Těhotna nebo ne?

2
10.6.10 15:07

Těhotna nebo ne?

Ahoj holky
chtěla jsem se jen zeptat. Antikoncepci ještě neberu. Měla jsem to teď dostat v pondělí, ale nic. Vždycky jsem to měla po 28 dnech a naposledy 2× po 31 dnech. Dneska je to 31. den a nic. Nemůžu být těhotna? asi před měsícem jsem byla na party a jaksi nevim, jestli se tam něco stalo nebo ne. ale kdybych byla těhotná, tak po měsíci bych to asi na váze poznala ne? Jsem teď hoodně nervózní a na těhotenský test nemám nervy.

Děkuju za odpovědi..ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
10.6.10 15:11
kaczzenka píše:
Jsem teď hoodně nervózní a na těhotenský test nemám nervy.

a co čekáš, že vytáhnem křišťálovou kouli? :lol:
Na váze se těhotenství po měsíci nepozná, to by výrobci testů zkrachovali :wink:
Jdi do lékárny, kup si test, namoč ho do čurání (bacha, ať ti tam nespadne, až se budeš klepat jak ratlík) a za 3min máš jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
10.6.10 15:14

Souhlasím s čičinkou..váha ti opravdu nic nepoví :wink: jediná možnos je těhu test, krevní test a možná dr - ale na toho je možná ještě brzy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.6.10 16:20
čičinka píše:
kaczzenka píše:
Jsem teď hoodně nervózní a na těhotenský test nemám nervy.
a co čekáš, že vytáhnem křišťálovou kouli? :lol:
Na váze se těhotenství po měsíci nepozná, to by výrobci testů zkrachovali :wink:
Jdi do lékárny, kup si test, namoč ho do čurání (bacha, ať ti tam nespadne, až se budeš klepat jak ratlík) a za 3min máš jasno.
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
10.6.10 16:36

Hele, já si tu snad tu vestirnu fakt otevru :D Nepochybuju o tom, ze bych se uzivila :mrgreen:

Kaczzenko, podle mě těhotná nejsi, ale vím to jen na 50% :mrgreen: Kup si test a uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
10.6.10 17:02

já tě utěším víc než na 50%. Jestli jsi byla na párty před měsícem - tj , zhruba v době menstruace, tak je vysoce nepravděpodobné, že bys byla těhotná, i kdyby na nějaký sex došlo.

Ovulace- a pár dní kolem ní, kdy je nejpravděpodobnější, že žena může otěhotnět je zhruba v polovině cyklu.

takže mrkni do kaledáře - a dni, kdy jsi minule dostala menstruaci dej č. 1 - otěhotnět bys nejpravděpodobnějši mohla někdy mezi dnem č.12 až 18.

Stoprocentní to není, ale útěcha pro tebe možná jo - a pro ten test klidně skoč- jestli tedy MS ještě nedorazila.

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.6.10 17:30
harpyje píše:
Jestli jsi byla na párty před měsícem - tj , zhruba v době menstruace, tak je vysoce nepravděpodobné, že bys byla těhotná, i kdyby na nějaký sex došlo.

No, ja myslim, ze zhruba pred mesicem nebude na zacatku cyklu, v dobe ms si clovek asi nejaky ulet nestrihne, takze pocitam, ze pripadny ulet by byl od 5.DC, spermie muze vydret v tele zeny a tyden, napr.12dc je naprosto realne otehotnet. U sousedu nedavno bezela diskuze, kdo otehotnel posledni den ms a naslo se jich celkem dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
10.6.10 19:23

Čauky!Tak já bych ti poradila ještě tak tři dny počkat a kdyby MS nedorazila zkusit si udělat těhotenský test a budeš hned vědět jak na tom jsi… :wink: Na příznaky bych se vůbec nespoléhala,já například kromě vynechané menstruace nemám žádný jiný příznak ještě do teď,takže je to čistě individuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.6.10 14:43

Tak místo 7. června jsem to dostala 11. června. Takže snad je všechno v pořádku. I když jsem slyšela, že i kdybych otěhotněla, tak to můžu poprvé dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí