Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud jsi brala spravne, je pravdepodobnost mala. Ja uz HA neberu docela dlouho, ale krvaceni tusim zvyklo dorazit az tak 3.-4..den? A priteli rekni, at si precte navod, hlavne at zmackne spicku, nezustane tam pak vzduch a kondom nepraskne ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, můžu být vůbec těhotná? Asi mám jaký syndrom ze pořád mám ten pocit… beru ha Lindynette 20 4. měsíc a již druhý den pauzy čekám na ms. Hrabe mi už asi. S přítelem používáme do toho ještě navíc kondomy, jenže nám za poslední měsíc xkrát praskly. Ne uvnitř ale při „vsouvani“uklidnil by mě tu někdo prosím?
Mně teda při braní HA přišla MS až 4. den.
@beruska9 děkuji moc.
beru pravidelně, u přítele je hold problém že je obdařený velikostně ![]()
@Anonymní píše:
@beruska9 děkuji moc.beru pravidelně, u přítele je hold problém že je obdařený velikostně
Tak ať si koupi správnou velikost ochrany. Když už ji teda chcete ještě používat k ha. Jinak mne chodí krvácení asi 4-5 dni od poslední pilule ![]()
@Anonymní píše:
@beruska9 děkuji moc.beru pravidelně, u přítele je hold problém že je obdařený velikostně
Já nevím, ale HA jsem brala právě proto, abych nemusela používat kondom ![]()
@Russet píše:
Já nevím, ale HA jsem brala právě proto, abych nemusela používat kondom
Nj, dneska to musej být prášky, kondom a přerušovaná soulož, a pak se řeší „pocity“ a „uklidnění“.
Kdyby někdo poradil „tak prostě nešu. ejte, když na to nemáte nervy“, tak ho neklidní anonymní zadavatelé ukamenujou ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, můžu být vůbec těhotná? Asi mám jaký syndrom ze pořád mám ten pocit… beru ha Lindynette 20 4. měsíc a již druhý den pauzy čekám na ms. Hrabe mi už asi. S přítelem používáme do toho ještě navíc kondomy, jenže nám za poslední měsíc xkrát praskly. Ne uvnitř ale při „vsouvani“uklidnil by mě tu někdo prosím?
Já brala a dobrý. Pokud chceš mám ještě nějaké zbylé.
No a pak tu některá řeší nechtěné těhotenstvi a dostane nadáno, že měli používat dva způsoby. Si to, ženský, trošku srovnejte ![]()
Další trolling s prasklým kondomem. To by nebyl den, aby to tu nebylo.
@kolibrik1 píše:
No a pak tu některá řeší nechtěné těhotenstvi a dostane nadáno, že měli používat dva způsoby. Si to, ženský, trošku srovnejte
Nechceš jít radit radši na Xmena?
@LAlezane abych byla upřímná, souhlasím s vámi. Kdybych si mohla na 100% vybrat, neměla bych sex. Necitím se být na něj připravená, hlavne bych nebyla schopná vzit zodpovednost kdyby se neco pos×alo. Proto se tolik bojím těhotenství. Bohužel mi několikrát od partnera bylo řečeno, že sex prostě ke vztahu patří a vyvolával ve mně pocit, že nejsem dost dobrá přítelkyně, pokud ho odmítám.-zakladatelka
@Anonymní píše:
@LAlezane abych byla upřímná, souhlasím s vámi. Kdybych si mohla na 100% vybrat, neměla bych sex. Necitím se být na něj připravená, hlavne bych nebyla schopná vzit zodpovednost kdyby se neco pos×alo. Proto se tolik bojím těhotenství. Bohužel mi několikrát od partnera bylo řečeno, že sex prostě ke vztahu patří a vyvolával ve mně pocit, že nejsem dost dobrá přítelkyně, pokud ho odmítám.-zakladatelka
Pak bych takového de.ila poslala k šípku. On není dobrý partner pokud tě takhle vydírá.
@P4ja píše:
Pak bych takového de.ila poslala k šípku. On není dobrý partner pokud tě takhle vydírá.
Hrozně ráda bych, cítím se jako služka. Když mu na cokoli řeknu ne, jsem nazvaná dítětem a nedospělou, což on prý nechce. Nejsem schopná se s ním rozejít, hodně mi v minulosti pomohl psychicky (ač to zní paradoxně) a jsem k němu hodně vázana.
Ahoj holky, můžu být vůbec těhotná? Asi mám jaký syndrom ze pořád mám ten pocit… beru ha Lindynette 20 4. měsíc a již druhý den pauzy čekám na ms. Hrabe mi už asi. S přítelem používáme do toho ještě navíc kondomy, jenže nám za poslední měsíc xkrát praskly. Ne uvnitř ale při „vsouvani“
uklidnil by mě tu někdo prosím?