Mohu být ještě těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.2.24 19:38

Mohu být ještě těhotná?

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat a trochu uklidnit. V den ovulace jsem mela 17.1. přerušovaný styk. Následná menstruace se zpozdila 5 dní. Už víc, jak týden před MS jsem měla hrozné závratě, nechuť k jídlu, bolesti břicha, které vystřelovaly až do třísel, pálení žáhy..Tím, že menstruace pořád nebyla, udělala jsem si každé ráno TT, vždy negativní. Dnes ráno konečně menstruace, ale pořád hrozné bolesti, které jsem nikdy takové neměla. Jsem poslední měsíc hodně ve stresu, napadl tento důvod opožděné menstruace nebo nějaká cysta.Ale zamotal se do toho ten nechráněný styk. Zajímá mě, jestli i když jsem to dnes dostala, tzn.18den po styku, zda můžu být těhotná i když testy byly negativní.? Je mi pořád zle a spíš mi to připadá jako těhotenské příznaky než menstruační. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11796
4.2.24 19:43

MS si dostala, testy máš negativní…těhotná nebudeš…spíš ti to dělá psychika a taky můžeš mít nějakou střevní virozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.24 19:47

Moc děkuji za rychlou odpověď. Mě spíš děsí ty příznaky, tak jestli i přes to, že mám MS si mám udělat za pár dní test. Spoustu žen psalo, že i přes MS měly test potom pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
4.2.24 20:24

@Anonym22125 těhotenské příznaky způsobuje hormon HCG…kdyby to byly těhotenské příznaky byl by test pozitivní…18 dní od ovulace a tedy případného oplodnění by už teď musel něco ukázat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.24 19:18
@Anonym22125 píše:
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat a trochu uklidnit. V den ovulace jsem mela 17.1. přerušovaný styk. Následná menstruace se zpozdila 5 dní. Už víc, jak týden před MS jsem měla hrozné závratě, nechuť k jídlu, bolesti břicha, které vystřelovaly až do třísel, pálení žáhy..Tím, že menstruace pořád nebyla, udělala jsem si každé ráno TT, vždy negativní. Dnes ráno konečně menstruace, ale pořád hrozné bolesti, které jsem nikdy takové neměla. Jsem poslední měsíc hodně ve stresu, napadl tento důvod opožděné menstruace nebo nějaká cysta.Ale zamotal se do toho ten nechráněný styk. Zajímá mě, jestli i když jsem to dnes dostala, tzn.18den po styku, zda můžu být těhotná i když testy byly negativní.? Je mi pořád zle a spíš mi to připadá jako těhotenské příznaky než menstruační. Moc děkuji

Cítíš se lépe? Nebo pořád nějaké potíže? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.24 19:37

Menstruaci mám dnes 4.den, bolesti břicha už přešly. Jediné, co se mě drží, je neustálé točení hlavy i v klidu nebo v leže. Snad mohu být klidná a testu věřit. I když mě znejistily některé diskuse, kdy se potvrdilo těhotenství později i přes menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí