějake vitaminky? ja jedu femiobion 800 už asi 4 měsice, doporučil mi mudr.,moje tělo si neumi naštěpit listovku
No jo, taky někde mám ještě zbytek femibionu, tak začnu taky zobat, listovku si koupím, tu jsem měla od dr. doporučenou
Ještě bych potřebovala poradit, měla bych jít na tetanovku a mam strach, i z jehly i z toho aby to nějak neubližilo prckovi, hodně jsem přečetla na netu, někdo píše že radši ne, někdo že to nevadí, tak ja vubec nevím ![]()
jinak mne je 27 a tatkovi bude zanedlouho 28 ![]()
@mirka86 Vítej..taky jsem 5+5
jinak bastim akorat listovku..myslim, ze mam pestrou stravu na vitaminy, ale zitra se zeptam doktora jestli mam neco brat..minule rikal, ze by mi nemel chybet vitamin E, ale jen v urcitem mnozstvi..
@mirka86 taky bych měla jít na tetanovku, ale počkám s tím až po porodu.. stejkně - jaká je možnost, že tetanus dostaneš?
@mirka86 Taky mam jit letos na tetanovku a urcite to odlozim…
Ahoj
a děkuji, ja byla na genet. vysetreni, kde mi zjistili, že neumim vstřebavat obyč listovku, tak jsem každy měsíc chudší o 350 Kč, ale co by človek neudelal, havne když tak douho touži
u nas jdou hodne ryby a zelenina a ted jabka s grankem ![]()