Těhotná ke státnicím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3483
11.5.11 19:12
recoleta píše:
barvik píše:
horší budou boty, protože mi pěkně otýkají nohy.
a to nedělají elegantní crocsy? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no nejlepší by bylo naboso :D ale mam je jako nouzovku, v tak vysokym stupni těhu to snad ty papaláši pochopí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
11.5.11 19:29
barvik píše:
Určitě bych investovala :) ty to máš dobrý, že jsi tak málo a když koupíš vhodné šatky tak je můžeš i v létě unosit :) já budu státnicovat cca ve 35.týdnu a mam tu jedny šaty, které jsem si kupovala teď na svatbu, tak se modlim abych je oblékla :D horší budou boty, protože mi pěkně otýkají nohy. Ale jinak doporučuju sehnat třeba dlouhou halenku a leginy :) v džínových šatech bych to neriskla asi ani na zkoušku :D

S tou dlouhou halenkou a legínama to není taky špatnej nápad. Byla bych možná i radši, pač já a šaty nejde fakt dohromady :D. Tak dík za tip.
Tak s botama asi ještě mít (snad) problémy nebudu. To by byl teprve průser :D.

Jinak koukám, že vás tu je studentů jak máku 8-o

• Citovat
  • Upravit
4135
11.5.11 19:34

No já boty taky řeším, mám problém obout svoje normální, tak jsem si koupila takové širší balerínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
11.5.11 19:34

Já státnicovala v 7 měsíci… Ale minulý těhu jsem měla štěstí, že jsem skoro nic nepřibrala, takže kalhoty mi byly ty, co jsem měla koupený už kdysi… Kupovala jsem jen halenku (tam mi prsa rozdělávaly knoflíky u těch, co jsem doma už měla :-D ), kterou můžu unosit klidně i teď… Teda teď nevim, myslím jako netěhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
12.5.11 06:38
kate02 píše:
Já státnicovala v 7 měsíci… Ale minulý těhu jsem měla štěstí, že jsem skoro nic nepřibrala, takže kalhoty mi byly ty, co jsem měla koupený už kdysi… Kupovala jsem jen halenku (tam mi prsa rozdělávaly knoflíky u těch, co jsem doma už měla :-D ), kterou můžu unosit klidně i teď… Teda teď nevim, myslím jako netěhotná :mrgreen:

Tak to jsi měla štěstí, že jsi nic nepřibrala. Já teda taky ne, jen kilo zatím, ale před těhotenstvím jsem přestala kouřit a bohužel jsem nabrala minimálně 5 kilo. :-? Takže se nevejdu do žádných letních a jarních věcí, je to hrozné. To miminko za to ale stojí :wink::wink:

• Citovat
  • Upravit
26093
12.5.11 07:09
softvelvet píše:
kate02 píše:
Já státnicovala v 7 měsíci… Ale minulý těhu jsem měla štěstí, že jsem skoro nic nepřibrala, takže kalhoty mi byly ty, co jsem měla koupený už kdysi… Kupovala jsem jen halenku (tam mi prsa rozdělávaly knoflíky u těch, co jsem doma už měla :-D ), kterou můžu unosit klidně i teď… Teda teď nevim, myslím jako netěhotná :mrgreen:
Tak to jsi měla štěstí, že jsi nic nepřibrala. Já teda taky ne, jen kilo zatím, ale před těhotenstvím jsem přestala kouřit a bohužel jsem nabrala minimálně 5 kilo. :-? Takže se nevejdu do žádných letních a jarních věcí, je to hrozné. To miminko za to ale stojí :wink: . :wink:

Jojo, první těhu jsem měla štěstí, k porodu jsem šla 3 kila nad původní váhou, na začátku jsem dost shodila… Za to teď ve druhým je to katastrofa :-D Už teď mám stejně, jak když jsem s prvním prckem šla rodit a to jsem začínala na váze o 6 nebo 7 kilo nižší, než poprvé :roll: :mrgreen: A to jsem se těšila jak zase pěkně o kus zhubnu, ani prd… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
12.5.11 07:29
kate02 píše:
softvelvet píše:
kate02 píše:
Tak to jsi měla štěstí, že jsi nic nepřibrala. Já teda taky ne, jen kilo zatím, ale před těhotenstvím jsem přestala kouřit a bohužel jsem nabrala minimálně 5 kilo. :-? Takže se nevejdu do žádných letních a jarních věcí, je to hrozné. To miminko za to ale stojí :wink: . :wink:
Jojo, první těhu jsem měla štěstí, k porodu jsem šla 3 kila nad původní váhou, na začátku jsem dost shodila… Za to teď ve druhým je to katastrofa :-D Už teď mám stejně, jak když jsem s prvním prckem šla rodit a to jsem začínala na váze o 6 nebo 7 kilo nižší, než poprvé :roll: :mrgreen: A to jsem se těšila jak zase pěkně o kus zhubnu, ani prd… :mrgreen:

Hm, prej je to pokaždé jiný. Kamarádka přibrala 30 kilo, to je fakt síla jako :D. By mě zajímalo, jak to teď chudák bude shazovat. Ale tak je to příroda :D.
Pak je právě problém s tím oblečením. Já mám třeba těhu kalhoty půjčené, ale pochybuju, že mi budou až do konce :(. Roste mi prdel, boky a stehna :twisted: . Zatím to teda snáším docela špatně to přibírání no. Si připadám jako hroch :D.

• Citovat
  • Upravit
26093
12.5.11 07:39
softvelvet píše:
kate02 píše:
softvelvet píše:
kate02 píše:
Jojo, první těhu jsem měla štěstí, k porodu jsem šla 3 kila nad původní váhou, na začátku jsem dost shodila… Za to teď ve druhým je to katastrofa :-D Už teď mám stejně, jak když jsem s prvním prckem šla rodit a to jsem začínala na váze o 6 nebo 7 kilo nižší, než poprvé :roll: :mrgreen: A to jsem se těšila jak zase pěkně o kus zhubnu, ani prd… :mrgreen:
Hm, prej je to pokaždé jiný. Kamarádka přibrala 30 kilo, to je fakt síla jako :D. By mě zajímalo, jak to teď chudák bude shazovat. Ale tak je to příroda :D.
Pak je právě problém s tím oblečením. Já mám třeba těhu kalhoty půjčené, ale pochybuju, že mi budou až do konce :(. Roste mi prdel, boky a stehna :twisted: . Zatím to teda snáším docela špatně to přibírání no. Si připadám jako hroch :D.

Já mám zatím nahoře (teda od posledního vážení už nějakej ten čas uběhl :-D ) cca 9 kilo a to je mazec… 8-o Nevim, kam to ještě poroste, taky z toho mám občas šílenou depku… Zajímavý ale je, že oblečení mi je pořád to stejný, pořád mi kalhoty padaj, takže nebýt toho, že jsem si stoupla na váhu a toho, že mě bolej víc záda, bych si toho přibírání ani nevšimla :mrgreen: Ale o to víc je to zrádný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
12.5.11 08:00

Resim stejny problem, u statnic budu 30tt, ale brisko mam uz ted poradne :)
Nekdo tady psal, ze v zadnem pripade dzinove saty. Podle me, zalezi na skole. Ja jsem se paradila na kazdou zkousku a lidi u nas i u denaku chodili v zapranych trickach. Jen malo profesoru ze stare skoly je na to taktne upozornili.
Do teto diskuze jsem myslela, ze pujdu v cernych tureckych kalhotach nebo dlouhe bile sukni a modro-bile zavinovaci halence se zavazovanim pod prsa. No a ted take nevim jestli je to dost OK :(
Silene se potim a tak se bojim, ze na necem spolecenskym (coz stejne zatim nemam) by byly videt vsude mokre fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
12.5.11 08:09
AniNevim píše:
Nekdo tady psal, ze v zadnem pripade dzinove saty. Podle me, zalezi na skole. Ja jsem se paradila na kazdou zkousku a lidi u nas i u denaku chodili v zapranych trickach. Jen malo profesoru ze stare skoly je na to taktne upozornili.
Do teto diskuze jsem myslela, ze pujdu v cernych tureckych kalhotach nebo dlouhe bile sukni a modro-bile zavinovaci halence se zavazovanim pod prsa. No a ted take nevim jestli je to dost OK :(
Silene se potim a tak se bojim, ze na necem spolecenskym (coz stejne zatim nemam) by byly videt vsude mokre fleky.

No teda to mi přijde jako hodně mimo 8-o . Spíš k vodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
12.5.11 08:19

Je mi to jasne, ale prave ze ve spolecenskym a kostymcich jsem si vzdy prisla jako exot na zkouskach, tak ted vaham, jestli investovat… Ale asi bych mela ze sebe dobry pocit, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
12.5.11 08:23
AniNevim píše:
Je mi to jasne, ale prave ze ve spolecenskym a kostymcich jsem si vzdy prisla jako exot na zkouskach, tak ted vaham, jestli investovat… Ale asi bych mela ze sebe dobry pocit, ze?

U nás teda všichni chodili k písemnejm zkouškám většinou všichni v normálním oblečení jako kamkoliv jinam, ale jakmile „hrozila“ ústní zkouška, nesetkala jsem se s tím, že by někdo přišel nespolečensky oblečenej, maximálně jeden člověk a to tam byli v podstatě samí kluci, holek minimum :-D Každopádně ke státnicím všichni přišli ve společenským oblečení - kluci obleky, holky moc nevim, přece jen nás tam bylo málo a myslim, že spolužačku jsem tam zrovna žádnou nepotkala :-D
Každopádně bych byla spíš za nějaký společenský oblečení, v rámci možností teda… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
12.5.11 09:03

Take jsem na skole, kde je minimum holek, dekuji za nazor, budu muset to poresit :think: Zase je to lepsi pripisknout do parady, nez si pripadat trapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
12.5.11 09:07
kate02 píše:
softvelvet píše:
kate02 píše:
softvelvet píše:
kate02 píše:
Pak je právě problém s tím oblečením. Já mám třeba těhu kalhoty půjčené, ale pochybuju, že mi budou až do konce :(. Roste mi prdel, boky a stehna :twisted: . Zatím to teda snáším docela špatně to přibírání no. Si připadám jako hroch :D.
Já mám zatím nahoře (teda od posledního vážení už nějakej ten čas uběhl :-D ) cca 9 kilo a to je mazec… 8-o Nevim, kam to ještě poroste, taky z toho mám občas šílenou depku… Zajímavý ale je, že oblečení mi je pořád to stejný, pořád mi kalhoty padaj, takže nebýt toho, že jsem si stoupla na váhu a toho, že mě bolej víc záda, bych si toho přibírání ani nevšimla :mrgreen: Ale o to víc je to zrádný :mrgreen:

Tak nosíš zřejmě volnější oblečení. Já teda normal kalhoty obléknu, ale necítím se v nich dobře, tlačí mě na bříško.
A v jakém jsi týdnu?
Záda tě bolí? Jejda, to mě čekají teda věci…

• Citovat
  • Upravit
softvelvet
12.5.11 09:09
monikalysa píše:
AniNevim píše:
Silene se potim a tak se bojim, ze na necem spolecenskym (coz stejne zatim nemam) by byly videt vsude mokre fleky.
No teda to mi přijde jako hodně mimo 8-o . Spíš k vodě…

Hm, taky bych si tohle na sebe asi nevzala. Já teda vlastně dlouhý sukně vůbec nenosím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat