Těhotná ke státnicím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
softvelvet
12.5.11 09:12
AniNevim píše:
Je mi to jasne, ale prave ze ve spolecenskym a kostymcich jsem si vzdy prisla jako exot na zkouskach, tak ted vaham, jestli investovat… Ale asi bych mela ze sebe dobry pocit, ze?

To určitě. Mě teda do kostýmku nikdo nedostane, pač by mi pak doma akorát ležel. Když jsem byla minule na státnicích, tak jsem měla společenské černé kalhoty, tričko a svetr. Nikdo nic nenamítal.

• Citovat
  • Upravit
16986
12.5.11 09:20

No oni asi namitat nebudou, jen to obleceni prida sve + nebo - k posudku :) Nejlepsi jen mit na zkousku zenskou a prijit lepe oblecena, nez ona, coz se mi jednou stalo a taky to za to stalo, dodnes jsem to dvema muram neodpustila… Ale sef mi to rikal hned: zkouska? a zkousi zensky? na „1“ zapomen :))))
Jinak jsem vzdy sazela vic na znalosti nez na obleceni… tak hlavne az se zacnu pripravovat abych nezapomnela si neco koupit na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
12.5.11 09:26
AniNevim píše:
No oni asi namitat nebudou, jen to obleceni prida sve + nebo - k posudku :) Nejlepsi jen mit na zkousku zenskou a prijit lepe oblecena, nez ona, coz se mi jednou stalo a taky to za to stalo, dodnes jsem to dvema muram neodpustila… Ale sef mi to rikal hned: zkouska? a zkousi zensky? na „1“ zapomen :))))
Jinak jsem vzdy sazela vic na znalosti nez na obleceni… tak hlavne az se zacnu pripravovat abych nezapomnela si neco koupit na sebe.

Tak já teď budu mít chlapy, takže v pohodě. Minule jsem měla 2 ženský, katastrofa!!!

• Citovat
  • Upravit
26093
12.5.11 10:59
softvelvet píše:
kate02 píše:
softvelvet píše:
kate02 píše:
softvelvet píše:
kate02 píše:
Já státnicovala v 7 měsíci… Ale minulý těhu jsem měla štěstí, že jsem skoro nic nepřibrala, takže kalhoty mi byly ty, co jsem měla koupený už kdysi… Kupovala jsem jen halenku (tam mi prsa rozdělávaly knoflíky u těch, co jsem doma už měla :-D ), kterou můžu unosit klidně i teď… Teda teď nevim, myslím jako netěhotná :mrgreen:
Tak to jsi měla štěstí, že jsi nic nepřibrala. Já teda taky ne, jen kilo zatím, ale před těhotenstvím jsem přestala kouřit a bohužel jsem nabrala minimálně 5 kilo. :-? Takže se nevejdu do žádných letních a jarních věcí, je to hrozné. To miminko za to ale stojí :wink: . :wink:
Jojo, první těhu jsem měla štěstí, k porodu jsem šla 3 kila nad původní váhou, na začátku jsem dost shodila… Za to teď ve druhým je to katastrofa :-D Už teď mám stejně, jak když jsem s prvním prckem šla rodit a to jsem začínala na váze o 6 nebo 7 kilo nižší, než poprvé :roll: :mrgreen: A to jsem se těšila jak zase pěkně o kus zhubnu, ani prd… :mrgreen:
Hm, prej je to pokaždé jiný. Kamarádka přibrala 30 kilo, to je fakt síla jako :D. By mě zajímalo, jak to teď chudák bude shazovat. Ale tak je to příroda :D.
Pak je právě problém s tím oblečením. Já mám třeba těhu kalhoty půjčené, ale pochybuju, že mi budou až do konce :(. Roste mi prdel, boky a stehna :twisted: . Zatím to teda snáším docela špatně to přibírání no. Si připadám jako hroch :D.
Já mám zatím nahoře (teda od posledního vážení už nějakej ten čas uběhl :-D ) cca 9 kilo a to je mazec… 8-o Nevim, kam to ještě poroste, taky z toho mám občas šílenou depku… Zajímavý ale je, že oblečení mi je pořád to stejný, pořád mi kalhoty padaj, takže nebýt toho, že jsem si stoupla na váhu a toho, že mě bolej víc záda, bych si toho přibírání ani nevšimla :mrgreen: Ale o to víc je to zrádný :mrgreen:
Tak nosíš zřejmě volnější oblečení. Já teda normal kalhoty obléknu, ale necítím se v nich dobře, tlačí mě na bříško.
A v jakém jsi týdnu?
Záda tě bolí? Jejda, to mě čekají teda věci…

Jojo, nosím volnější oblečení :-) Zítra končím 29tt :-)
Ono všechno je individuální, já v minulým těhu neměla vůbec žádný problémy, teď je to horší asi i tím, že nosím malýho, dávám ho do židličky na jídlo atd. Tak ty záda dostávají víc zabrat, než když jsem nic takovýho dělat nemusela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
12.5.11 11:16

Jinak já měla u státnic chlapů asi 5 nebo 6 :mrgreen: to byl teprve mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
12.5.11 14:32

Já si půjčím letní šatky od mamky, jsou červené a pod kolena. V netěhu stavu bych v nich sice nešla, ale kupovat extra šaty se mi nechce. Jenom tedy mají větší výstřih, tak uvidím, jestli se mi budou ještě zvětšovat prsa, protože za sexbombu bych tam být nechtěla :mrgreen: Boty nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
3.6.11 12:42

Tak státnice dopadly dobře, oblečení bylo :D. No ale teď zase řeším, co na promoci? :D
Nevíte, jak to probíhá? Jak tam dlouho budeme?

• Citovat
  • Upravit
14475
3.6.11 14:36

Tak promoce = talár, takže to bych asi neřešila, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
3.6.11 14:37

a gratulace ke státnicím :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
3.6.11 17:29

No my jsme měli na obou promocích taky talár, jedny trvaly asi 45 minut a 2. asi hodinu. Hlavně pokud bude horko, tak se moc neoblékat, na té první VŠ byl ten talár velmi teplý a dokonce tam jakási holčina zkolabovala. Ale přítel měl promoci jen v obleku.
A taky gratuluji ke státnicím. Mne čekají příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
3.6.11 20:04
helenan píše:
No my jsme měli na obou promocích taky talár, jedny trvaly asi 45 minut a 2. asi hodinu. Hlavně pokud bude horko, tak se moc neoblékat, na té první VŠ byl ten talár velmi teplý a dokonce tam jakási holčina zkolabovala. Ale přítel měl promoci jen v obleku.
A taky gratuluji ke státnicím. Mne čekají příští týden.

Jee, tak to moc držím palce. Jsou to nervy, co? :D
Talár? A to mi tam jako dají? Já fakt vůbec nevím, co mám očekávat.

• Citovat
  • Upravit
4135
3.6.11 20:14

No my jsme ho tam vždycky vyfasovali. Akorát jsem už poučená a pokud jsi menšího vzrůstu, tak si vezmi spínací špendlíky na zahnutí taláru, protože já ho na té 2. škole táhla po zemi asi 20 cm :-) a to jsem měla nejmenší velikost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
3.6.11 20:19

Jejda, tak to je něco pro mě, když mám 155 cm :D. Tak dík za radu, spínací špendlík nezapomenu :wink: .
Takže to je nějaká šaškárna ta promoce, co? :D No jsem zvědavá, podrobnější informace mi přijdou poštou domů. Nyní vím akorát datum a čas.
A pak se budu akorát těšit na miminko :-) .
A jak to teda dlouho trvá? A kde jsi studovala?

• Citovat
  • Upravit
4135
4.6.11 09:09

No já mám 156 cm :-) a vezmi si jich hodně :-D . Studovala jsem v Opavě a stále studuju v Ostravě. Přítel na VUT a tam neměli taláry. Ty studovalas kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
4.6.11 09:46

V Ústí nad Labem. Právě, že jsem vůbec neslyšela, že bychom byli v talárech, asi to není všude…
A jaký obor? Já podnikovou ekonomiku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat