Těhotná s bývalým partnerem

Anonymní
7.9.17 12:47

Těhotná s bývalým partnerem

Ahoj holky, omlouvám se, že píšu anonymně, ale mám své důvody. Můj o sedm let mladší partner mi před 24 dny oznámil, že neví, jestli se mnou chce být. Podle mě je v tom ženská, i když tvrdí, že ne. Vídáme se jen o víkendech, protože kvůli vzdálenosti a práci to jinak nejde. Mám z předchozího vztahu dvě deti, které si zamiloval a oni mu říkají tati. Bývalý manžel o ně zájem nemá. S partnerem jsme se snažili o dítě téměř rok a nic. Nicméně před 14 dny mi řekl, že dítě teď ne, že nepřivede dítě do bídy. Dáme dohromady asi 40tisíc což opravdu bída není. Jde jen o to, že si nebude moct dovolit kupovat tak často značkové drahé věci a pivečka s kamarády. Po tom, co odjel před 14 dny se ještě neozval. A já dnes zjistila dvě čárky na testu. Chci mu to napsat. Ale ne nic vyčítavého, ublíženého atd. Ani to, postarám se… ví, že jsem si vždycky uměla poradit. Chci aby si uvědomil, jak jsem na něj naštvaná za tohle všechno a jak mi ublížil… ale zároveň ho pořád miluji a chci ho zpět… už kvůli dětem, které ho zbožňují… ale chci, aby on přilezl a prosil, že chce být se mnou… jestli mi rozumíte… (samozřejmě očekávám i reakci, že mám jít na potrat)to by ale skončil… co byste napsali?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
7.9.17 12:51

No, spis se chystej na variantu, ze na to budes sama. Vikendoveho tatinka je sice hezke, ale otazka, zda by vam to fungovalo i v normalnim zivote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.9.17 12:51

Jsi blazen, kdyz si neustale porizujes deti s chlapama, ktere o ne evidentne nemaji zajem. Co na to jineho rict?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
7.9.17 12:52

Co napsat: „Brouku, tak jsem zjistila, že spolu čekáme mimčo.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
7.9.17 12:52
@Jana525 píše:
Jsi blazen, kdyz si neustale porizujes deti s chlapama, ktere o ne evidentne nemaji zajem. Co na to jineho rict?

Ok, to pomůže a potěší :lol: Přiléhavá odpověď na jasně napsanou otázku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.17 12:54

Nic bych mu nepsala, uz vubec ne neco tak zasadniho do sms. Chtela bych si v klidu sednout a probrat budoucnost. Pocitala bych bohuzel s variantou, ze budes na deti sama. Ale z Tveho prispevlu vidim, ze to zvladnes. Nicmene dej priteli (posledni) sanci a snaz se konstruktivne dohodnout, co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.9.17 12:55
@Zabka-kvak píše:
Ok, to pomůže a potěší :lol: Přiléhavá odpověď na jasně napsanou otázku. :srdce:

No dobre, tak pokud bych si to dite presto chtela nechat, tak bych mu napsala, ze se bohuzel zadarilo, ale ze ho tim absolutne nenutim, aby s nami byl a ze se o sve dite postaram sama. Co bych mu mela jineho psat? Jasne ji rekl, ze nevi, zda s ni chce zustat, vidi se jen o vikendech, to nezni jako dobry vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
7.9.17 12:56
@Anonymní píše:
Chci aby si uvědomil, jak jsem na něj naštvaná za tohle všechno a jak mi ublížil… ale zároveň ho pořád miluji a chci ho zpět… už kvůli dětem, které ho zbožňují… ale chci, aby on přilezl a prosil, že chce být se mnou… jestli mi rozumíte… (samozřejmě očekávám i reakci, že mám jít na potrat)to by ale skončil… co byste napsali?

To, co chceš, je podle mě těžko řešitelné. Postav ho před problém a zeptej se, jako ho chce řešit. Abyste se rozumně domluvili a možná byli spolu, ale to plazení v prachu a bití hlavou o zem bych jako prioritu neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
7.9.17 13:00

Mne je spise lito stavajicich deti, dalsi „tatinek“, ktery odkraci do dejin zapomneni.
Proto mi prijde ne uplne vhodne hned „tatinkovat“ a davat detem iluzi rodiny. Pak maji v hlave zmatek a nechapou, kde se stala opet chyba.

Zakladatelko, napis mu to proste normalne, bez eufemismu a uvidis. Podle meho se proste zalekl, ne kazdy o par let mladsi muz (btw-kolik mu vlastne je?) se chce ze dne na den stat otcem prakticky tri deti a prevzit odpovednost za pet lidi. Pokud je v tom jina, pocitej spis s variantou, ze mu prijde schudnejsi platit alimenty, nez mit na krku peticlennou rodinu. Zvlast, pokud se nerad omezuje.
Jak jste spolu byli dlouho a kolik je vlastne partnerovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
7.9.17 13:05
@Anonymní píše:
Chci aby si uvědomil, jak jsem na něj naštvaná za tohle všechno a jak mi ublížil… ale zároveň ho pořád miluji a chci ho zpět… už kvůli dětem, které ho zbožňují… ale chci, aby on přilezl a prosil, že chce být se mnou…

Rozumím, ale omlátila bych ti hlavu o futra, mít tě po ruce.
Ublížil ti, dobře. Ale na každý vztah musí být dva a pokud vám ten váš neklape, jako… naštvaná být můžeš, ale to se v životě prostě stává… A jsem divná, jo, ale pevně věřím, že KAŽDÝ má svaté právo nepokračovat ve vztahu, který ho nenaplňuje… 8o
Děti jste až doteď neměli, on je svobodný, takže odpusť, má právo jít kam chce…

Jo, jasně, test teď všechno mění. Ale jestli ti to nedochází, TY jsi ta, která by měla přilézt a prosit, protože TOBĚ jde o zajištění dětí. A pokud ty ho miluješ a on tebe ne, eventuálně… tak bys musela lézt a prosit opravdu urputně, aby ti vyhověl.

Jako promiň, že tě shazuju z obláčku, ale já být tím chlapem, necítila bych povinnost ani se omlouvat, ani se za tebou plazit, a to, že to vyžaduješ, mi přijde, popravdě řečeno, naprosto ubohé.
Jo, přála bych ti, aby se k tobě vrátil už kvůli děcku, fajn. Ale k rozumné ženské a protože tě má rád, ne protože jsi naštvaná a chceš ho vidět pokořeného. To je motivace na :poblion:

A jinak prosím další dámy, které dneska míní zakládat témata, aby už s tou pomstychtivostí a zlobou přestaly - kdo ty vaše mentální výblitky má číst :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.9.17 13:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že píšu anonymně, ale mám své důvody. Můj o sedm let mladší partner mi před 24 dny oznámil, že neví, jestli se mnou chce být. Podle mě je v tom ženská, i když tvrdí, že ne. Vídáme se jen o víkendech, protože kvůli vzdálenosti a práci to jinak nejde. Mám z předchozího vztahu dvě deti, které si zamiloval a oni mu říkají tati. Bývalý manžel o ně zájem nemá. S partnerem jsme se snažili o dítě téměř rok a nic. Nicméně před 14 dny mi řekl, že dítě teď ne, že nepřivede dítě do bídy. Dáme dohromady asi 40tisíc což opravdu bída není. Jde jen o to, že si nebude moct dovolit kupovat tak často značkové drahé věci a pivečka s kamarády. Po tom, co odjel před 14 dny se ještě neozval. A já dnes zjistila dvě čárky na testu. Chci mu to napsat. Ale ne nic vyčítavého, ublíženého atd. Ani to, postarám se… ví, že jsem si vždycky uměla poradit. Chci aby si uvědomil, jak jsem na něj naštvaná za tohle všechno a jak mi ublížil… ale zároveň ho pořád miluji a chci ho zpět… už kvůli dětem, které ho zbožňují… ale chci, aby on přilezl a prosil, že chce být se mnou… jestli mi rozumíte… (samozřejmě očekávám i reakci, že mám jít na potrat)to by ale skončil… co byste napsali?

Nějak máš přeházené priority, nezdá se ti? Živý tvor versus lezení po kolenou? Přijdeš si dospělá? Na estrády je kapánek pozdě, vílo. :zed:

• Citovat
  • Upravit
9918
7.9.17 13:18

Asi by ses mela probrat a predevsim si uvedomit, ze sis poridila dalsi dite s clovekem, ktery o tebe nestoji. Ano, podle reakci ma zrejme uz nekoho jineho. Ty chces vazne zachranit vztah za cenu toho, ze to bude JEN kvuli diteti? Jsem obecne spis proti potratum, ale mozna popremyslej, zda to opravdu zvladnes sama a zda to tak chce. Mas dalsi dve deti, tak mysli hlavne na ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
7.9.17 13:24

Já bych mu to rozhodne řekla, i kdyz nevím jak ale řekla

• Citovat
  • Upravit
85345
7.9.17 13:26

Spis by me zajimalo, zda to zvladnes, sama a tri deti :nevim: nejen financne. Ze by se vratil a byli byste spokojena stastna rodina, to si nemyslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.9.17 13:30
@blumen píše:
Spis by me zajimalo, zda to zvladnes, sama a tri deti :nevim: nejen financne. Ze by se vratil a byli byste spokojena stastna rodina, to si nemyslim

Presne nejde jen o finance. Jediny k cemu ho muze donutit jsou alimenty. Ale to je proste vsechno. Vse ostatni bude na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí