Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co to je za dotaz??? Proč by jako nemohla? Nepochopila jsem to ![]()
PetaP píše:
Co to je za dotaz??? Proč by jako nemohla? Nepochopila jsem to
Ahoj já jsem totiž slyšela pověru že s miminkami narozenými by se tam chodit nemělo tak jestli to neplatí i s těhulkami? ![]()
Tak tohle jsem neslyšela. Slyšela jsem, že na hřbitov se nemá brát dítě do 1 roku, ale o těhotných to fakt nevím. Já jsem taky byla na hřbitově když jsem byla těhotná.
Anonymní píše:PetaP píše:Ahoj já jsem totiž slyšela pověru že s miminkami narozenými by se tam chodit nemělo tak jestli to neplatí i s těhulkami?
Co to je za dotaz??? Proč by jako nemohla? Nepochopila jsem to
Aha, tak to nevím, neznám.. ![]()
tak to jsem neslyšela, že s miminkama se nemá chodit na hřbitov, my bydlíme u Vyšehradu a tudíž náš malej jezdí obhlížet hroby českých velikánů už od narození ![]()
krásná pověra. i stěmi narozenými miminky. mám několik kamarádek, co tady v praze chodily na procházky na vinohradech právě do těch rozlehlých hřbitovů - lepší než na rušnou silnici ![]()
nozu píše:
krásná pověra. i stěmi narozenými miminky. mám několik kamarádek, co tady v praze chodily na procházky na vinohradech právě do těch rozlehlých hřbitovů - lepší než na rušnou silnici
Děkuji moc.už jsem zase o něco chytřejší,moc děkuji. ![]()
ja normalne chodim na hrbitov,mam tam rodinneho clena a nedakazu si predstavit tam nechodit,je tolik pover,kdyby se jima clovek ridil,tak asi zblazni ![]()
Chodila jsem a byla i s miminkem. O těch pověrách mám povědomí, ale snažím se to neprožívat. Bych se zbláznila.
To jsou zase věci.. ![]()
Já jsem sice na hřbitové v těhotenství nebyla, ale to je tím, že jsem k tomu neměla příležitost. Jinak chodíme celkem často (u babičky na venkově), zvlášť na jaře a v létě zalévat kytky na hroby, takže určitě v brzké době půjdu, akorát konve tahat nebudu.. ![]()
Dobrý den mám takový dotaz,nebo spíše žádost o radu?Mám těhotnou sestru,muže chodit na hřbitov?Děkuji za rady a za názory-ps-omlouvám se za anonym.Děkuji