Těhotná přes postinor- miniinterupce

Anonymní
11.1.15 10:31

Těhotná přes Postinor-miniinterupce

Tak jsem docela zděšená..Mám doma ročního syna, druhé zatím nebylo vůbec v plánu, dokonce jsme s manželem přemýšleli, že zůstanem uplně u jednoho. Jelikož mám zánět štítné žlázy po porodu jsem prášky nebrala, dokud se mi štítná nespraví, což se stalo až minulý týden..Pužívali jsme spermicidní přípravky, jenže malej byl na hlídání a nechali jsme se trošku unést a přesáhli jsme dobu působení globule, takže jsme nechtěli nic riskovat a hned ráno jsme jeli pro Postinor..No a jak už je jasný, jsem stejně těhotná..Dítě teď nepřipadá v úvahu, malej je ještě malej a pak taky finanční stránka..Prostě to teď nejde. Takže zítra na gyndu a objednávka na mimiinterupci..Mrzí mně moc, že spousty žen se snaží otěhotnět i roky a já takhle..A teď mně zajímá, jestli máte některá miniinterupci za sebou, mám říct manželovy ať se vezme pár dní dovču? Jak jste na tom byli s únavou a bolestmi? Děkuju za odpověď..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21939
11.1.15 10:35

To neni treba, pusti te domu hned ten den, druhy den uz budes normalne fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.15 10:37

@Eemii Jo já jsem koukala, takže akorát na ten den, stejně bude hlídat malého..

• Citovat
  • Upravit
382
11.1.15 10:37

Já byla druhý den naprosto v pohodě, jen jsem krvácela. Ale prodělala jsem zamlklé těhotenství s následným dočištěním…nevím, myslím že to bude to samé…jen ta psychika byla horší:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.15 10:38

Já jí za sebou mám, také jsem musela jít. Moje zkušenost je taková, že po miniinterupci mě normálně pustili domů, měla jsem hrozné bolesti a po 3 dnech jsem byla v nemocnici zase. Dozvěděla jsem se, že bolesti mám proto, že mě špatně vyčistili a skoro jsem dostala vynadáno, jakto že jsem nepřijela dřív. Takže znovu na sál, kapačky, antibiotika a neskutečné bolesti. místo 3 dnů v nemocnici jsem si tam pobyla týden a půl :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.15 10:41
@Anonymní píše:
Já jí za sebou mám, také jsem musela jít. Moje zkušenost je taková, že po miniinterupci mě normálně pustili domů, měla jsem hrozné bolesti a po 3 dnech jsem byla v nemocnici zase. Dozvěděla jsem se, že bolesti mám proto, že mě špatně vyčistili a skoro jsem dostala vynadáno, jakto že jsem nepřijela dřív. Takže znovu na sál, kapačky, antibiotika a neskutečné bolesti. místo 3 dnů v nemocnici jsem si tam pobyla týden a půl :zed:

No, mám strach že se něco podobného stane, ale doufám, že bude vše o. k.Pokud by se cokoliv dělo, může si na mně manžel pak vzít ošetřovačku, takže to by se vyřešilo asi takhle..No nechám to být a uvidím jak mi bude a podle toho to budem pak řešit..Díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.15 10:43

@Janis1984 Doufám,že budu taky o. k. Já to mám v hlavě opravdu srovnaný a jsme s manželem rozhodnutý. Je něco jiného pokud po miminku toužíš a stane se něco zlého, to je ta psychika asi horší no..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.15 10:47

Já šla asi za 3 hodinky domů, druhý den normálně do práce. Krvácela jsem trošičku, ale bere se to jako normální šestinedělí. Bolesti žádné.

• Citovat
  • Upravit
Meha
11.1.15 10:52

Že je někdo těhotný po postinoru, slyším poprvé, to je docela drsný.

Teď už je ta miniinterupční tableta, tak by to snad mělo být v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
6882
11.1.15 11:05

Možná, že k Vám to miminko prostě chtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
11.1.15 11:12
@Meha píše: Že je někdo těhotný po postinoru, slyším poprvé, to je docela drsný.

Podle příbalového letáku u pilulek PO je uvedeno že spolehlivost je kolem 80% takže to, že pilulka PO sleže není zase tak nepravděpodobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
11.1.15 11:15

@Nitetis Já to měla jen jednou, dlouhá léta dozadu a příbalový leták jsem si nečetla :).
Mám pár známých, které si to vzaly a žádná neotěhotněla, proto jsem psala, že jsem to slyšela poprvé, tím jsem ale nechtěla říct, že to není možné ;).

• Citovat
  • Upravit
1859
11.1.15 11:30

@Meha Jo jenže v podstatě nelze říct, jestli za to že neotěhotněli může pilulka, nebo by prostě neotěhotněli i kdyby si ji nevzali :) což je fuk, nebudu plevelit, není to k tématu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.15 11:50

@Meha V pohodě, v mém okolí se to taky nikomu nestalo a i já už jsem jednou postinor v životě použila a v pořádku, ale stát se to může..jak vidno..:-D O té tabletě jsem četla, ale je stejně drahá jako zákrok a ještě k tomu je občas nutné i přes tabletu jít na zákrok, takže asi radši půjdu na zákrok. A napsala si to uplně přesně..drsný to fakt je.. :zed:
@Nitetis V pořádku, více méně to je k tématu..Máš pravdu taky jsem nad tím přemýšlela, jestli je vůbec možný aby tableta zabrala pokud budu zrovna ovulovat(jako teď),vajíčko se oplodní a má pár dní přece vlastní zásoby a na mně není vůbec napojené, tak jak by se k němu ta hormonální darda dostala..

• Citovat
  • Upravit
382
11.1.15 11:58
@Anonymní píše:
@Janis1984 Doufám,že budu taky o. k. Já to mám v hlavě opravdu srovnaný a jsme s manželem rozhodnutý. Je něco jiného pokud po miminku toužíš a stane se něco zlého, to je ta psychika asi horší no..

tak já otěhotněla neplánovaně, ale i tak mě to trochu vzalo…teď už v poho, mám další miminko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí