Těhotná nebo nemocná?

Anonymní
24.10.11 15:03

Těhotná nebo nemocná?

Ahojky,
od soboty je mi špatně.Měla jsem hrozný křeče v břiše a dnes chvilkama cítím že mám asi špatný tlak.Občas je mi na zvracení,mám bolesti v podbříšku a někdy mě to zabolí jakoby pod prsou.Napadlo mě že bych mohla být těhotná ale to se mi moc nezdá minuly tyden mi skončila menstruace každy měsíc ji mám pravidelnou.Nevíte z čeho by to mohlo byt?Máte s tím zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22004
24.10.11 15:05

Střevní chřipka nebo jakákoli jiná viróza.

Pokud máš podezření na těhotenství, testy jsou k sehnání v každé lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 15:07
BohunkaP píše:
Střevní chřipka nebo jakákoli jiná viróza.Pokud máš podezření na těhotenství, testy jsou k sehnání v každé lékárně.

Na test si myslím že je ještě brzo ale zkusit to můžu

• Citovat
  • Upravit
14046
24.10.11 15:28

střevní chřipka, ted je to vsude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.2.15 23:38

Ahoj, zkusím se zeptat znovu v této diskuzi. Už 6 dní mám bílý výtok, který je den ode dne silnější. Mám bolesti jako před ms. Dnes mi bylo celý den poměrně špatně od žaludku, ale nezvracela jsem. Cyklus mám v průměru 35 dní. Poslední ms přišla za 39 dní a to 31.1. a byla o něco slabší. (Proto jsem si dělala těhu test, ale byl neg.) Co je nejpravděpodob­nější? Sem v tom? Nastydlá? Nebo mám dlouhou a silnou ovulaci? :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.2.15 23:49

Takže do MS ještě daleko.. :nevim:
Asi ovu?? —
hoď mi kouli… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
19.2.15 23:58

Udělej si znovu test..nebo běž k doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.15 00:05

Taky jsem jsem mela krece, zvracela osumkrat za noc a boleli me prsa ze jsem nemohla ani nosit podprsenku. Tak jsem si dala test a vislo mi ze nejsem. Tak jsem byla u doktorky a ta mi prozradila ze to muze byt viroza. S ctrnacti denimy problemy jsem si udelala pro zajimavost dalsi test a uz tam byli dve carky. Tak nemej starost neni kam spechat pokud jsi tehotna ono se to casem ukaze chce to cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Taky jsem jsem mela krece, zvracela osumkrat za noc a boleli me prsa ze jsem nemohla ani nosit podprsenku. Tak jsem si dala test a vislo mi ze nejsem. Tak jsem byla u doktorky a ta mi prozradila ze to muze byt viroza. S ctrnacti denimy problemy jsem si udelala pro zajimavost dalsi test a uz tam byli dve carky. Tak nemej starost neni kam spechat pokud jsi tehotna ono se to casem ukaze chce to cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.2.15 11:05

Tak já nemám vyloženě křeče. Mě při ms bolí spíš jakoby záda/ ledviny nebo jak to popsat a tohle je úplně stejný. Občas se teda stane, že mi v tom břiše jakoby píchne, ale tomu taky nepřikládám moc velký význam. :D A psa mě nebolí ale svědí :D.. už asi 3 týdny. Ale nevim jestli to nějak souvisí. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.2.15 11:17

Tak jsem si dělala včera test a byl negativní. Ale prsa mě pořád zatraceně svědí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.18 10:25

Ahoj chtěla bych se tady poradit.
Asi týden od pohlavního styku jsem to dostala, ale pak mi bylo špatně bolelo mně břicho a asi dvakrát nebo třikrát jsem zvracela už jsou to dva měsíce od pohl. styku a každý ráno mám ranní nevolnosti docela se mi zvětšilo břicho, víc chodím na wc na malou, mám divný chutě a změny chuti a vadí mi různé vůně.
Těhotenský test jsem si dělala ale vyšel negativní.
Nevite co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
217
8.5.18 10:35

Bez radeji k doktorovi. Jeste si zkus udelat tehotensky test, ale treba jinou znacku, udelej jich vic naraz a kdyz to bude negativni, urcite bez k lekari, spis asi ke gynekolozce nejdriv.Ta muze udelat ultrazvuk hned a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.18 10:38

Dobře
Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie