Těhotná ke státnicím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
investovala bych i na ten jeden den. Ke státnicím bych v džínách rozhodně nešla. Vždyť si můžeš koupit šaty, nebo kalhoty, které upotřebíš i následně, ne? Mrkni co třeba do CA tam toho mají dost a pěkného
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kup si nějaké letní volné šaty, které unosíš i přes léto třeba s pupíčkem ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, to jsem potřebovala slyšet
. Ty šaty jsou dobrý nápad. Snad ten ten nebude zima a deštivo
.
Mě totiž ovlivnil přítel, když řekl, že v těch džínových šatech můžu jít. Taky mi to přišlo jako hloupý nápad. No jo, co bych chtěla od chlapa ![]()
- Citovat
- Upravit
Džínové šaty ke státnicím?! to raději nee
dala bych na rady holek..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla na státnicích těhu asi 25.tt. Měla jsem černé víceméně elegantní těhu kalhoty (nosila jsem je celé těhu), staré tričko s dl. rukávem a vestu tenkou pletenou (netěhu ale delší), přesto sako, které jsem nezapla. Důležité je něco přiléhavého, ať je bříško řádně vidět ![]()
Džínové šaty bych taky nebrala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, džíny v jakékoliv podobě bych považovala za fiasko.
Kup si třeba šaty jak navrhují holky nebo lehké těhu kalhoty (které stejně budeš potřebovat) a k tomu hezký vršek.
Pupík bych klidně ukázala, zvyšuje se šance, žě ti to dají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele v těhle týdnech vážně džínový šaty vhodný nejsou.. kamarádka šla 32tt a to už opravdu nic pořádnýho sehnat nemohla ale investuj do pěkných šatiček třeba itakových co pupík zvýrazní přeci jen jsou to chlapi a řeknou si že tě nebudou moc trápit.. my jsme měli 3ženský a dokonce si druhá kamarádka přinesla měsíční mímo ke státnicím ale muselo s přítelem čekat na chodbě a drželi jí tam stejně dlouho jako ostatní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já byla vloni v černých kalhotech a těhotenské košili a nakonec nikdo nevěděl, že jsem těhotná a to jsem byla v 7. měsíci ![]()
Když mi gratulovali ptali se mě co mám teď v plánu a když jsem jim řekla, že mateřskou, koukali jak zjara ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já dělám státnice za 4 týdny, to budu už v 36. týdnu a koupila jsem si těhotenské společenské kalhoty, ale stály 1200Kč. Ale chodím v nich teď pořád, když je venku tak krásně. Na to si dám nějakou slušnou halenku a je to. Kalhoty pak hodlám prodat, ať se mi ta investice vrátí.
Jinak hodně štěstí u státnic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
helenan píše:
Ahoj, já dělám státnice za 4 týdny, to budu už v 36. týdnu a koupila jsem si těhotenské společenské kalhoty, ale stály 1200Kč. Ale chodím v nich teď pořád, když je venku tak krásně. Na to si dám nějakou slušnou halenku a je to. Kalhoty pak hodlám prodat, ať se mi ta investice vrátí.
Jinak hodně štěstí u státnic
Za 4 týdny v 36. týdnu? Ty brďo. Tak to držím palce.
Já na ty šaty právě nejsem a na ty společenské kalhoty taky ne no. Ty si vezmu jen když fakt musím. Jsem spíš sportovní typ.
Po něčem se budu muset podívat. Bude to horor. Mám problém sehnat jen tričko, co se mi líbí v tomto období, natož šaty, které v šatníku nemám ani jedny (jen ty džínové).
Já si spíš myslím, že chlapy si toho ani nevšimnou, že jsem těhotná. To by chtělo v porotě spíš ženský. ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jdu ke státnicím v srpnu, budu cca v 7. měsíci. Rozhodně budu shánět něco společenského, asi šaty, když bude horko. Hlavně nespoléhat na bříško, slyšela jsem, že se to rozhodně jako polehčující okolnost nebere, mnohdy právě naopak. Taky si myslím, že si ani nemusí všimnout. Minule když jsem si v 6m domlouvala přerušení studia, tak se mě vyučující ptali proč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ještě si vybavuju, že jsem měla tenisky
což o to, státnice jsem tolik neřešila, za to při promoci jsem vypadala jak hastroš..:D a teď jsem 4 měsíce po porodu a těhotenský kalhoty nosím pořád, bejvala jsem si mohla koupit ještě aspon jedny..měla jsem jen dvoje a jedny tepláky, protože jsem si říkala, že to je škoda, a teď jsem v tom nasoukaná stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych investovala
ty to máš dobrý, že jsi tak málo a když koupíš vhodné šatky tak je můžeš i v létě unosit
já budu státnicovat cca ve 35.týdnu a mam tu jedny šaty, které jsem si kupovala teď na svatbu, tak se modlim abych je oblékla
horší budou boty, protože mi pěkně otýkají nohy. Ale jinak doporučuju sehnat třeba dlouhou halenku a leginy
v džínových šatech bych to neriskla asi ani na zkoušku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barvik píše:
horší budou boty, protože mi pěkně otýkají nohy.
a to nedělají elegantní crocsy?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám problém. Za 3 týdny jdu ke státnicím a jelikož jsem v 17.tt, nemám už co na sebe. (společenský oděv). Kvůli jednomu dni si nechci kupovat něco extra jen na ten den. Do společenského oděvu, co mám doma, se bohužel už nevejdu
. Myslíte, že si můžu vzít těhotenské džínové šaty? V komisi budu mít 3 chlapy!!! 

Nebo si mám raději koupit něco jiného? Bříško už mám.
Díky moc za názory.