Těhotná? Snad ne...

Anonymní
23.10.15 16:11

Těhotná? Snad ne

Ahoj mám asi blby dotaz, ale potřebuji uklidnit nebo se zblázním. Začnu tím, že beru antikoncepci, a minulý týden ve středu jsem měla sex, ochrana jen pilulkami. Problém je v tom ze mam nehezky pocit, že jsem těhotná, já vím že je ještě hodně brzo na příznaky, ale kdyby? bylo by možné už pociťovat první příznaky? Možná si to jen snažím vnutit, krom únavy z práce jako vždy pociťují občas jen michnuti u vaječníků, MS mám dostat cca středa-čtvrtek jako vždy. Chci se zeptat jak to vidíte? Myslíte že si to jen namlouvam nebo opravdu něco selhalo Ikdyz chyba v užívání nebyla? Mam teď hrozny strach, a do příštího týdne se asi zblázním.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
23.10.15 16:15

Hele, beru věšteckou kouli a zeptam se :think: :mrgreen: vážně - sama mám 14 m dítě přes přesné braní HA - dr. to považuje za zázrak.. Zpětně Ti řeknu, že já taky, protože HA beru jako téměř 100% ochranu. Ale šance na těhotenství je prý 0,1 % :lol: vsaď sportku, to je větší šance. Neplašila bych předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
23.10.15 16:16

Klid, pokud jsi prášky brala, jak jsi měla, a nebrala ATB, tak na 99, 9% nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.15 16:18
@zoy píše:
Klid, pokud jsi prášky brala, jak jsi měla, a nebrala ATB, tak na 99, 9% nejsi těhotná.

Děkuji moc za uklidnění atb jsem nebrala už asi tak 5 let :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
24798
23.10.15 16:25

Jestli máš nějaké příznaky, tak je způsobuje těhotenský hormon v krvi - takže by to měl ukázat test. Z moči, přinejhorším si zajdi na krev, to je celkem jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
23.10.15 16:25

Na příznaky je ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
23.10.15 16:31

Spíš nejsi, než jsi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
23.10.15 16:32

Tak pokud vim, ve vetsine HA je progesteron, coz je tehotensky hormon, ktery mimo jine ma telo oblbnout, ze „jakoze“ tehotne je, a proto nemuze otehotnet doopravdy. Takze pokud se citis tehotne, je to vlastne docela logicke.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky