Těhotná po tabletce ellaone?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.2.24 21:20

Tehotna po tabletce ellaone?

Holky, stalo se nekomu, ze by po tabletce ellaone otehotnel? Ja mela posledni ms 12.1. koncila 15.1. A 20.1. Se nam stala nehoda. Jeste ten den jsem si skocila do lekarny, kde mi lekarnice dala tuhle tabletku. Asi od 25.1. Mam mirne bolesti, jako kdyby mela prijit ms. Vim, ze kdyby se nam to nestalo, tak dnes nebo zitra bych to mela dostat. Kazdopadne jeden test mi ukazal ducha a ty dalsi uz nic. Jasne udelam v dalsi dny dalsi testy. Jen by me zajimalo, kolik zen otehotnely i pres tu tabletu? Dalsi mimco jsem neplanovala, ale kdyby se to stalo, tak to prijimam. Hroutit se z toho nebudu. Jen me uzira ten pocit, ze nevim.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35575
6.2.24 21:30
@Anonymní píše:
Holky, stalo se nekomu, ze by po tabletce ellaone otehotnel? Ja mela posledni ms 12.1. koncila 15.1. A 20.1. Se nam stala nehoda. Jeste ten den jsem si skocila do lekarny, kde mi lekarnice dala tuhle tabletku. Asi od 25.1. Mam mirne bolesti, jako kdyby mela prijit ms. Vim, ze kdyby se nam to nestalo, tak dnes nebo zitra bych to mela dostat. Kazdopadne jeden test mi ukazal ducha a ty dalsi uz nic. Jasne udelam v dalsi dny dalsi testy. Jen by me zajimalo, kolik zen otehotnely i pres tu tabletu? Dalsi mimco jsem neplanovala, ale kdyby se to stalo, tak to prijimam. Hroutit se z toho nebudu. Jen me uzira ten pocit, ze nevim.

Myslím včera tady psala paní, že otěhotněla i přes pilulku po.
Nejspíš budeš mít menstruaci posunutou. Test už by to měl ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 06:21

Ja prave cetla nekolik prispevku, kdy tabletka proste nevysla. Test si opět koupim dneska, naposledy jsem to zkousela o vikendu a to mi vysel jeden duch a dva negativni. Bt se drzi na 37,3 uz 14 dni. Furt si rikam, ze se probudim a teplota klesne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex