Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
chtěla jsem se jen zeptat. Antikoncepci ještě neberu. Měla jsem to teď dostat v pondělí, ale nic. Vždycky jsem to měla po 28 dnech a naposledy 2× po 31 dnech. Dneska je to 31. den a nic. Nemůžu být těhotna? asi před měsícem jsem byla na party a jaksi nevim, jestli se tam něco stalo nebo ne. ale kdybych byla těhotná, tak po měsíci bych to asi na váze poznala ne? Jsem teď hoodně nervózní a na těhotenský test nemám nervy.
Děkuju za odpovědi..ahoj
kaczzenka píše:
Jsem teď hoodně nervózní a na těhotenský test nemám nervy.
a co čekáš, že vytáhnem křišťálovou kouli? ![]()
Na váze se těhotenství po měsíci nepozná, to by výrobci testů zkrachovali ![]()
Jdi do lékárny, kup si test, namoč ho do čurání (bacha, ať ti tam nespadne, až se budeš klepat jak ratlík) a za 3min máš jasno.
Souhlasím s čičinkou..váha ti opravdu nic nepoví
jediná možnos je těhu test, krevní test a možná dr - ale na toho je možná ještě brzy ![]()
čičinka píše:kaczzenka píše:a co čekáš, že vytáhnem křišťálovou kouli?
Jsem teď hoodně nervózní a na těhotenský test nemám nervy.
Na váze se těhotenství po měsíci nepozná, to by výrobci testů zkrachovali
Jdi do lékárny, kup si test, namoč ho do čurání (bacha, ať ti tam nespadne, až se budeš klepat jak ratlík) a za 3min máš jasno.
Hele, já si tu snad tu vestirnu fakt otevru
Nepochybuju o tom, ze bych se uzivila ![]()
Kaczzenko, podle mě těhotná nejsi, ale vím to jen na 50%
Kup si test a uvidíš ![]()
já tě utěším víc než na 50%. Jestli jsi byla na párty před měsícem - tj , zhruba v době menstruace, tak je vysoce nepravděpodobné, že bys byla těhotná, i kdyby na nějaký sex došlo.
Ovulace- a pár dní kolem ní, kdy je nejpravděpodobnější, že žena může otěhotnět je zhruba v polovině cyklu.
takže mrkni do kaledáře - a dni, kdy jsi minule dostala menstruaci dej č. 1 - otěhotnět bys nejpravděpodobnějši mohla někdy mezi dnem č.12 až 18.
Stoprocentní to není, ale útěcha pro tebe možná jo - a pro ten test klidně skoč- jestli tedy MS ještě nedorazila.
har.
harpyje píše:
Jestli jsi byla na párty před měsícem - tj , zhruba v době menstruace, tak je vysoce nepravděpodobné, že bys byla těhotná, i kdyby na nějaký sex došlo.
No, ja myslim, ze zhruba pred mesicem nebude na zacatku cyklu, v dobe ms si clovek asi nejaky ulet nestrihne, takze pocitam, ze pripadny ulet by byl od 5.DC, spermie muze vydret v tele zeny a tyden, napr.12dc je naprosto realne otehotnet. U sousedu nedavno bezela diskuze, kdo otehotnel posledni den ms a naslo se jich celkem dost ![]()
Čauky!Tak já bych ti poradila ještě tak tři dny počkat a kdyby MS nedorazila zkusit si udělat těhotenský test a budeš hned vědět jak na tom jsi…
Na příznaky bych se vůbec nespoléhala,já například kromě vynechané menstruace nemám žádný jiný příznak ještě do teď,takže je to čistě individuální…
Tak místo 7. června jsem to dostala 11. června. Takže snad je všechno v pořádku. I když jsem slyšela, že i kdybych otěhotněla, tak to můžu poprvé dostat.