Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Střevní chřipka nebo jakákoli jiná viróza.
Pokud máš podezření na těhotenství, testy jsou k sehnání v každé lékárně.
BohunkaP píše:
Střevní chřipka nebo jakákoli jiná viróza.Pokud máš podezření na těhotenství, testy jsou k sehnání v každé lékárně.
Na test si myslím že je ještě brzo ale zkusit to můžu
Ahoj, zkusím se zeptat znovu v této diskuzi. Už 6 dní mám bílý výtok, který je den ode dne silnější. Mám bolesti jako před ms. Dnes mi bylo celý den poměrně špatně od žaludku, ale nezvracela jsem. Cyklus mám v průměru 35 dní. Poslední ms přišla za 39 dní a to 31.1. a byla o něco slabší. (Proto jsem si dělala těhu test, ale byl neg.) Co je nejpravděpodobnější? Sem v tom? Nastydlá? Nebo mám dlouhou a silnou ovulaci?
![]()
Taky jsem jsem mela krece, zvracela osumkrat za noc a boleli me prsa ze jsem nemohla ani nosit podprsenku. Tak jsem si dala test a vislo mi ze nejsem. Tak jsem byla u doktorky a ta mi prozradila ze to muze byt viroza. S ctrnacti denimy problemy jsem si udelala pro zajimavost dalsi test a uz tam byli dve carky. Tak nemej starost neni kam spechat pokud jsi tehotna ono se to casem ukaze chce to cas.
Taky jsem jsem mela krece, zvracela osumkrat za noc a boleli me prsa ze jsem nemohla ani nosit podprsenku. Tak jsem si dala test a vislo mi ze nejsem. Tak jsem byla u doktorky a ta mi prozradila ze to muze byt viroza. S ctrnacti denimy problemy jsem si udelala pro zajimavost dalsi test a uz tam byli dve carky. Tak nemej starost neni kam spechat pokud jsi tehotna ono se to casem ukaze chce to cas.
Tak já nemám vyloženě křeče. Mě při ms bolí spíš jakoby záda/ ledviny nebo jak to popsat a tohle je úplně stejný. Občas se teda stane, že mi v tom břiše jakoby píchne, ale tomu taky nepřikládám moc velký význam.
A psa mě nebolí ale svědí
.. už asi 3 týdny. Ale nevim jestli to nějak souvisí. ![]()
Tak jsem si dělala včera test a byl negativní. Ale prsa mě pořád zatraceně svědí. ![]()
Ahoj chtěla bych se tady poradit.
Asi týden od pohlavního styku jsem to dostala, ale pak mi bylo špatně bolelo mně břicho a asi dvakrát nebo třikrát jsem zvracela už jsou to dva měsíce od pohl. styku a každý ráno mám ranní nevolnosti docela se mi zvětšilo břicho, víc chodím na wc na malou, mám divný chutě a změny chuti a vadí mi různé vůně.
Těhotenský test jsem si dělala ale vyšel negativní.
Nevite co by to mohlo být?
Bez radeji k doktorovi. Jeste si zkus udelat tehotensky test, ale treba jinou znacku, udelej jich vic naraz a kdyz to bude negativni, urcite bez k lekari, spis asi ke gynekolozce nejdriv.Ta muze udelat ultrazvuk hned a uvidis.
Ahojky,
od soboty je mi špatně.Měla jsem hrozný křeče v břiše a dnes chvilkama cítím že mám asi špatný tlak.Občas je mi na zvracení,mám bolesti v podbříšku a někdy mě to zabolí jakoby pod prsou.Napadlo mě že bych mohla být těhotná ale to se mi moc nezdá minuly tyden mi skončila menstruace každy měsíc ji mám pravidelnou.Nevíte z čeho by to mohlo byt?Máte s tím zkušenosti?